![]() |
citate din filme
In sapte zile,Dumnezeu a creat lumea.
In sapte secunde,eu am distrus-o pe a mea. Seven Pounds/2008 https://www.youtube.com/watch?v=ywyL1NNF7ww |
”Suntem singura specie capabilă de introspecţie. Singura specie cu toxina îndoielii de sine transcrisă în codul genetic. Inadecvaţi înzestrărilor noastre, construim, cumpărăm, consumăm. Ne înfăşurăm în iluzia succesului material”. - (A Cure for Wellness, 2016 – Gore Verbinski).
|
Nu e din film, e din serial, dar merită postat:
”O lumină nouă, stranie, poate fi la fel de înspăimântătoare ca întunericul” (Westworld, sez. 2, ep. 2) |
"Omul este cel făcut din oțel, tancul este doar o bucată de fier"
Lebanon (2009) |
"Ce definește un om...este ceea ce face când vine furtuna" de Alexandre Dumas
The Commuter (2018) |
"Acesta este Afganistanul. Cimitirul multor imperii. Astăzi ești prietenul nostru, mâine ești dușmanul nostru. În curând America va deveni un alt trib aici. Veți fi lași dacă plecați. Și veți fi dușmanii noștri dacă rămâneți."
12 Strong (2018) |
"Sufletul esențial american este dur, izolat, stoic și criminal. Nu s-a diluat niciodată."
de D. H. Lawrence Hostiles (2017) |
"Presa trebuie să-i servească pe guvernanți, nu pe guvernatori."
The Post (2017) |
"Toată lumea are nevoie de o glumă bună."
Paris, je t'aime (2006) |
"Soarele străluci, neavând alternativă, peste nimic nou."
Patrick Melrose (2018 - ?), ep. 1 |
"Let me give you some advice. Assume everyone will betray you. And you will never be disappointed." Tobias Beckett (Woody Harrelson)
Solo: A Star Wars Story (2018) |
"People say nothing is impossible, but I do nothing every day.”
― A.A. Milne, Winnie-the-Pooh Disney's Christopher Robin (2018) |
"Nu voi lăsa pe nimeni să îmi dicteze cum să trăiesc."
"Dacă reputația îți este distrusă, poți trăi fără inhibiții." Die Mitte der Welt (2016) |
"Singura frumusețe este adevărul."
The Mercy (2018) |
|
:)
|
"O floare de vis apare din întuneric."
de Jean Lorrain La danseuse (2016) |
”Fotograful e ca un vânător a cărui pradă e timpul” - Radiance (2017), Naomi Kawase.
|
"Când omorâm pe cineva, îl judecăm, și spunem că e ceva în neregulă cu el."
Circle (2015) |
"Human beings are like animals. Set them free and they realize they are slaves locked in their own misery."
Lazzaro felice (2018) |
All times are GMT +2. The time now is 09:20. |