![]() |
Hmmm...pai se stia ca aceste filme aveau sequel-uri, sau cel putin majoritatea stiau. Poate nu la LoTR, dar cu siguranta la Matrix. Oricum eu ma gandesc la sfarsituri neasteptate care sa dea un fel de impuls intregului film si sa-l ridice in ochii spectatorilor. Nu cred ca a fost cazul la LoTR sau la Matrix Reloaded.
|
Memento. Pentru ca iti tranteste sfarsitul in farfurie de la inceput si o face atat de simplu si magistral ca te tine lipit de scaun pana la sfarsit ca sa vezi cum a inceput totul si de ceee. Si poate Basic al lui McTiernan dar asta din cauza mintii sucite a lui James Vanderbilt care baga atatea intorsaturi si flashbackuri ca pot sa zic ca asta e filmul cu cele mai multe endinguri pe care l-am vazut.
|
Frailty, nu chiar finalul, final, dar intorsatura actiunii dinspre sfarsit e chiar neasteptata.
|
oh YEEES!
Ba da! Sa shtii k la sfarshit intreaga sala a ramas dezamagita shi a zis k filmu e nashpa ... "neshtiutori" - shi aceeashi reactzi am auzit-o shi la Matrix Reloaded ...
|
e la limita, insa nu pot sa nu il mentionez: No man's land
si bineinteles: lotr (adica acum trebuie sa plec acasa? si continuarea?) aaaaand: fight club |
Alo! Populatie! A vazut cineva Termminatorul 3? Alla sfarsit imprevizibil. Stiti cum, de obicei, bombele sunt dezamorsate in ultima secunda, daca nnu chiar dupa ce trebuiau sa explodeze? Pai, atunci, n-a fost misto cum, in Terminatoru 3, bomba chiar a explodat si, mai mult, INTREAGA OMENIRE A DISPARUT DE PE FATA PAMANTULUI? (bine, aproape toata)
|
Final fantasy 1 si 2, The others, The sixth sense, Blair Witch Project 2...
|
Originally Posted by Dan Gerose:
Exista si al 2-lea? Nu-mi amintesc sa se fi facut... poate a iesit doar pe video... |
Originally Posted by Dan Gerose:
Aloooooooo! De cand shi pana cand a aparut shi partea a2a ???? Incepatori cam multzi pe Forum pe aici ... :roll: |
Empire strikes back.
Ok, sfarsitul este arhicunoscut, dar imaginati-va cum ar fi fost sa mergem in anul 1980 la ESB si sa aflam ca Vader este tatal lui Luke. :o Ar fi fost socul mileniului! |
Originally Posted by Gaandalf:
... sau poate se referea la Final DESTINATION 1 si 2... atunci DA! |
Originally Posted by emanuel:
Da mey Emanuel da de la Final Destination pana la Final Fantasy este o distantza foarte mare .... cam de un intreg univers ... :lol: |
Da, ai dreptate!
Nu ne ramane decat sa asteptam raspunsul lui Dan sa ne lamurim despre ce era vorba... |
Scuze
Scuze ! Intr-adevar era vorba de Final Destination. Ieri inca nu-mi revenisem dupa un week-end zdrobitor. (La Timisoara a fost TM03BASE Festival, trebuie sa ma-ntelegeti.) :D
|
bine ca stai tu in timisoare si nu tre' sa dai un milion pe tren si sa pierzi 16-18 ore pe drum!!!!!!!! hua! (just kidding)(cu partea "hua!"), in rest totul e bine
|
Originally Posted by Demona:
Filmul m-a dus putin cu gandul la 6th Sense are cam acelasi final ! Oricum Kidman face un rol extraordinar (eu cum sunt mare fan Kidman sunt putin cam subiectiva, dar sper ca sunteti de acord). Ciao |
'The Others' chiar are un final socant de imprevizibil
parca abia te asteptai ca servitorii a fie morti, dar cand afli ca de fapt si familia din castel e se afla pe celalalt taram...scena cu trecerea actiunii din lumea fantomelor in cea reala e impresionanta...Amenabar rules apropo de finaluri imprevizibile, sa nu uitam ca de curand un alt film soca prin finalul sau: The Sixth Sense, isn't it ? |
The Usual Suspects(Suspecti de serviciu)...
Stiu k e vechi filmul, dar l-am revazut zilele trecute, si mi s-a parut super sfarstitul.....kevin spacey joaca super rolul! |
(*) the recruit si the score
|
Memento, filmul cu cel imprevizibil..inceput :).. cine l-a vazut, stie ce vreau sa zic..:)
Y tu mama tambien, sfirsit nu socant imprevizibil, dar asa... ma lua prin surprindere.. |
All times are GMT +2. The time now is 13:58. |