![]() |
Gata,nu mai cedez.E de ajuns ca m-a amenintat Pepper cu moartea,nu vreau mai multe.X_X
![]() |
![]() Regizorul e cunoscut pentru numarul ridicol de impuscaturi din filmele sale. |
John Woo?
|
Da.Acum poate ghiceste cineva si filmul:P
|
I'm trying, but all i see is Mr. White pointing a gun at Joe Cabot:|
|
Bullet in the Head
|
=d>
|
![]() |
Anatolia. Cedez daca-i el, dar asa pare.
|
Aha. :D
Sa puna cineva repede poza. |
@Liviu: sper ca-ti cedezi si locul din ratb celor mai in varsta :P
![]() regizor asiatic serios (nu d'alde John Woo); film fara asiatici, nici macar ca figuranti |
Nu ca n-ar fi mai multe variante, dar as merge pe Ang Lee.
|
Tocmai ce vroiam sa-l nominalizez si eu.
|
Esti mentalist?:)) Rectific: Sunteti mentalisti?:))
hai sa mai pun o imagine ![]() |
The ice storm? Nu l-am vazut, dar la asta ma gandeam din prima. Daca e cedez ca ma bag la un film. Si da... cedez locul in ratb :P
|
Nu l-ai vazut dar la asta te-ai gandit...:| mno, bingo! daca cedezi Kriss pune poza :D
|
Nu ar fi o idee buna sa cedezi,Liviu.Pepper nu pare sa fie prea iertatoare zilele astea.:))
Edit:Cacat!Uite in ce m-ai bagat acum.:| ![]() |
Mentalistilor ;) explicati-mi si mie, in special Liviu, care n-a vazut filmul, cum l-a dus gindul la Ang Lee si implicit un film pe care nu l-a vazut cind are o poza cu un ciorap in fata :)) cind mie, care am vazut filmul de cel putin 2 ori, singurul lucru care mi-a venit in minte cind am vazut poza a fost: damn, de cind tot zic ca-mi iau ciorapi din astia cu degete si nu mai apuc.
Kriss, las ca-ti place in rol de victima a Peppertitei :P |
Originally Posted by anaemona:
Iti raspund cu replica lui Michael Caine din TDK: "Nevah!":)) Mai pun o poza,poate va dati seama acum. ![]() |
Your sister's sister. recunosc, nu l-am vazut si nici n-am de gand :D
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 03:07. |