![]() |
Da ,dar consider ca nu trebuie sa rupi afise ci sa pui , doar asa poate poti sa atargi atentia .
E mai greu de pus (trebuie 2-3 persoane) , dar e si mai greu de dat jos fiindca sunt blocuri inalte.......... Sa inteleg ca tu chiar voiai sa te vada politaii ca tu rupi acel afis?Sau .....? |
Originally Posted by halebardul:
păi după a ta...
Originally Posted by halebardul:
n-a mai fost una mai notabilă. da'să nu ne pierdem speranţa, totuşi.:P :P |
@Cremaxx:
Nu - nu-i väzusem, si nici nu mä gândisem la ei. Cred cä dacä-i vedeam, cu atât mai sigur l-as fi rupt - anume ca sä provoc un incident. Practic, afisul era ilegal din mai multe puncte de vedere - iar ei apärau ilegalitatea. M-ar fi interesat sä dau curs acestui fapt, si nu m-as fi oprit pânä la C.E.D.O. Stii, e interesant: pe mäsurä ce îmbätrânesc, devin tot mai combativ. De ce? Simplu: pentru cä am tot mai putin de pierdut! Rând pe rând, toate motivatiile conformismului, ale lasitätii, ale liniei minimei rezistente, dispar... |
Originally Posted by Pitbull:
Iar omul care trebuie sa se ocupe cu asa ceva se ocupa doar cu afisele care nu le agreeaza ? Cine ar fi acea persoana? |
Sorry, nu înteleg - întrebarea e cam prea abstractä sau vagä.
Reformuleazä mai clar, si-ti räspund. |
Poi ,inteleg ca nu mai e voie cu afise la aceasta ora/data depre anumiti combatanti.: cine trebuia de fapt se deslipeasca toate acele afise sau gresesc.?:-/
|
A, da, s-a pus si problema asta:
Mi-au zis: "dacä era trecut de ora douäspe noaptea, nu vä mai fäceam nimic." Probabil, dupä încheierea campaniei electorale, încetând dreptul de a actiona, ia sfârsit si dreptul afisajelor la protectie - oricine poate face orice cu ele... Oricum, sigur nu sunt, si nici nu gäsesc cä e prea important. |
Ma bucur ca esti pus pe ei si macar le dai palpitatii.Cred ca intr-o buna zi or sa faca infarct de nervi.
|
Sigur n-or sä facä.
No problem. Nici nu mä gândeam la asta. |
Adica e si ea una? Nici chiar asa... :| |
Trist dar adevärat...
Dezamägirile mä revoltä cel mai mult - le simt tangente cu trädärile. |
AMR 1.
o zi în care mai pot spera că ceva se POATE schimba în bine în ţara asta. :(( :(( :(( :(( |
Eu nu.
Mi-am pierdut orice sperantä. Ne vine Päpusoiu-de-Paie' Prostänac, cu artileria grea a banditilor si blindatele rusesti în spate, si ne-a luat dracu' pe toti - inclusiv pe särmana turmä care, chiar dacä nu ea l-a adus (prin voturile ei inutile), oricum l-a validat de formä. |
http://hristea.wordpress.com/2009/12...mani-anti-psd/ :D |
Cu alte cuvinte, fatalismul tau (sau optimismul realist) se datoreaza faptului ca nu iese Basescu. |
nu rata ocazia, NEAMULE!! acum în Carrefour! :-))))))))))
Băse la adevărata lui VALOARE!!
![]() într-adevăr pe calea victoriei! =)) =)) =)) =)) =)) ![]() imediat cum îl laşi să dea colţul, dai peste... ![]() |
pandeste sau se da pe dupa frasin?
![]() |
nici una, nici alta, între panoul publicitar şi stâlp e o distanţă de cel puţin 1,5 m. :P
|
dupe catarg hale, dupe catarg!
|
Originally Posted by marius_em:
|
All times are GMT +2. The time now is 03:25. |