![]() |
=)) =)) =)) =)) =)) =)) ce umblati cu cioara vopsita, monseur scriem monseur citim. auzisem numai cum se pronunta, vanger si am presupus ca asa se scrie.
pardon my french. =)) =)) =)) =)) =)) =)) |
Originally Posted by victor:
|
Acum vreo 10 ani juca un englez, Burke, la Rapid. Crainicul Giulestiului il anunta Burche. La care Gradinescu: normal, Burche se scrie, Burche se citeste! :))
|
Ar fi dragut sa ascultam si noi cum pocesc strainii numele noastre. cand era mica o puneam pe fimea sa zica gestenmaier. pica de fiecare data testul.
|
Originally Posted by victor:
se poate si mai mult de 20 de ani. La Auxerre, personajul de legenda al antrenoratului francez, Guy Roux a antrenat neintrerupt vreme de 36 de ani (1964-2000) iar cumulat in jur de 40.... nu a luat "decat" un titlu de campion si vreo 4 cupe . e adevarat ca a luat Auxerre din liga a 3 a, dar cred ca aproximativ 20 de ani au fost la nivel inalt. |
Gigi becali a fost executat
http://www.youtube.com/watch?v=U1DjjetiRRQ Gigi Becali ingropat in ciment http://www.youtube.com/watch?v=IClGqIj2daY&translated=1 |
Felicitari lui Messi pentru premiul castigat. L-a meritat de 3 ani. Mi-a placut ce a scris Delfin Melero in Marca despre el : "No parece futbolista, pero es el mejor de todos." :)
|
Da. Messi - Balonul de Aur 2009. Evident si incontestabil. Cristiano Ronaldo in primii 2 fotbalisti ai lumii pentru al 3-lea an consecutiv !!!
|
Era evident, Barca a castigat tot ce se putea anu' trecut, si acum merge struna!
Felicitari lui Messi, e greu sa ajungi acolo! |
Ma pis pe botul alora care s-au bucurat ca ne-au stopat smirnovii.
|
Originally Posted by Judex:
|
pentru ca Steaua nu leaga mai mult de 2-3 pase decat foarte foarte rar...si atunci intre fundasi :D
|
Si asta. Si pentru ca am intalnit oameni care spuneau ca aia de la Tiraspol sunt de-ai nostri.:-O
|
Sa fim seriosi, nu tin cu Steaua dar sunt roman! Si aseara chiar am vrut ca Steaua sa castige.
Fotbalul uneori e nedrept, asa este! Daca pana in minutul 80 paradele lui Zapata ne-au salvat, toate acele faze s-au razbunat printr-o faza penibila cu un gol penibil! Steaua a atacat, dar nu indeajuns, parca nu-si dorea victoria, nu-mi explic.. Inca un aspect: ce se intampla frate cu Tanase ca nu misca nimic .. ? |
Da, si mie mi s-a parut ca jucau la futu-i ma-sa...
Insa ce m-a deranjat au fost amicii mei: un dinamovist si un rapidist. Nu mai conta ca am fost acolo... Ei o tineau pe-a lor, ca Smirnov e ok. :-& |
incredibil,
am deschis acum tv-ul, e minutul 33 la stuttgart si nemtii ne conduc deja cu 3-0!! :-O am aflat intre timp ca cele trei goluri au fost date in 11 minute! |
Eu am mutat pe TVR cand abia se intona imnul ChL. Am dat o fuga pana in birou sa scriu aici ca am vazut filmul cu Katherine, ca altfel uitam. Am mai dat o raita scurta pe net si cand am revenit la televizor deja dadeau reluarea golului 2. X(
|
Cel mai rapid 3-0 din istoria Champions League.
|
Nu ma asteptam sa facem un joc atat de prost, imi pare rau de Dan Petrescu, omu' chiar pune suflet in ceea ce face, da' pe Meme Stoica ala nu pot sa-l sufar, un prefacut si un increzut!
|
pacat...era frumos...continuam in europe league
|
am jucat fotbal multi ani.. visasem ca si copil sa ajung fotbalist... chiar cu gandul ca daca visez indeajuns e imposibil sa nu ajung... si aseara vroiam sa vad meciul, dar am zis dintr-o superstitie sa nu ma uit fiindca voi fi dezamagit de joc, de prestatie... cand am dat sa vad scorul live(minutul 15-20)... am ras...
|
|
situatia dupa ultimele meciuri
# country 05/06 06/07 07/08 08/09 09/10 Total 7 Romania 16.833 11.333 2.600 2.642 6.083 39.491 apoi urmeaza: 8 Ukraine 39.350 (o echipa ramasa in cupe) 9 Portugal 35.796 (3 echipe) 10 Netherlands 35.713 (3 echipe) 11 Turkey 34.050 (2 echipe) mai jos de 13 nu avem cum sa ajungem, locul 13 asigurand 2 echipe in CL din care una direct in grupe...inca :D |
se pare ca numai forumistii de pe aici dau cu picioru', jucatorii nu dau nimic.
|
ba dau si ei cat pot de bine
uneori mai dau insa si cu stangu' in dreptu' |
Prietenul meu e asa de incantat de tragerea la sorti de azi, cu aceasta mare ocazie cred ca o sa ajung si eu pentru prima data pe un stadion.
|
|
mda...uimirea urziceni a cazut prada sistemului....care? simplu!
dupa 1986 (Steaua) si 1991 (Steaua Rosie Belgrad) , bogatii fotbalului european au reusit sa "indrepte lucrurile" ce au facut? au inventat competitia perfecta in care: cluburile mari castiga, cluburile mici fac figuri frumoase si se multumesc cu ciozvarte aruncate, sucomband eroic in serii de jocuri sufocante (grupe) cu echipele mari. actuala CH league e un sistem care sa evite la maxim orice surpriza creeata de vreun sarantoc nepoftit. cazul urziceniului. |
|
@judex, doar zvonuri!
Trebuie sa fii prea tampit sa repeti inca o data o greseala ce a contat in cariera lui de fotbalist. ps: imi adusesi aminte de ceva :)), acum cativa ani buni, cand am facut si eu un control medical (tot ca fotbalist), am fost depistat cu ceva, si culmea asta se tragea de la niste energizante, intrecusem masura cu o seara inainte.... dar pe moment nu m-au crezut si am fost suspendat pe 6 luni. A trebuit sa fac analize amanuntite si sa le duc la staff-ul medical ca sa pot juca din nou :) |
Pai imi dau seama ca n-o fi fost atat de tampit incat sa se dopeze de unul singur.
|
Ce vrei sa spui ? :-? a fost o capcana? dusmani are destui!
|
Capcana, neglijenta, inscenare... Oricare varianta e mai plauzibila decat dopajul voluntar.
|
|
Ete na... nu e incredibil, e doar superb. :)
|
In lumea fotbalului, tot ce e superb e incredibil. :D
|
... că doar nu degeaba se spune despre fotbal că e un joc de gentlemeni* jucat de huligani. :D _____________________ * off-topic: singular - gentleman, plural - gentlemeni?! ... acum am văzut scris negru pe alb în DOOM [primul ce-i drept] |
Mai simplu: fotbal vs. rugby = joc pentru domni jucat de golani vs. joc pentru golani jucat de domni.
|
Corect.
|
Ce frumos, dar acum depinde si cat era scoru'. Daca era 0 - 0 sau 1,2,3 - 0 isi permitea. Daca erau condusi, nu prea cred! Daca era de ex. Steaua - Dinamo, nimeni nu facea asa, si nu ma refer la fair-play, ambitia e prea mare, fiind vorba de 2 rivale de moarte. Si mai e vorba si de bani, castigi , ii iei, nu castigi, nu iei
Pai pt. un gol inainte se dadea 1 milion, chiar daca nu castigai! Si era greu, iti trebuia echipament, bani de cantonament ... Nu ca acum, o rezerva ia 10 000 Euro :| |
In prezent, si stersul bancii de rezerva e o munca :)
|
Sa vezi discutii maine (azi), dupa tragerea la sorti. Ii spulberam, pe ei pe mama lor.:|
|
Franta
Romanica Bosnia Belarus Albanua Luxemburg Eu spun ca suntem favoriti...la vizionarea lui Euro 2012 la Tv. Again.:| |
Fata de Grupa A unde se se bat 4 tari importante pentru calificare, eu zic ca Romania are o grupa accesibila...:-?
|
Iar Franţa???
I really hate them! X( |
Sa nu uitam ca Bosnia a jucat baraj pt mondiale si ca au vreo 6 jucatori cre joaca titulari in Germania. Nu trebuie subestimata. Iar noi cine suntem? Cumva echipa care a terminat precedenta campanie in fata redutabilei echipe a Ins Feroe?
Aaa...direct se califica doar ocupanta primului loc, plus echipa cu cea mai buna linie de clasament de pe locul doi. Am putea pica la baraj cu echipe precum Turcia, Serbia sau Italia, Norvegia, Danemarca. Mai e mult pana departe. |
Originally Posted by vave:
|
Originally Posted by vave:
http://www.youtube.com/watch?v=LhcM4WP2cTc @ in legatura cu grupa Romaniei, sunt increzator ca de obicei, dar am ajuns sa cred ca orice echipa ne poate invinge :) |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaa
Gospine, ca de obicei - rupem la francezi si ne cacam pe noi restu. |
Tipic romanesc :) |
All times are GMT +2. The time now is 10:17. |