![]() |
|
asculta cineva punk?
|
Nu e genul meu preferat.
|
:(
|
Originally Posted by aura_iolanda:
|
Originally Posted by Cristina_:
green day? desi ultimul album nu prea se mai incadreaza in punk. ( 21st century breakdown ) |
Sau The Rasmus o alta formatie punk.Dar nu am mai auzit nimic de ei in ultima perioada.
|
Papa Roach si The Rasmus nu canta punk.Pe langa Green Day,as mai adauga Blink 182,Sum 41,Good Charlotte si bineinteles formatiile punk legendare The Clash,Ramones si Sex Pistols.
|
Hmm... ce ascult eu variaza de la Red hot Chilli Peppers la Green day, Blink 182 la The Clash pana la Metallica sau Slipknot.
|
Originally Posted by ghost90:
Total de acord cu tine.;) |
sex pistols si billy idol...ascultati?
|
da,si mie imi plac blink 182 si sum41,ascult si hard gen metallica,iron maiden
|
Cum sa nu cante Papa Roach si The Rasmus punk? Atunci rock alternativ?
|
yep...alternative rock,alternative metal cu ceva tendinte hard...pe acolo
|
romanii care stiu sa cante death metal
http://www.youtube.com/watch?v=4WLT1Lk8evo |
|
Gothminister - 616
http://www.youtube.com/watch?v=SccTLYrnMkI |
|
Originally Posted by aura_iolanda:
nu merge Chiar voiam sa vad si eu o formatie romaneasca death metal pentru ca nu stiu nici una buna care sa merite atentie (asa cum este Negura Bunget in black metal) . |
Rasmus mi se pare o trupa de kkt. Parerea mea. Papa Roach imi place.
Cam aste-s subgenuri ale rockului pe care pe ascult + trupe preferate: Death Metal - Cannibal Corpse, Six Feet Under, Cerebral Bore Black Metal - Negura Bunget, Marduk Heavy Metal - Ac / Dc ,Iron Maiden Trash Metal - Slayer Nu Metal - Social Distortion Punk - Sex Pistols, Green Day [ pana la American Idiot inclusiv ], Sum 41, The Casualties, Cheap Sex, Pennywise Pop Punk - Bowling for Soup, Simple Plan Acid Rock - Grateful Dead Grunge - Nirvana Rock Matusha - Truda Hardcore - H8 Metalcore - Heaven shall burn, Bring Me the Horizon Trupe pe care le detest: Iris, The Rasmus, Metallica, Voltaj si Vunk Asta ascult acum: Marduk - Dracul va domni din nou |
All times are GMT +2. The time now is 13:22. |