![]() |
Noi nu l-am vazut :(
|
Originally Posted by Pitbull:
Pit.. odata cu aceasta retrecere, are sa se incerce si un al doilea montaj? |
Poftim...??? :shock:
* * * Cât despre problema dinainte, nu-ti face griji - imediat Olive îsi va argumenta opinia, si ne vom lämuri. |
Dragomara Reloaded ?
|
Mmm...nup, n-as zice. Dragomara avea si unele calitäti, si stia sä aprecieze corect filmele (problema ei se situa în zona comunicärii cu ceilalti.)
Oricum, astept (mâine, probabil), argumentele ei critice clare, concrete, riguroase, la adresa vechiului meu "Neînvinsä-i dragostea". Mä gândesc tot mai serios sä fac din nou film, si orice observatii îmi sunt utile - cu cât mai nemiloase, cu atât mai bine! Chiar si din partea simplilor spectatori - foarte importanti pentru mine, pe lângä "haita läträtorilor" Tudor Caranfil, Andrei Gorzo, Irina Margareta Nistor, Alex Leo Serban, Valerian Sava, Eugen Atanasiu, Cristina Corciovescu, Dana Duma, Iulia Blaga, Mihai Kirilov, Magda Mihäilescu, Gloria Mona Sauciuc, Stefan Dobroiu si multe alte "javre turbate". ;) ) |
Atunci e unu` dintre nenumaratii admiratori :lol:
|
la ce subiect te-ai gândit, Pitbull?
|
Am în lucru trei scenarii (scalettele sunt gata, urmeazä sä pun carnea pe ele):
- mafia locuintelor, fraude imobiliare si evacuäri abuzive (lung-metraj) - blind-date între doi useri de mess, din täri diferite (scurt-metraj) - un subiect confidential, în colaborare cu altcineva (lung-metraj) |
Pitbull,cica s-a despartit Tudor Chirila de Raicu.Sa-l combinam cu Ana Maria Lara aia ca sa joace in filmul dvs si asa vin si nemtii si dau un ban :)
|
Baga mare, Pitbull, sa ne mandrim si noi ca venim la premiera oficiala (aia cu echipa de filmare si alti invitati speciali), daca ne inviti, bineinteles. 8)
|
Originally Posted by Pauline Kael:
Am rol pentru el în tustrele filmele. Si dacä nu te potolesti cu acest "dvs" de tot cäcatu', jur cä te-o mânca bannatu' (cu bî mic si doi nî!) |
Pit. :shock:
Prinzi toate festivalurile din urma... tot :) Moaa.. f tare. Uite mã ca se poate. Mai stii u ce am zis mai demult ;) Ma tin de cuvant! :sleep: Multa bafta! Cu siguranta ai sa fii o re_(e)volutie! |
I never say "hoop" before I jump!
Nici la "Unvanquished Love" n-am zis - d-aia mai-s viu acum. |
Neither do i!
Omg .. we're brothers :shock: Intodeauna am crezut asta! |
Da, ca la mine-n liceu, se fäcuse o formatie rock:
Surorile Brothers! |
La me se numea altfel:
Rock'n roll Dogs Si purtau tot felul de chestii din piele.. si biciuri..si strigau .."Spanck me!" :sick: |
E kinky. |
Originally Posted by E.Floares:
Very ;) |
Originally Posted by films4all:
|
Très beaucoup :love: |
All times are GMT +2. The time now is 16:42. |