![]() |
Allen a regizat Deconstructing Harry, cu Julia Louis Dreyfus, care a jucat in North alaturi de Elijah Wood.
Provocarea: Darren Aronofsky si Carmen Electra :) --- 2 pasi |
Danny De Vito joaca alaturi de Courtney Love in Man on the Moon.
Propunere:Ewan McGregor si Kevin Kline( 2 pasi) |
Darren Aronofsky a regizat Requiem for a Dream cu Marlon Wayans
Marlon Wayans si Carmen Electra in Scary Movie Propun Danny de Vito - Courtney Love , din 3 pasi (sau 2 daca gasiti) |
1. Ewan McGregor cu Stanley Tucci in "A Life Less Ordinary".
2. Stanley Tucci cu Kevin Kline in "A Midsummer's Night Dream". Ceva de facut in week-end: "Weird" Al Yankovic si Ed Harris (din 2). |
Weird Al Yankovic si Leslie Nielsen in "Spy Hard"
Leslie Nielsen si Ed Harris in "Creepshow" Propun Anne Heche si Raisa Ivanic , din 2 pasi. PS : imi fac mea culpa pt ultima propunere :oops: ; nu am vazut "Man on the moon" , asa ca nu stiam ca au jucat in acelasi film. Eu ma gandisem la varianta din 3 pasi, destul de interesanta, dar evident mult mai lunga : Danny DeVito - regizor la "Hoffa" cu John C. Reilly, John C. Reilly cu Woody Harelson in "The thin red line" si Woody Harelson cu Courtney Love in "People versus Larry Flint". |
Raisa Ivanic joaca in At First Sight, regizat de Irwin Winkler.
Irwin Winkler a regizat si The Juror in care joaca Anne Heche. Nu am raspuns la propunerea ta ca sa-mi bat joc sau ceva. Doar am gasit o legatura si mai stransa intre cei doi. Propunere: Kristin Scott Thomas si Frank Oz. ( 2 pasi) |
Kristin Scott Thomas si Cherry Jones in "The Horse Whisperer";
Cherry Jones in HouseSitter regizat de Frank Oz. Urmatorii : Bruce Dickinson si Wesley Snipes |
pt ca am primit semnale ca e prea dificil de gasit legatura si ar fi pericolul ca acest subiect sa "moara" fac o alta propunere : Daniel Day Lewis si John Hurt (2 pasi)
solutia la cealalta era Bruce Dickinson si Matt Birman in "Incubus", Matt Birman si Wesley Snipes in "Murder at 1600" |
John Hurt joaca cu Winona Ryder in Lost Souls, iar Winona Ryder joaca cu Daniel Day Lewis in Age of Innocence si The Crucible.
propunere:Hugh Jackman si Scott Glenn ( 2 pasi) |
Hugh Jackman si Charlotte Ayanna in "Kate & Leopold"
Charlotte Ayanna si Scott Glenn in "Training Day" Propun James Woods si Natalie Portman din 2 pasi. |
James Woods si DeNiro in "Once upon a time in America"
DeNiro si Natalie Portman in "Heat" My challenge: Chris Isaak si Patrick Swayze (2 pasi) |
Chris Isaac si Charlize Theron in "That Thing You Do!"
Charlize Theron si Patrick Swayze in "Waking up in Reno" Sa fie acum Steven Spielberg si Natasha Henstridge (2pasi). |
1. Natasha Henstridge in "Specii" cu Ben Kingsley.
2. Ben Kingsley in "Lista lui Schindler", regizat de Spielberg. Provocarea mea: Ridley Scott si Stanley Tucci |
Ridley Scott a regizat Black Hawk Down in care joaca Ewan McGregor.
Ewan McGregor joaca impreuna cu Stanley Tucci in A Life Less Ordinary. Iata: Melanie Griffith si Leslie Nielsen( 2 pasi) |
mi-am cam batut capul :x cu provocarea asta dar pana la urma am gasit raspunsul :lol: : Leslie Nielsen si Thora Birch in "All I Want for Christmas" ; Thora Birch si Melanie Griffith in "Paradise"
propun Paul Newman si Arnold Schwarzenegger - 2 pasi. |
nu mai continua nimeni?
|
Se pare ca ne-ai blocat ! :lol: Eu am cautat in draci si am renuntat! Poate misca cineva ceva!!
|
Si eu am incercat in mai multe randuri, dar nu am reusit :oops:
|
In 2 pasi nu stiu. Dar intr-o 4 pasi, e simplu.
Armold a jucat in Terminator si True Lies, regizate de Cameron. Cameron a regizat Titanicul cu Di Caprio Di Caprio joaca cu Tom Hanks in Catch me if u can Hanks joaca cu Newman in Road to Perdition. Provocarea mea: Juliette Lewis si Billy Zane. (daca intimplator au jucat impreuna intr-un film si nu-mi amintesc, NU SE PUNE) :) |
Desi nu consider ca s-a raspuns la provocarea mea, pentru ca de la 2 pasi la 4 e o diferenta mare, o sa dau totusi raspunsul la ce ai propus tu: Juliette Lewis si Danny Trejo in "From Dusk Till Down" , Danny Trejo si Billy Zane in "Femme Fatale"(1991).
Provocarea mea ramane aceeasi, dar daca in o zi-doua nu gaseste nimeni raspunsul sau voi cereti alta legatura, voi propune altceva. |
All times are GMT +2. The time now is 02:17. |