![]() |
si care e diferenta intre cele 2 inele?
|
Originally Posted by Ionutz55:
haha... :) cum care e diferenta?? pai unul este "THE ONE RING" , iar celalalt este un inel mai putin cunoscut.... |
fie, cum zici tu, dar 250 de lire inseamna totusi peste 10 mil :D
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Cred ca stiu inelul de care vb tu . Am vazut unul la fel ca cel despre care vb Gollum intr-un catalog din Anglia.... merita banii credeti-ma , tot 250 lire costa !!!!!!!!!!! |
sa inteleaga si romanu:D, costa 15000000
|
shi care e problema?...eu daca as fi avut bani, l-as fi luat intr-o clipita.... shi cred ca aceeasi parere o au shi altii... |
Daca :D
|
Originally Posted by ioshi:
in sfarsit ceva on-topic.adica nu pot spune ca erati prea departe de subiect,tot la inele ati ramas,dar...si ca veni vorba de lord of the rings.intradevar filmul a fost unul bun.nu am citit cartile(ca multi dintre voi)si am inteles ca nulte detalii au fost lasate afara.si totusi,a iesti un film bun.ma gandesc cum ar fi iesit daca s-ar fi respectat cartea...la greu.fanii s-ar fi luat de cap! ;) :hmm: |
Originally Posted by Riddick:
Luat de cap putzin spus! S-a mai discutat pe tema asta mult shi bine. Adevaru` e ca, ar trebui sa fim recunoscatori ca s-a facut filmul. Acum shtii cum e...oricat ai..vrei mai mult. Se pare ca shi in acest caz tot regula asta se aplica. Ma rog...poate cand o sa fim moshi shi babe totzi, o sa se ridice alt regizor(PeeJay Jr)shi o sa faca ceva mai bun! Pana atunci, ar trebui sa ne tzinem gura, ca doar numultzumitului i se ia darul... |
ar trebui sa fim recunoscatori ca se face shi "the hobbit"!!! :) 8)
|
nu cred ca the hobbit se va ridica la nivelul lui lotr dar totusi vreau sal vad
|
aici s-ar putea sa ai dreptate...nu cred ca hobbit va face furorim mai ales ca nu este un sequel, ci din contra, este un.....ceva anterior :) ...shi mai ales ca va fi facut tocmai in 2006..... this bites man....i can't wait that long!! :(( |
thatz' called a prequell,honey.hobbitul daca va fi regizat de jackson sau de un altul va fi mai greu de realizat decit lotr.parerea mea e ca o versiune animata-NE-ANIME :sick: bineinteles-ar fi ideala...
|
|
Originally Posted by raptor:
|
pe joi poreste spre mare impreuna cu mai stii tu ce aveam de trimis :? . ;)
|
Inca ashtep[t private message-ul ala cu ce vrei sa scriu. Am destule... Please ask & if possible i shall provide ... :P |
Indiferent de cine va fi realizat, am credinta ca o sa fie. Ce sunt curioasa acum, e cum sa arate Smaug. A beautiful evil Dragon...uh can't wait! Si oricum o sa fie o placere sa il revad pe poor Gollum, in his "oh happy days", when the precious was him. Tampenie o sa fie ca o sa arate iar Wargii shi sincer PeeJay putea sa munceasca ceva mai mult la ei. Sa arate a lupi, nu a hiene sau shacali or whatever... Idea cu desene animate, e dragutza, dar nu`sh, daca e sa se faca prequel LOTR, nu ar trebui sa fie film! Sa faca s desene animate din partea mea...more to watch, dar atunci sa faca si desene animate LOTR...MOOOOOOOOOORE TO WATCH!!! :w00t: |
un prieten d-al meu a inhatat de nu stiu unde un trailer pt. hobbit?!!!!El a citit cartea-deci stie cam despre ce e vorba,insa nu poate sa vada trailerul decit foarte sarit pt. ca are comp. destul ce slab.Joi il primesc pe CD.fingerz crossed-caci zice kum ca a vazut un dragon!!!!)
|
....aham......am gasit un trailer ....cred ca e neoficial de la "THE HOBBIT"........SMAUG e desto; de realizat destul de bine.....cam "incendiar" :)
Raptor.......am gasit SILMARILION audio book :D |
Originally Posted by TAC:
las-ca ma ocup eu de el-da-l prin mssger si il fac public. |
Ce mey ? A aparut deja ytrailer neoficial la The Hobbit ? Now there's a shock! :shock:
|
Bey, poate e in sfarshit chestia aia care am vazut-o eu acum catziva ani pe MCM... :w00t:
|
Originally Posted by Demona:
ce kestie?? ce, a mai fost ecranizat hobbitul??? |
Eu cred ca da... Eu cel putzin asha cred... |
Pana la urma filmul acesta in ce an o sa apara?
|
momentan doar pacaleala:
http://www.deadparrots.net/archives/...n_trailer.html http://www.theonering.net/features/n...bbitmovie.html :( si ca sa ii citez: We wantsssssss it, our precioussssssssssss!!! :(( |
German veriosn of LOTR
Originally Posted by Oloriel:
|
la mine a mers!
e bun montajul! te poate pacalii. |
de ce imi este mie frica cand o sa fie gata hobbitul,e ca o sa fie "huiduit",ca nu e la fel de bun si alte chestii de genul asta. :( probabil o sa fie un film doar pentru fani...din pacate...si nu o sa aiba impactul care la aavut lord of the rings...................
|
lasa ca poate o sa faca o trilogie din hobbit.... :P :P :)
|
|
Originally Posted by Mifune:
hahah...asta chiar e buna!!! but i have a question: dc sa fie crucificat? nu ar fi misto sa faca hobbitul din 3 parti? abia am putea sa vedem shi noi mai mult!! :D :D |
Bey, Hobbitul ar putea ieshi "trilogie", daca ar respecta totul ca la carte. Nu ar adapta shi taia shi scoate shi introduce elemente din viziunea regizorului. Poate asha ar ieshi trilogie. Dar atunci ar fi de kkt, pentru ca acelasi lucru l-ar fi putut face si pentru LOTR...cum zice Gollum..."sa avem shi noi mai mult de vazut"... Daca totushi o sa fie facut Hobbitul, sunt curioasa ce iese...cred ca Smaug e elementul cel mai ashteptat de mine...Ussaaaaaah! ;)
|
da' acum serios...zi ca nu ti-ar placea/place ( :P :P ) ca hobbitul sa fie trilogie... :happy: |
|
|
Placea Au decis regizorul pentru The Hobbit? |
Originally Posted by Gaandalf:
Bey, din partea mea sa se intinda pe 6 ani de zile, dar sa shtiu ca fac ashtia filmu`! Dar yeah, itzi dai seama ca mai sunt vreo 4 partzi de Harry Potthead or whatever shi cum ne-am perpeli totzi..fanii ma refer... Cred ca ash face crima thou! :) |
Originally Posted by BeNnY:
Nope. Nu s-a decis inca nimic. Cica PeeJay vrea sa-l faca shi se apuca de el dupa ce termina cu King Kongu`. Faza e ca inca nimic nu e sigur. Inca circula petitzii pe net, ca sa-l se faca Hobbitu` cu PeeJay in frunte. Acuma nu ar fii tragic, ca poate alt regizor ar face un lucru mai bun, dar nah, noi ne-am obishnuit cu el shi...shtitzi voi! :hmm: |
daca nu va iesi peejay regizor vom merge la hollywood shi il vom linsa pe noul regizor!! :P :P :D
|
chiar in momentul de fata ma uit la ROTK si mi-am dat seama de ceva.
Stiti cine a castigat de fapt razboiul pentru Gondor? Nu Aragorn... nu fantomele vesele... Caii. Fara ei se alegea praful de atacul oamenilor. :) The horse. Man's best friend. :D |
Io zic ca fara fantome erau mortzi, ii facea elefantzi aia muci
Deci fantomele au avut primul cuvant apoi oameni care au condus caii |
eu nu inteleg un lucru...dc le-a dat aragon drumu fantomelor dupa batalia de la pelennor fields shi nu i-a pastrat shi pt batalia de la black gate of mordor??
|
dc nu mai merge www.stapanulinelelor.net ??
|
pt ca asa lea fost intelegerea si oricum era prea simplu sa se bata cu fantomele alaturi de ei, disturgeau tot mordorul inaintea lui frodo :D |
intelegerea nu a fost ca ii vor ajuta la nevoie....? shi dupa parerea mea ei atunci chiar aveau nevoie de ajutor!!!
|
Intelegerea a fost sa isi respecte promisiunile, ma refer la fantome si sai ajute in batalie
Daca observi de abia dupa ce Aragorn elibereaza fantomele se gandesc sa atace mordorul, chiar asa mai gollum ai uitat filmul? :lol: |
Bey, era vorba de o SINGURA BATALIE! O singura lupta trebuiau sa duca spiritele alea. Una a fost..Pai atunci daca e asha cum zicetzi voi, de cate ori e Middle-Earth in trouble, trezeshte mortzii shi hai la lupta...unde-i farmecu`, eroismu` etc? :x
|
ok..ok...i get it!!! sheesh!!! |
All times are GMT +2. The time now is 02:21. |