Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Acum pe ecrane (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   Cele mai asteptate FILME (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=81860)

spartacus 12 Jul 2003 11:47

Io unul gabar n-am de Could Mountain. "Baietii" ar trebui sa stie(si despre Planet of the Apes 2)... Nu-i asa, bre?!? :D

Gavriil 13 Jul 2003 20:51

Draga Spartacus, nu vad sensul mesajului tau!

i_matei 15 Jul 2003 14:03

Lord of the ring - The return of the king
Terminator 3
League of extraordinary gentlemen
Pirates of the Caraibean
Little Nemo
Identity

Anu asta cred ca e mai reusit din punct de vedere al premierelor, nu-i asa? Voi ce credeti?

emanuel 15 Jul 2003 14:23

Originally Posted by i_matei:

Little Nemo
Anu asta cred ca e mai reusit din punct de vedere al premierelor, nu-i asa? Voi ce credeti?

Este Finding Nemo... si intr-adevar fata de alti ani am avut (si vom avea parte in continuare) de filme de sine statatoare, reusite fara a fi continuari, dar nu trebuie neglijate nici sequel-urile... Bad Boys II, Tomb Raider 2, X-Men 2, Matrix Reloaded & Revolutions, etc...
La categoria filme "bune" (non-sequel) mi-au ramas in minte Insomnia, Phone Booth, Identity, 25th Hour, Catch Me If You Can.

i_matei 15 Jul 2003 14:29

Ai dreptate daca te gandesti din punctul de vedere al premierelor din ROMANIA...
De exemplu Insomnia a venit la noi dupa mai bine de un an...
Catch me if u can, cam la 6 luni...
In afara de premierele mondiale la noi filmele ajung cu destula intarziere...
Noroc cu divx-ul... Tot respectul pentru omu care l-a inventat... asa am ajuns si io sa vad cam toate filmele cu cateva saptamani inainte de a ajunge la cinema...
Oricum nu se compara sa vezi un film la cinema, fata de computer/TV, fie el si DVD/divx... nu stiu e un cu totul alt feeling

TLD 16 Jul 2003 15:03

Topul meu arata cam asa:
1. Matrix Revolutions(sper ca nu ma va dezamagi)
2. The return of the king (sigur nu ma va dezamagi)
3. Bad Boys 2(super film)

raptor 24 Jul 2003 13:48

Doar si numai Return Of The King.Poate la alt film nici nu mai merg anu' asta.(yeah,right.... :lol: )

TLD 24 Jul 2003 15:31

Mai bagati-ma si la Underworld
E super misto filmu

TLD 27 Jul 2003 08:42

Si posibil de urmarit: Kil Bill, BB2, Once Upon A Time In Mexico...

Leonard 31 Aug 2003 05:57

mai aduc aici ultimele 3 filme in care joaca Sean Penn (din 2003), pe care abia astept sa le vad, mai ales cand am vazut de cine sunt regizate:

Mystic River (R: Clint Eastwood), mai joaca si Kevin Bacon, Tim Robbins
21 Grams (R: Gonzales Inarritu), mai joaca si Benicio del Toro, Naomi Watts
It's All About Love (R: Thomas Vinterberg), mai joaca si Joaquin Phoenix

sper sa ajunga si pe ecrane la noi astea... candva.

TLD 31 Aug 2003 06:51

Despre primul cred ca o sa-l aduca cineva la noi, dar urmatoarele - nu se stie...

Alex Leo Serban 31 Aug 2003 08:59

vazut 'mystic river' la cannes (1/2 din el...): jucat bine, dar per total - banal :roll:
ma rog, unora o sa le placa, da dupa mine, nenea clint ar face mai bine sa se ocupe de golf... nu mai are nimic de spus!
vinterberg nu ma pasioneaza, vazut 'festen' si necazut deloc pe spate: 'dallas & dynasty' in stil dogma... so fachin' uat!?!

PoliFanAthic 31 Aug 2003 09:20

Filmele pe care le astept acuma nu se chiar grabesc sa apare. O mare parte din ele se afla inca in stadiul "filming". In primul rand este Resident Evil:Apocalypse, fiindca am si eu sperante ca filmul poate iesi bine daca P.W. Anderson s-a inspirat mai mult din joc decat din propria lui bibilica de aceasta data.
Alt film pe care il astept cu mult entuziasm este Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. Am convingerea ca acesta va fi mult mai bun decat cele anterioare, deoarece: avem un nou regizor, in persoana talentatului Alfonso Cuaron; Sirius Black este interpretat de nimeni altul decat Gary Oldman; au mai pus un strat de x-perience si copiii aia pe ei; si cel mai important, cartea a treia este mult mai buna decat primele doua carti cu o poveste mult mai interesanta.
Totodata ar mai fi Secret Window, Secret Garden, un film cu Johnny Depp care se bazeaza pe un roman de Stephen King. Sincer nu cred ca poate fi senzational, fiindca am citit piesa in cauza, dar prezenta lui Depp intr-un film de King poate fi o combinatie ideala.
Ultimul film de "long term" este Deus Ex. Film care se bazeaza pe jocul cu acelasi nume si care poate cu adevarat sa fie destul de interesant: coruptie, spionaj, terorism, etc
Un film care va apare mai curand este Matrix Rev. pe lista mea. Apoi si Piratii, ca nu i-am vazut. Si cam atat acuma. Mai pot fi si Finding Nemo, Freddy vs. Jason, etc.

moebius 11 Sep 2003 00:47

presupun ca n-are rost sa sper la russian ark, nu? desi parca are deja vreo 2 ani

Danny 11 Sep 2003 01:33

Indiana Jones 4

PoliFanAthic 11 Sep 2003 07:59

Si eu astept cu mare nerabdare Indiana Jones. Am citit ca n-o sa vrea sa utilizeze CGI.

Dan Gerose 17 Sep 2003 19:21

Vin si altele

Sunt "pe teava" mai multe filme adevarate, unele avind deja premiera in Occident: Kill Bill (Tarantino), Matchstick Man (Ridley Scott), Once Upon a Time in Mexico (Rodriguez), Spy Kids 3D (Rodriguez), Intorelable Cruelty (fratii Coen). Fara a mai vorbi de ultimul Matrix sau Lord of the Rings...

Leonard 18 Sep 2003 00:19

eu astept cel mai mult niste filme care nu stiu daca vor aparea la noi:
21 Grams (Inarritu) - am mai zis de el
si ultimul film al lui Vincent Gallo, "The Brown Bunny". Stiu ca e foarte prost apreciat de critica, dar eu vreau sa-l vad, fiindca mi-a placut foarte mult primul sau film "Buffalo 66". Am observat pe imdb ca doar la Cannes a rulat versiunea completa (119 minute), la Toronto a fost o versiune de doar 90 min. Ma intreb cate minute ar ramane daca - prin vreo minune - ar ajunge si pe la noi...

Gaandalf 18 Sep 2003 17:34

1 - Lord of the Rings - Return of the King
2 - Matrix Revolutions
3 - league of Extraordinary Gentelmen

PoliFanAthic 18 Sep 2003 21:19

Mi se pare ca "liga..." e slabut.

All times are GMT +2. The time now is 03:13.