![]() |
Sa facem un social group anti-manele.....
URasc toti manelistii......... Dai-n..... multe altele |
Originally Posted by Lady_Skar:
Da, si accept chestia asta. Urasc manelele, manelistii si orice are de a face cu manelele... Si tiganii... toti la un loc. Si da, cum prind unul mai fraier il "ard" cat pentru toti. Sa ma razbun. Ca tampitu', da. |
Obsessed with what?
|
Re: muzica...
Originally Posted by Jay:
yeah eh, adaug afro-mystik, soulstice, gus gus si noua-mi descoperire: the verbrilli sound. |
Re: muzica...
Originally Posted by K's:
|
Cine ar putea sa-mi faca rost de albumul de la Junior Senior - d-don't stop?
|
Quote:
Ambra Blu, acum iti irosesti vremea ascultandu-l pe maestrul Eminem si doctorul Dre. :D (cat de cretini pot sa fie nigger-ii astia) un exemplu : http://www3.infoiasi.ro/~micuf/ Muzica clasica nu asculta nimeni? Nu ca eu as fi marele cunoscator dar macar imi dau seama ca nimic nu se compara cu Wagner. Despre muzica contemporana, ce-as putea zice: Pink Floyd, Mylene Farmer, Lake of tears, Dio, Ozzy, Tudor Gheorghe etc. Fara manele, fara hip-hop, fara rock alternativ (muzica de cacat, niste impotenti), fara house, fara pop, dance, electro... :x |
Dap, shi clasica e marfa...adik frumoasa.
Sa va recomand ceva clasic modern :)) : albumul EKSEPTION. ...un album cu muzica clasica "remixata" si combinata cu un pic de bass...sa vedeti ce iese.....genial (paRRa mea) |
Originally Posted by mihai770:
|
Mihaiee e cam greu sa-ti dai cu parerea despre muzica din moment ce ai spus ca-ti plac manelele. Asa ca te rog keep the coast clear....
|
Originally Posted by Jay:
In cuvinte fine: MARS! |
Jay, du-te shi ia-ti o inghetzata!
|
Nu-mi vine sa cred ca asta ai de spus!!! |
Mie imi plac Parazitii.
|
Du-te si ia-ti un pumn in gura |
Eu sa-mi iau un pumn in gura sau Mihai.... Sper ca Mihai ca el e manelistul.... 8)
|
Manelistu'
|
Originally Posted by BeNnY:
|
lol, interesant cuvant Gand ;)
BeNnY, du-te shi ia-ti o bere...dupa ceafa :) GLUMEAM mey, nu va suparati... |
Noi nu glumeam. Supara-te. |
All times are GMT +2. The time now is 05:50. |