Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Star-uri (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=230)
-   -   Voci impresionante (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=82720)

Danica 13 Jun 2004 19:19

Originally Posted by iepurilah:

Si sa n-o uitam pe Irina Margareta Nistor, cea care ne-a terorizat filmele din copilarie :D

o cheama NISTOR nu DISTROR?cred ca eu am ramas cu sechele de la carcotashi ..in orice caz nu cred ca nimeni i-a uitat vocea ..THE HORROR........

iepurilah 14 Jun 2004 00:09

:lol: :lol: nu te mai uita atat la carcotasi :D

BeNnY 14 Jun 2004 00:20

Antonio Banderas?!?!?! :sick: :sick: :sick: Ala are o voce misto?

iepurilah 14 Jun 2004 00:44

Originally Posted by iepurilah:

Banderas( in Shrek 2)

Care parte n-ai inteles-o? :hmm:

BeNnY 14 Jun 2004 09:18

He sucks :sick:

Gaandalf 14 Jun 2004 10:52

Originally Posted by BeNnY:

Antonio Banderas?!?!?! :sick: :sick: :sick: Ala are o voce misto?

Originally Posted by BeNnY:

He sucks :sick:

Benny! Nici mie nu-mi place de Antonio. Dar daca nu ai vazut Shrek 2 - nu prea te vad indreoptatzit sa itzi dai cu parerea. + Totzi care au vazut au zis k a fost criminal in rolul care i-a revenit din SHREK 2!

Jay 14 Jun 2004 20:45

subscriu si eu la Antonio in Shrek2

uma.urma 22 Jun 2004 12:10

Ador vocea lui Al Pacino si cea a lui Dinica.

ioshi 30 Jun 2004 16:23

mie cel mai tare imi plac vocile fufelor din filmele XXX(mai ales in alea in care vocea nici macar nu este a zdrentei ce se da in stamba si aia de la montaj nu reusesc sa suprapuna bine vocea cu faptele :D :D :D :D )

Sm�agol-Gollum 30 Jun 2004 23:03

Originally Posted by ioshi:

mie cel mai tare imi plac vocile fufelor din filmele XXX(mai ales in alea in care vocea nici macar nu este a zdrentei ce se da in stamba si aia de la montaj nu reusesc sa suprapuna bine vocea cu faptele :D :D :D :D )

da corect!!....aici cam ai dreptate...dar faza e ca alea nu zic prea multe...mai mult gem!!! :)

Jay 01 Jul 2004 12:21

Cateva dintre replicele celebre ale ics ics ics-urilor:
Das is gut
Yeah baby
it is so big
faster faster
she is my friend, can she join us
what's Dante first name? Alijerry or what?
Mutu si mai cum?

Gaandalf 01 Jul 2004 12:57

In materie de voci ashtept akum Shark Tale ca are o distributzie filmul ala... de nu se mai opreshte : Will Smith, Robert De Niro, Renée Zellweger, Jack Black, Angelina Jolie, Martin Scorsese & Ptere Falk ...

Galadriel_queen 18 Jul 2004 21:14

Citind topicul, am observat k nu ati mentionat un actor a carui voce nu-mi amintesc exact la ce film a fost folosita, dar care mi-a placut - Steve Zahn. Are felul lui de a vorbi ca un strengar si imi place. :oops:

Danyela 10 Aug 2004 09:25

mie imi place vocea lu` Alyssa Milano si Jennifer Garner

Blue 17 Oct 2004 13:38

Iata si lista mea...

Kiefer Sutherland
Gheorghe Dinica
Vin Diesel
John Wayne

Oricum, credeam ca va referiti la actori, aici e un forum de cinema parca. Asa as mai spune pe cate cineva: Solistul de la Taxi, Gica Popescu, Florian Pitis, Dan Spataru si bunicul meu inainte sa moara ( de la vin i se tragea si de la tarie).

lollipop 20 Oct 2004 15:38

sean connery ( aia cu "god shave the queen" e mortala.. unii.. de fapt unele zic ca e orgasm spontan :)) )
kiefer sutherland
susan sarandon (ati obs ca nu ridica vocea niciodata)
and let's not forget
orson welles (doar vocea lui a convins mii de oameni ca vin extratereshtrii)

cherryblossom 20 Oct 2004 15:55

mie-mi placea vocea patrunzatoare a actorului Valentin Teodosiu, atunci cand prezinta filme proaste la protv... :P

BeNnY 21 Oct 2004 19:35

Nu stiu daca a fost mentionat Mel Blanc, dar cu siguranta merita un loc aici.

Blue 23 Oct 2004 13:08

Oh

Sa nu il uit pe Gene Hackman!

Divina 20 Feb 2005 06:34

Vincent Price - "And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, / Shall be lifted - Nevermore!"
Al Pacino - " Who? Who? What are you, a fucking owl? "

All times are GMT +2. The time now is 21:03.