![]() |
e bine ca esti autocritic. am vazut multe, multe fotografii, dar eu te apreciez in context...
|
|
Originally Posted by Danny:
Ah... si un PS.... link-ul www.fotomagazin.ro tot de la Danny il stiu :D |
Originally Posted by BeNnY:
BeNnY...incearca...Left outside alone ... :? |
..Shi inca ceva...I envy you guys for the pics you can take... :(
|
You can find me in da club ...
Me and my boys ... You can find me in da club ... white shores are calling ... :lol: from across the distant club table... |
Originally Posted by Gaandalf:
Era vorba de arta fotografica |
How to kill your parents with one shoe? |
Ce anume nu vezi tu arta fotografica la poza asta uh ? zi-mi shi mie ? white shores are calling ... :lol: from across the distant club table... - eshti inca mic mey Benny. Itzi mai dau vreo 2-3 ani shi vei fi de acord cu persoana mea... :D |
Originally Posted by Nightwane:
hmm...you can kill your parents with only one shoe?eu credeam ca iti trebuie mai multa"recuzita".....but i'll take your word on it ....... |
Originally Posted by Gaandalf:
Bai am mai vazut cururi si nu e arta. Aici e ARTA FOTOGRAFICA asa ca daca vrei sa pui niste poze ar trebui sa aibe cel putin 21 de grame de arta. Cu tot respectul |
|
|
Originally Posted by Undomiel:
Incredibil... macar de citeati numele topic-ului... imi bag ceva.. |
Originally Posted by Undomiel:
Ce sa zic, poze facute chiar din film...macar daca erau la rez. mare, shi sa se vada nu cu aberatii de culoare
Originally Posted by BennY:
...se pare ca e grele... :D |
|
Si pe aici sunt ceva poze "mishto" (comentate sau nu...) ;)
http://www.badorgood.com/ |
Vad ca ai fost in excursie la Vulcanii Noroiosi. Frumos. Ref. la poza...dpdv tehnic ea e bine facuta. Problema e ca se vede ca e "aranjata". :) |
|
Nu mi se pare potrivit numele "contrast" pentru prima poza pentru ca nu e cine stie ce contrast... O sa-ti dau un exemplu de poza care poate fi intitulata contrast... daca o gasesc.
Iar la a doua nu prea seamana a catifea :huh: |
All times are GMT +2. The time now is 01:46. |