![]() |
Originally Posted by marx:
Pai de la endorfina, mi s-a urcat la cap. |
Si de aia esti asa cuminte acum?
|
Nuuuuuuuuuuuu. Sint asa de calm acum de la latex, latest in bedroom wear.
|
Originally Posted by Ambra Blu:
Acum umbli si cu manusi!(trebuia sa folosesc singularul!) |
Hehehehe, la asta m-am ris. E ca faza aia din 'Fight Club', nu? De fapt, am scris eu prost, si era 'durex, latest in bedroom wear'. |
Noi vorbim de durex,latex pe un topic despre publicitate!Sa revenim la normal,adica la oaia principala,ai vazut vreun spot despre prezervative?
|
Exact asta de care iti zic: arata o tipa pe un king size bed. ea e imbracata numai in vinilin si SUPERul este 'Durex, latest in bedroom wear'. Clipul e facut de Saatchi & Saatchi. Mai sint alea clasice la Durex, dintre care unul a fost si la NDP, cu tipul care isi vede prietena si, oriunde merge, il urmeaza cohortele de spermatozoizi. Cind sa ajunga la prietena, ei se izbesc de un zid transparent din plastic - Durex.
|
Cam anemice ca idee!Sau poate oamenii sunt timizi?!Eu as face un spot despre doua tipe:amandoua fac sex in draci folosin prezervative,una ramane gravida de fiecare data,alta e superfericita.Diferentierea o face latexul respectiv!Pana la urma nu-mi place nici ideea mea,parca ar fi o reclama la detergenti!
|
Mama, ideea ta e penala!
|
Frate,n-am spus ca o sa folosesc minore! |
Hehehe. Da' daca folosesti doamne mai in virsta o sa zica lumea ca doar de la o anumita virsta in sus ai voie s-o dai sus sau jos.
|
Ce vrei, Ambra, nu avem toti capul tau sau studiile tale de film.
Uite, am si eu o idee. Sa-mi spui daca e bine, da? E unu cu una in pat, in dormitor cu geamul deschis. BCU - cum ai zice tu - pa pachetul de Durex. Astia 2 incept sa faca ce shtiu mai bine. Cand Bang! intra barba-su lu aia in casa cu bagaje, draga, m-am intors! Ashtia doi se sperie si futadorele scoate prezervativul de pe balaur, il leaga de calorifer si... sare pe geam. Barba-su lu' aia intra in camera. Femeia e in pat. Camera goala. Totul in regula. Barba-su ii zambeshte. Moment in care apare futadorele agatat de prezervaiv si aterizeaza in pat peste aia. Durex. Sextrem de rezistent. ============== Viitorul suna ocupat. |
|
[quote="Ambra Blu"]
Quote:
Asta e o idee pt. latexurile de folosinta indelungata de la ALTEX! |
Cryule ai nimerit-o!Ai imaginatie spectaculoasa la pat!Cate ai fericit pana acum?
|
Originally Posted by crydead:
Hehe.
Quote:
Hmmm, hai mai bine sa facem asa: ECU (cum ai zice tu) pe pachetul de Durex. Ala sare pe geam, dar cu capul in jos, ca la bungee- jumping, sa atingem si pe oamenii care fac X-sports, nu numai XXX sports. Headline-ul imi place, da ce ne facem cu body textul? Mi-l tatuezi si mie pe-asta? Asa, pe spate, ca lu' Doroftei : "# Close-up (CU) shots show a character's face in great detail so that it fills the screen: * Medium Close-Up (MCU): head and shoulders; * Big Close-Up (BCU): forehead to chin. In an influential book, The Hidden Dimension (1966), Edward T Hall illustrated how physical distances between people in face-to-face interaction reflected degrees of formality. He referred to four specific ranges: * Intimate: up to 18 inches; * Personal: 18 inches to 4 feet; * Social: 4 to 12 feet; * Public: 12 to 25 feet. In an earlier book, The Silent Language (1959), Hall had drawn attention to a marked degree of cultural variability in the formality of such modes of face-to-face interaction and to the way in which differences in cultural norms of appropriate distances could lead to misunderstandings in cross-cultural communication. " De unde sa inteleg ca doar de la 18 inches in sus se pune de relatie intima? Pai atunci luam si informatiile astea si le punem in body text si furam si headlineul de la Dialog. Zicem ceva de genul "durex - the shortest way to happiness.". Sau "the longest way to happiness". Tu cum zici? |
Mersi, micutzule, pacat ca eshti baietzel!
|
Tot nu mi-ai spus daca iti place reclama mea? :oops: |
Pai nu ti-am zis ca imi place? Atinge si motivul amantilor care sareau pe geam agatatii de cerceaf. Cind facem decupaju' pentru spot?
|
In primul rand aveti nevoie de un pilot de incercare!
|
All times are GMT +2. The time now is 18:34. |