![]() |
da, Florian cu "Degete mici".
Dan Lungu nu-mi place.... In schimb, Teodorovici scrie bine. |
...Petre Barbu si Razvan Radulescu, foarte buni, doua voci distincte ale prozei contemporane ( unul dramaturg de succes, celalalt, se stie, printre cei mai buni scenaristi ...dupa cum se vede, K1 vorba aia K1 ...dar tot in UFC isi dau prinosul scribii -: ( in literatura intra si "lupta la sol" -:
poate deschidem un topic pt. "literatura noului val"... |
Vreau si eu niste adrese, linkuri cu bloguri,cu forumuri(despre pictura,filme,etc)...ce-o fi.
Multam. |
|
Originally Posted by Pauline Kael:
pai da pt ca dincolo era mai ieftin |
Mi-am amintit o fazä delicioasä.
Prin 1991, 92, asa, tocmai se înfiintaserä la noi hot-line-urile sexuale, alea cu 89.89.89.89... etc., si-si fäceau reclame prin ziare. In nu mai stiu ce ziar, apare o reclamä la un hot-line d-ästa: slogan publicitar "IA-MA! SUNT A TA!", si sase poze de modele în lenjerie, cu numerele respective. Nu peste mult, un tip de vreo 20-25 de ani, de undeva din Moldova, scrie la ziar: Bunä ziua. Sunt X.Y. din Fälticeni si as dori ca una dintre fetitele acestea scumpe din ziarul dvs. sä-mi fie dulce sotie, asa cum scrie acolo: «Ia-mä, sunt a ta!» Cel mai mult îmi plac domnisoarele din pozele nr. 4 si 5. Si vä rog sä le spuneti cä eu am mijloace, gospodärie, pärintii mei muncesc, avem vacä, 5 oi, 17 gäini si un cocos, plus gâste, rate si 2 curci, o livadä cu meri si peri, vie, deci traiul nu va fi o problemä. Dar de undea aveti aceste poze, cu dumnealor în chiloti? Ati fost dvs. la ele acasä si le-ati fotografiat? Astept räspuns urgent. |
si de ras si de plans :) :(
ne aduce in vizor dezinformarea saracilor oameni,probabil ca tipul nici nu stia ca s-a inventat telefonul,de a scris la ziar in loc sa sune dsoarele,o fi crezut ca numarul de tel reprezinta codul postal :shock: |
Originally Posted by EgOisM:
:shock: |
Redmen esti dragalas.Pot sa te alerg putin?Sa te haituiesc.
|
Originally Posted by Pitbull:
|
Tot ce se poate, tot ce se poate!
Mare-i grädina lui Dumnezeu! |
Revista aia nu mai exista,era material didactic pt comediile fara perdea.
|
Originally Posted by Pitbull:
Putea fara probleme sa fie Neuptolem daca nu era din Moldova personajul. |
nu stiam unde sa pun asta asa ca l-am postat aici.
astea sunt niste acuzatii fondate sau nefondate aduse din partea unuia/uneia Danezia. http://daneziafilme.blogspot.com/200...gia-sucks.html :(( |
Neinteresant.
Si-a fäcut omu' blog, n-are decât sä scrie. |
nu-i place, nu-i convine, sa nu foloseasca Cinemagia...nu stiu ce bunataturi sau tembelisme apar pe site in afara forumului asa ca nu ma bag...io oricum intru doar pt forum
in rest, noi sa fim sanatosi si porcul din cotet |
Almäsanca s-a täcänit DE-A BINELEA.
Cu toatä conducerea TVR cu tot. Ce-i acum pe TVR-1 nu-i adevärat. :(( :sick: |
Scuze de intruziune, o formaþie dragã mie spune cam aºa: "eºti exact ce consumi"... :D
http://www.youtube.com/watch?v=dlWGNrviXSU |
|
...bisexualitate fotbalistica sau placerea de a inscrie oriunde vezi o poarta goala...(including yours) asta da atitudine:-.)
cele de la 1. 13 , 1.19 si mai cu seama cel de la 2.55 ...5000 de puncte -: ) http://www.youtube.com/watch?v=bTx8QRLyy78&NR=1[/u] |
All times are GMT +2. The time now is 07:45. |