Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Da' io cu cine votez? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95865)

cremaxx 05 Dec 2009 00:18

Da ,dar consider ca nu trebuie sa rupi afise ci sa pui , doar asa poate poti sa atargi atentia .

E mai greu de pus (trebuie 2-3 persoane) , dar e si mai greu de dat jos fiindca sunt blocuri inalte..........

Sa inteleg ca tu chiar voiai sa te vada politaii ca tu rupi acel afis?Sau .....?

Dragomara 05 Dec 2009 00:22

Originally Posted by halebardul:

ma cac pe mine de ras, sincer.=)) :)) :P
dar vazand toata mascarada asta, incerc sa ma adaptez.

oare ce prostii vor mai urma?

(reactie la postarea dragomarei)

păi după a ta...

Originally Posted by halebardul:

v-a vorbit categoria "intunecata mintal"
are cuvantul urmatoarea serie...

n-a mai fost una mai notabilă. da'să nu ne pierdem speranţa, totuşi.:P :P

Pitbull 05 Dec 2009 00:23

@Cremaxx:
Nu - nu-i väzusem, si nici nu mä gândisem la ei.
Cred cä dacä-i vedeam, cu atât mai sigur l-as fi rupt - anume ca sä provoc un incident.
Practic, afisul era ilegal din mai multe puncte de vedere - iar ei apärau ilegalitatea. M-ar fi interesat sä dau curs acestui fapt, si nu m-as fi oprit pânä la C.E.D.O.

Stii, e interesant: pe mäsurä ce îmbätrânesc, devin tot mai combativ. De ce? Simplu: pentru cä am tot mai putin de pierdut! Rând pe rând, toate motivatiile conformismului, ale lasitätii, ale liniei minimei rezistente, dispar...

cremaxx 05 Dec 2009 00:28

Originally Posted by Pitbull:

@Cremaxx:
Nu - nu-i väzusem, si nici nu mä gândisem la ei.
Cred cä dacä-i vedeam, cu atât mai sigur l-as fi rupt - anume ca sä provoc un incident.
Practic, afisul era ilegal din mai multe puncte de vedere - iar ei apärau ilegalitatea. M-ar fi interesat sä dau curs acestui fapt, si nu m-as fi oprit pânä la C.E.D.O.

Stii, e interesant: pe mäsurä ce îmbätrânesc, devin tot mai combativ. De ce? Simplu: pentru cä am tot mai putin de pierdut! Rând pe rând, toate motivatiile conformismului, ale lasitätii, ale liniei minimei rezistente, dispar...

Iar omul care trebuie sa se ocupe cu asa ceva se ocupa doar cu afisele care nu le agreeaza ?
Cine ar fi acea persoana?

Pitbull 05 Dec 2009 00:30

Sorry, nu înteleg - întrebarea e cam prea abstractä sau vagä.
Reformuleazä mai clar, si-ti räspund.

cremaxx 05 Dec 2009 00:32

Poi ,inteleg ca nu mai e voie cu afise la aceasta ora/data depre anumiti combatanti.: cine trebuia de fapt se deslipeasca toate acele afise sau gresesc.?:-/

Pitbull 05 Dec 2009 00:35

A, da, s-a pus si problema asta:
Mi-au zis: "dacä era trecut de ora douäspe noaptea, nu vä mai fäceam nimic."
Probabil, dupä încheierea campaniei electorale, încetând dreptul de a actiona, ia sfârsit si dreptul afisajelor la protectie - oricine poate face orice cu ele... Oricum, sigur nu sunt, si nici nu gäsesc cä e prea important.

cremaxx 05 Dec 2009 00:38

Ma bucur ca esti pus pe ei si macar le dai palpitatii.Cred ca intr-o buna zi or sa faca infarct de nervi.

Pitbull 05 Dec 2009 00:48

Sigur n-or sä facä.
No problem. Nici nu mä gândeam la asta.

corinka 05 Dec 2009 00:58

Zoaiele Petre si alte curve cu condei

Adica e si ea una? Nici chiar asa... :|

Pitbull 05 Dec 2009 01:32

Trist dar adevärat...
Dezamägirile mä revoltä cel mai mult - le simt tangente cu trädärile.

Dragomara 05 Dec 2009 07:44

AMR 1.

o zi în care mai pot spera că ceva se POATE schimba în bine în ţara asta.

:(( :(( :(( :((

Pitbull 05 Dec 2009 08:55

Eu nu.
Mi-am pierdut orice sperantä.
Ne vine Päpusoiu-de-Paie' Prostänac, cu artileria grea a banditilor si blindatele rusesti în spate, si ne-a luat dracu' pe toti - inclusiv pe särmana turmä care, chiar dacä nu ea l-a adus (prin voturile ei inutile), oricum l-a validat de formä.

Judex 05 Dec 2009 09:17

Eu nu.
Ne vine Päpusoiu-de-Paie' Prostänac, cu artileria grea a banditilor si blindatele rusesti în spate, si ne-a luat dracu' pe toti - inclusiv pe särmana turmä care, chiar dacä nu ea l-a adus (prin voturile ei inutile), oricum l-a validat de formä.

Ok. Hai sa vedem ce zice si un cineast adevarat.
http://hristea.wordpress.com/2009/12...mani-anti-psd/
:D

marius_em 05 Dec 2009 12:55

Eu nu.

Cu alte cuvinte, fatalismul tau (sau optimismul realist) se datoreaza faptului ca nu iese Basescu.

Dragomara 05 Dec 2009 13:27

nu rata ocazia, NEAMULE!! acum în Carrefour! :-))))))))))

Băse la adevărata lui VALOARE!!

într-adevăr pe calea victoriei! =)) =)) =)) =)) =))

imediat cum îl laşi să dea colţul, dai peste...

halebardul 05 Dec 2009 13:57

pandeste sau se da pe dupa frasin?

Dragomara 05 Dec 2009 14:50

nici una, nici alta, între panoul publicitar şi stâlp e o distanţă de cel puţin 1,5 m. :P

paul_aramis 05 Dec 2009 16:07

dupe catarg hale, dupe catarg!

Pitbull 05 Dec 2009 19:28

Originally Posted by marius_em:

TRIUNGHI

Cu alte cuvinte, PATRAT

..

All times are GMT +2. The time now is 03:25.