![]() |
Originally Posted by Ade:
Da ce zici de ea in Ocean's Eleven (sau mai bine zis gura ei din film! :wink: ) Nu mi-am dat seama ce gura enorma are, pana la acest film in secventa din restaurant! :D |
Sal'!
Subsciu la opinia lu' Luke_Dorian. Mi-o amintesc din Mystic Pizza si Steel Magnolias. Era numai gura de ea (la propriu!). Vroia sa para sensibila si trista (MY ASS!!!). Parea doar tâmpa si cam handi. MERYL STREEP o bate la fund, absolut din orice punct de vedere. :lol: PAREREA MEA!!!!!!!!!!!!!! |
Singurul film in care mi s-a parut ca a jucat bine a fost in documentarul ala de pe Animal Planet cu urangutanii :lol:
|
Totusi, in "Ocean's 11", Julia Roberts nu joaca chiar atat de rau. Si nici in "Erin Brockovic", "The Pelican Brief" sau "Pretty Woman".
Singurul film in care e cu adevarat enervanta e documentarul ala cu urangutanii ("Sunt atat de fericita!!!!!!!!!") |
Sal'!
Brother Luke_, nu ti s-a parut si tie ca J. Roberts se "integrase" de minune printre urangutanii aia? PAREREA MEA!!!! |
Sincer sa fiu nu prea mai facem diferenta intre ei :D :D :D
|
actrite nesuferite,nesarate...
Am alergie la C.Zeta-Jones.Nici sa pozeze nu stie.
|
Sal'!
Un alt exemplu de actrita cu care m-as risca. :P Eventual as si recidiva. 8) Stiti voi: "Fai, esti frumoasa dar esti proasta, proasta dracului!" PAREREA MEA!!! |
mi se pare ca sunteti un pic rai cu Julia Roberts...poate intr-adevar sa va enerveze dar nu cred ca e o actrita proasta...si nici Catherine Zeta Jones...
|
Sal'!
Suntem misogini... or something! :D (Ha, ha, ha huh!) :lol: PAREREA MEA! :oops: |
...Sandra Bullock exagerat de funny, devine falsa...Pamela Anderson...e falsaaaaaaaaa! ;) ....Cameron Diaz...bleah..mai ales in "Charlies Angels"...shi sa nu o uitam pe Miranda Otto...Barbie-Doll-Arwen Wannabe din LOTR...al dreq pielea pe ea...nici cum nu e...
|
Toate actritele care au fost nominalizate la Razzie Awards 2003,cu exceptia Angelinei Jolie :) adica Jennifer Lopez, Madonna, inegalabila Britney si Wynona Ryder
|
adaug si eu la aceasta rubrica pe Renee Zellweger si Catherine Zeta-Jones.
Dintre cele enumerate de voi ca fiind enervante, nu mi se par asa: Cameron Diaz (deloc), Julia Roberts, Jennifer Lopez (asa si asa, in unele filme da, in altele nu). |
Probabil am sa fiu luat de misogin....dar EXISTA actritre bune?? :o
Hai sa mai las de la mine mi-au placut Julia Roberts in Erin Brocovich(sau cum se scrie) si Natasha Mc Elhane in Solaris,cea din urma chiar are ceva special... A sa nu uit Mila Jovovich intr-un film cu Adrian Brody titlul original nu-l stiu in romaneste era Papusa (parca..) I hate Nicole Kidman,Lopezata si Angelica Jolica! |
Quote:
Katharine Hepburn Lauren Bacall Jodie Foster |
Si Susan Sarandon!
Alea mai uratele sunt si mai talentate. |
Originally Posted by catallin:
Nu-i da idei lu' Zoe Petre! |
Pst... Copii... Mai lasati odata actritele astea americane. Cat despre superb de inteligenta intrebarea a baubaului, de cate ori ai vazut filme cu actrite europene, cum ar fi:
- Anna Magnani - Sophia Loren - Monica Vitti - Giulietta Masina (sau, cine-s astea?) |
Dar de preferatele mele ce ziceti
Jean Constantin Ilarion Ciobanu Amza Pellea Sergiu Nicolaescu Faine bucatele, nu? |
Originally Posted by MinRep:
Imi permit s-o adaug si pe Ornella Muti :) |
All times are GMT +2. The time now is 05:48. |