![]() |
Pentru MariaMona, pentru că asta ascult acum: Edoardo Bennato - Viva la Mamma :P
|
Sunt într-o dispoziţie ciudată aşa că încerc o listă cu dedicaţii. Sper să vă placă pentru că bănuiesc că la majoritatea m-am îndepărtat de preferinţele proprii:
SoricicaMov SoX omudindulap Cinemania Gospin Chambord Judex MariaMona Pitbull Windom marius_em hellsteed copila_satanista BLACK-SPIDER Dragomara paul_aramis Rapture miercuri ... şi pentru mine. :"> Scuze, am uitat de: shadowofnight |
|
La mulţi ani!
Eric Clapton - "River of Tears".
It's three miles to the river That would carry me away, And two miles to the dusty street That I saw you on today. It's four miles to my lonely room Where I will hide my face, And about half a mile to the downtown bar That I ran from in disgrace. Lord, how long have I got to keep on running, Seven hours, seven days or seven years? All I know is, since you've been gone I feel like I'm drowning in a river, Drowning in a river of tears. Drowning in a river. Feel like I'm drowning, Drowning in a river. In three more days, I'll leave this town And disappear without a trace. A year from now, maybe settle down Where no one knows my face. I wish that I could hold you One more time to ease the pain, But my time's run out and I got to go, Got to run away again. Still I catch myself thinking, One day I'll find my way back here. You'll save me from drowning, Drowning in a river, Drowning in a river of tears. Drowning in a river. Feels like I'm drowning, Drowning in the river. Lord, how long must this go on? Drowning in a river, Drowning in a river of tears. |
|
Originally Posted by Dragomara:
Judex: drăguţ. :) |
vave mersi de dedicatie :) . Uite ceva dragut pentru tine. Cred ca o sa iti placa : http://www.youtube.com/watch?v=c9VV8QkIurE>:D<
Maine sper sa fie frumos, pentru ca vreau sa ies la o plimbare, m-am saturat de ploaie ;) |
Originally Posted by BLACK-SPIDER:
Originally Posted by BLACK-SPIDER:
|
Originally Posted by vave:
Dar mi-am dat seama ca nu de-acolo te-ai inspirat. :P |
Originally Posted by Judex:
M-am inspirat si eu de pe un blog, insa m-am gandit initial la o culoare, :)) P.S. vave te astept pe mess :P |
Eu râdeam din cauza coincidenţei. Mi-am dat seama că te-ai referit la culoare, aşa cum sper că şi SoX îşi va da seama la ce m-am referit. :)
P.S. Ştiu. |
Mersi pentru dedicatie, vave, desi nu sunt chiar fan al doamnei Radu.
Una pentru tine, din alt spectru. http://www.youtube.com/watch?v=-lulJdMKaZw |
M-am gândit că poate nu ţi-e tocmai la inimă, de asta am şi făcut precizarea. Îmi place cum sună piesa sugerată de tine. :)
|
akm am vazut melodia vave, thnx :) nu as asculta-o in mod obisnuit dar mi-a adus aminte de copilarie cand cantam dupa pick-up "fetite dulci ca-n bucuresti" :D
|
vave, for the both of us
Oh, I wish we were... miercuri, nu am uitat de dedicatia 'saura' :) River running free You know how I feel Blossom on a tree You know how I feel BLACK-SPIDER, pe 17 aprilie Haggard in Cluj-Napoca To the stars no matter what |
Hihi, chiar amuzantă piesa.
Veniţi la Cluj la concert? Eu am fost acum doi ani în toamnă şi nu ştiu de ce, dar au fost sub aşteptările mele. |
Originally Posted by vave:
Si eu i-am vazut in februarie 2008 si consider ca au rupt sala, in sensul bun al expresiei! Pe 18 vor canta si in Bucuresti asa ca raman acasa deocamdata ;) |
Si eu i-am vazut din pacate un pic prea tarziu pentru ca deja trecuse vremea cand ii fumasem rau si cand ziceam ca sigur fac ravagii la un concert. Cand au venit in Bucuresti atunci au fost vreo 5 insi in loc sa umple scena ceea ce a fost un pic cam dezamagitor. As mai merge totusi doar ca am prea multe altele de facut.
|
Multumesc vave. Toata familia mea iubeste cantecul ala. Si evident, eu nu pot face nota discordanta :)
|
Mă bucur. :D
|
All times are GMT +2. The time now is 08:47. |