![]() |
Mai are sens sa raspund? Uitati-va la avatarul meu.
Cori si Illo: :-* :-* |
Danemarca adica?
|
Actually... Merge si-acolo. Asa cum merge si Anglia lui Steven. Dar, sincer, initial am vrut sa ma refer la Polul Nord, evident - am uitat ca nu mai am specificat locul din care scriu.
Poti fi ambasador daca ai dubla cetatenie? |
Credeam ca prefera Anglia, dar uitasem ca e si mare bautor de bere.
|
Originally Posted by Judex:
De ce nu? Ai si cetatenie nepaleza? :-/ |
Originally Posted by Judex:
Carlsberg nu e din Danemarca? poza ta - Carlsberg - acolo m-a trimis. Nu te duce tu acolo, lasa-ne pe noi fetele, cei mai frumosi barbati din lume sunt in Danemarca :x :x :x :x |
Iete, d-aia n-am. Dar ma consider un cetatean universal. :D Oaaaaa, ce-am scos-o p-asta! =))
|
ti-a spalat Uniunea Europeana creierii cu globalizarea, ha?
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
Cel mai frumos barbat vine din Tara Galilor si se numeste :x Christian Bale :x . Am zis!
|
Originally Posted by illotempore2002:
|
=)) =)) =)) =)) =))
|
Se face bere din dude ? hic ... pardon ... hic ... mi'e seeeeteeeee ... nimic nou ... hic ... :-?
|
ba da' tu nu te trezesti niciodata din betzie?
|
La prima lectura am crezut ca ai ramas cu capsa pusa pentru vineri noapte. =))
|
Da' dc ? sa traiesc in lumea asta perfecta perfect treaz plina de corectitudine ? nu ms ... hic ... prefer drunk ... de preferinta fukin' drunk ... da' nu mereu imi iese ... hic B-)
|
@Judex nu toate drumurile duc la Roma :-*
|
>:) Ba daaaaaa ... ajungi la Roma si pe jos si calare si avion si cu titiu ... Au astia un vin ... :D ... te lingi pe deshte ... si poti zice satisfacut ... HIC * 3 ... \m/
|
Ce faci, vere, ai luat-o de luni dimineata? =))
@Illo - nu, dar merita incercat unul care duce. :-* |
LUNI ??? Dimineata ? E luni deja ? ce trece timpu' ... de vineri am dus'o asa bine weekendu' asta ... deci luni ... ? hic ... cva care te duce de preferinta alb si dulceeeeeeeeee ...... hic ... hic ... hic ... si la gheata ... deci Rai de Murfatlar sa fie sau 7 Pacate ... Am la pacate ... hic ... podgorii intregi ... hic ... :-bd
|
All times are GMT +2. The time now is 10:49. |