![]() |
gandalfe ia zi bagam un pariu pe finala???
vad ca esti fan olandez, io zic ca o sa castige cehia:), acu depinde poate itzi stirca portugalia visurile :lol: |
In meciul Portugalia-Olanda, prima semifinala de la euro 2004 este deocamdata 1-0 pt Portugalia
sper sa vedem un meci mare :) |
Frumoasa prima repriza... eu am zis ca o sa castige Portugalia... Sau cel putin sper. Figo cu ultima bara aia s-a salvat, s-a scos. Nu mai comenteaza nimeni... Adevaru' e ca a facut 3 faze si a dat si o bara de maestru... gata :)
Mi-au placut mult comentatorii la faza aia cu "brigada de arbitri e suedeza, Olanda a eliminat Suedia in sferturi... (5 secunde pauza) ... adevarul e ca si nevasta lui Figo e suedeza" :D Ce legaturi fac astia |
a fost ofsaide la golul lui ruud, fara discutzi
comentatori tvr sunt dusi cu pluta, fac niste greseli si confuzii de te miri nu cred ca olandezi ii vor invinge pe portughezi, poate doar la 11 m., daca se ajunge acolo |
Portugalia este prima finalista a turneului euro 2004
:lol: |
super misto meciul....excelent golul lui maniche, dar shi autogolul...
|
Ieee, Portugalia in finala!!! :w00t:. Frumos meci, insa pacat de neintelegerea aia dintre Andrade si Ricardo, care a dus la autogol... In fine, mi-a placut cum au jucat lusitanii, mai ales Maniche cu un gol superb :D .
|
in finala cred ca se vor intalni portugalia shi cehia....sper...
down with the greeks.. |
Nasol pentru olandezi, dar n-ai ce-i face. Portugalia a marcat cand a trebuit si, in ciuda golului norocos, Olanda a fost in rest secata de aceasta resursa de baza.
|
da, auzi speri, doar nu crezi ca grecii vor pune probleme cehilor, sa fim seriosi
|
mie cel mai mult mi-a placut golul lui andrade...daca era la poarta adversa pun pariu ca nu reusea asemenea gol!!
|
Nu mai conteaza atat de mult autogolul lui Andrade... ca oricum a facut un meci impecabil.
Figo in repriza a doua a facut decat aiureli... |
marlani ... cu totzii. In sfarshit pot sa zic ca gazdele intotdeauna vor fi favorizate la turnee.
Mi-a parut rau de Portocala mecanica ... dar akuma sper sa cashtige Portugalia in cazul in care Grecia nu se califica. Grecia - Cehia - tzin cu Grecia k doar am sange de greek ce dracu'. GOOOOOOOOOO Grecia! Golul lui Maniche a fost Thomasson Reloaded - a fost centrare shi cu bulan a ajuns in poarta. Dk nu suntezti de acord vedetzi azi reluarea pe TVR1 shi observatzi cum cauta coechipier in careu. |
Originally Posted by Jay:
|
Originally Posted by Gaandalf:
gandalfe ia zi punem un pariu, ca am posta de o bere:D |
Gandalf a scris
Quote:
pai ai mare dreptate, si thomason a dat la fel, dar tot la fel a dat si chivu la euro 2000 impotriva englezilor cred ca cel mai veritabil gol dat asa a fost cel al lui van basten |
Originally Posted by Ionutz55:
Originally Posted by Ionutz55:
Final Score: Cehia 2 - 1 Grecia |
Cehia - Grecia 1-0 (gol in a doua repriza)
|
n-am apucat sa vad Portugalia-Olanda aseara, ca eram ocupat cu niste beri, si cand am aflat ca a batut Portugalia am baut si mai rau de suparare. Ce e bine e ca o sa ma uit la finala(cum v-am spus, daca ajungeau Olanda si Cehia in finala nu ma uitam ca nu vroiam sa piarda nici una)...asa ca sper sa vad cum ii "macelaresc" cehii pe portughezi :D
|
a fost cum mi-am dorit si am sarbatorit (cu ingredientele de rigoare) pe cinste :P multumesc celor care au tinut cu Portugalia.
asa-ti trebuie Gaandalfe, daca n-ai ascultat de sfaturile mele - un microbist cu experienta. unde-i Goland-ul tau? :D :D acum, imi doresc in finala un adversar pe care Figo - EXCELENT IN MECIUL DE-ASEARA - si trupa sa sa-l invinga fara probleme (se poate cu..., dar sa invinga :P ) pronostic: Grecia - Cehia: 2-1 |
All times are GMT +2. The time now is 08:49. |