![]() |
Da, exact. La Danny ma gindeam si eu de fapt.
Cum ramine cu avatarul meu? Cine e silueta? E din anime-uri, ceva, nu? Anybody? |
Nu prea cred ca e anime...
|
Pai n-am facut nimic. :( Gimme a clue, anything!!
|
on topic:dc rank-urile nar fi asha:
25pct-ucenic 50pct-veteran 100pct-maestru 3oopct-cineast doar o parere |
Originally Posted by Pui:
100 mesaje - Novice 500 mesaje - Junior 1000 mesaje - Maestru 10.000 mesaje - Veteran 100.000 mesaje - Guru 1.000.000 mesaje - ? |
dupa parerea mea....sunt cam mari intervalele
|
eu propun sa luam in seama.. platoul de filmare..avem omul cu apa... omul cu clacheta ..omul cu boomul.. etc..pana la regizor...
ordinea importantei omului pe platou sa fie direct proportionala cu numarul de mesaje.. pit..e clar..esti regizor :P daca as avea acum un mesaj..as fi fericit sa fiu omul cu apa... ca eu unul... nu vad nicio legatura intre guru si cinema.. hai ca pana la guru..sa zicem..treaca mearga..dar..la guru... deja... se strica faza.. :sleep: |
Pitbull n-ar vrea sa-i scrie "regizor" sub nume, ca el e "regisor".
PS: Firefoxul imi atrage atentia ca acest ultim cuvant nu exista in vocabularul sau. Dar, de altfel, nici cuvantul "Firefox" nu pare sa existe. |
Originally Posted by Cazeemeer:
pizdbull nu vrea sa ii scrie regizor sub nume, caci nu e cazu. |
Originally Posted by films4all:
|
Originally Posted by Cazeemeer:
auci..scuze..regisor.. noroc cu neuptolem... ca el mai scrie cu bold cateun s :P multumesc pt corectura :) i see..deci e fumata... well..mai caut..ca tot nu-mi place guru.. :P |
jea, si chestiile astea sociale sa poata fi refuzate, vreau sa fiu situat forever la antipodul categoriei aleia cu rima mult prea evidenta. pot doar sa sper ca n-o sa-i aud vorbind vreodata. he.
|
ai lasa-ma! c futilitati poti sa postezi, yawn-yawn...
mai bine skimba dracu poza aia cu negraciu, k borasc¬! :sick: (sau, si mai bine, dispari de-fi-ni-tiv! :happy: ) |
Originally Posted by Neuptolem:
Daca intervalele ar fi fost mai mici, ar fi fost ok. |
Debanare
Buna ziua !!!!!!!!!!!!! Am inteles ca sunteti administrator . Contul MEU cu numele mihnea_badea a fost banat , ulterior , dupa ce banul a expirat , nu am mai putut sa ma conectez , doresc sa-mi continui activitatea dar nu pot , si eu nu am primit nici o amarata de instintare , daramite o motivare . Imi pueti spune de ce si sa-mi dati la loc accesul ?!? Multumesc mult !!!!! P.S. : SE POATE UN RASPUNS PUNCTUAL SI RAPID ?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!???????????????????? Puteti gasi pe forum , pe topicurile ABUZ , DE CE , si Reprosuri pentru moderatori . Va rog , faceti ceva
|
Indiferent cum s-ar numi este demna de apreciat aceasta noua initiativa si succesul va veni pe percurs.
|
Am observat si eu mai multe discordante, dar sper ca acestea sa nu fie cu rea intentie...!
|
Sunt binevenite aceste precizari si ma v-oi conforma ca atare.
|
All times are GMT +2. The time now is 21:12. |