![]() |
Originally Posted by iepurilah:
o cheama NISTOR nu DISTROR?cred ca eu am ramas cu sechele de la carcotashi ..in orice caz nu cred ca nimeni i-a uitat vocea ..THE HORROR........ |
:lol: :lol: nu te mai uita atat la carcotasi :D
|
Antonio Banderas?!?!?! :sick: :sick: :sick: Ala are o voce misto?
|
Originally Posted by iepurilah:
Care parte n-ai inteles-o? :hmm: |
He sucks :sick:
|
Originally Posted by BeNnY:
Originally Posted by BeNnY:
|
subscriu si eu la Antonio in Shrek2
|
Ador vocea lui Al Pacino si cea a lui Dinica.
|
mie cel mai tare imi plac vocile fufelor din filmele XXX(mai ales in alea in care vocea nici macar nu este a zdrentei ce se da in stamba si aia de la montaj nu reusesc sa suprapuna bine vocea cu faptele :D :D :D :D )
|
Originally Posted by ioshi:
da corect!!....aici cam ai dreptate...dar faza e ca alea nu zic prea multe...mai mult gem!!! :) |
Cateva dintre replicele celebre ale ics ics ics-urilor:
Das is gut Yeah baby it is so big faster faster she is my friend, can she join us what's Dante first name? Alijerry or what? Mutu si mai cum? |
In materie de voci ashtept akum Shark Tale ca are o distributzie filmul ala... de nu se mai opreshte : Will Smith, Robert De Niro, Renée Zellweger, Jack Black, Angelina Jolie, Martin Scorsese & Ptere Falk ...
|
Citind topicul, am observat k nu ati mentionat un actor a carui voce nu-mi amintesc exact la ce film a fost folosita, dar care mi-a placut - Steve Zahn. Are felul lui de a vorbi ca un strengar si imi place. :oops:
|
mie imi place vocea lu` Alyssa Milano si Jennifer Garner
|
Iata si lista mea...
Kiefer Sutherland
Gheorghe Dinica Vin Diesel John Wayne Oricum, credeam ca va referiti la actori, aici e un forum de cinema parca. Asa as mai spune pe cate cineva: Solistul de la Taxi, Gica Popescu, Florian Pitis, Dan Spataru si bunicul meu inainte sa moara ( de la vin i se tragea si de la tarie). |
sean connery ( aia cu "god shave the queen" e mortala.. unii.. de fapt unele zic ca e orgasm spontan :)) )
kiefer sutherland susan sarandon (ati obs ca nu ridica vocea niciodata) and let's not forget orson welles (doar vocea lui a convins mii de oameni ca vin extratereshtrii) |
mie-mi placea vocea patrunzatoare a actorului Valentin Teodosiu, atunci cand prezinta filme proaste la protv... :P
|
Nu stiu daca a fost mentionat Mel Blanc, dar cu siguranta merita un loc aici.
|
Oh
Sa nu il uit pe Gene Hackman!
|
Vincent Price - "And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, / Shall be lifted - Nevermore!"
Al Pacino - " Who? Who? What are you, a fucking owl? " |
All times are GMT +2. The time now is 21:03. |