![]() |
Originally Posted by Pitbull:
Pentru ca dispretul tau era indreptat intr-o singura directie, si pentru ca suntem totusi intr-o batalie om la om (daca il ataci pe unul, il sustii pe celelalt, si invers), patratul si triunghiul sunt acelasi lucru. Faptul ca tu esti dezgustat, dar si sustii un candidat, da o impresie de disimulare. Cam la fel, si faptul ca eu scriu acest mesaj, si te critic pentru ca tu critici doar intr-un sens, dar si eu sustin un alt candidat, da aceeasi impresie. |
Originally Posted by marius_em:
|
Today is the big day!
Hai la vot :) |
Eu merg mai pe seara. :D
|
Eu merg dup-amiazä.
Voi când mergeti...? Stati cä mi-a venit o idee! Hai o regulä: în profilul fiecärui user sä scrie ora când va merge la vot. |
Acolo la: "Spune la ce te gandesti?"
:D |
|
eu pe la 14.00, la siesta.:)
|
Eu ma duc acum ca poate nu stau prea mult la coada cu sectia speciala :(
|
Niste Moguli
http://plus7.arte.tv/fr/1697660,CmC=...d=2927892.html Capitalism - reteta noastra secreta. un film de Alexandru Solomon. |
eu am votat odată acum vreo juma de oră, mai votez o dată peste cinci minute şi apoi mă duc "la votare" pe la amiază.
|
Exit poll
|
M-am razgandit. Ma duc la vot ,dar nu stiu pe cine sa votez,cred ca daca nu imi va straluci becul pana acolo o sa pun stampila intre cei doi Brontozauri.
|
ILEGALE (legea interzice publicarea exitpollurilor înainte de ora 21:00).
Rog moderatorii sä steargä mesajul si sä-l denunte pe userul Nobody777 la procuraturä pentru infractiune... desi, e cam greu... Cum sä dai un NIMENI în urmärire penalä? Nu-l poti da nicäieri, nici mäcar în mä-sa (presupunând cä-i lucidä la ora asta). |
internetul nu are legi. |
Dar are moderatori.:)
|
Pit, ilegalitatea a comis-o in primul rand Ziua.
|
done!
|
:)) Doamne fereste....:))
Acum stiu cu cine o sa votez.:) |
Merg acum sa-l votez pe Baselu!
|
All times are GMT +2. The time now is 11:25. |