![]() |
@ Gloria,
Uitasem sa mai adaug ca din cele 4 filme primite nu se afla cel castigat la Concursul cu previziuni la premiile Oscar. Toate cele 4 filme sunt de la Dragobetic. Nu detaliez, sper sa nu fie nevoie sa spun mai multe, sunt satul de razboaie pe acest forum. Cu "Lolita" am inteles. Nu se poate si gata, ar trebui penalizat distribuitorul. Mai vreau odata lista cu filmele puse la Concurs-Oscar, n-o gasesc. A fost un singur dvd amarat - cel castigat de Neuptolem - , de care nu am avut parte, altii au luat 7 si probabil au primit cam ce isi doreau, inechitabil dar nu comentez asta caci nu ma priveste modul de organizare al concursului. Ma leg doar de ce-i al meu. |
Originally Posted by Neuptolem:
:lol: Propun ca dvd-urile alea sa fie inapoiate si date altcuiva,care stie sa aprecieze un gest frumos. |
Asta am sa si fac. Dar nu stiu de ce te priveste pe tine asta, vezi-ti de-ale tale.
|
Pai la 7 DVD-uri castigate e si normal sa primeasca ceea ce si-au dorit. Ar fi si culmea ca tu cu un singur DVD castigat,sa ai dreptul sa ti-l alegi inaintea tuturor. Stocul n-avea cum sa fie nelimitat... Uite,eu nu am primit Singin' in the Rain si nici City Lights la concursul cu Luna Indragostitilor,ci alte doua filme,dar m-am bucurat de ele la fel de mult cum m-as fi bucurat daca as fi primit titlurile mele "most wanted". Idem si cu posterele...simplul fapt ca am castigat si eu in sfarsit la ceva m-a bucurat chiar mai mult decat premiul in sine,care daca tragi linie si faci socoata,n-a fost totusi de 2 lei.Cel putin in cazul meu, daca iei in considerare filmele + posterele + transportul,se ridica la cateva milioane. Multumesc din suflet Cinemagiei pentru aceasta sansa. Inca sunt fericita, in extaz,multumita...tot pachetul :D! La viata mea,singurele premii castigate au fost cele de la concursurile scolare...ba nu, am castigat o data la Loto 200. 000 lei (vechi :D),dar nu se pune. Noroc cu Cinemagia :D. In plus,mai rar concursuri unde iti poti alege premiile si chiar mai rar concursuri unde se premiaza TOTI PARTICIPANTII, asa ca nu ar trebui sa fiti prea nemultumiti pentru ca nu ati primit ceea ce va doreati :).
Poate te rezolva si ti-l trimite ulterior. Daca s-a incurcat, la peste 40 de colete cate are/a avut de trimis,se intelege. Ar trebui sa iti revizuiesti atitudinea, pozitia ta de atac e chiar nefondata, avand in vedere ca la ambele concursuri ai postat dupa data limita initiala. Ar trebui sa le multumesti ca te-au luat in considerare, nu sa ii critici. Data viitoare poate se vor premia doar primele locuri, sa nu mai fie atatea nemultumiri ca x si-a dorit filmul y,dar a primit altul. Odata si odata tot o sa se mai posteze iar filmele disponibile... Bine,hai,fie...aici e lista: DVD-urile sunt urmatoarele: English Patient / Pacientul Englez Pulp Fiction A River Runs Trough It / Candva Pe Aici Trecea Un Rau Good Will Hunting After Glow / In Amurg The Shawshank Redemption / Inchisoarea Ingerilor Godsford Park What?s Eating Gilbert Grape / Arnie Lonely Hearts/ Dragostea ucide Home of the Brave/ Acasa printre cei curajosi Where the truth lies/ Aparente inselatoare Captain Alatriste / Capitanul Alatriste A Bronx Tale / Poveste De Bronx The Don Is Dead / Razboiul Mafiei Carlito?s Way / Carlito Insa probabil mai sunt foarte putine titluri available. Pulp Fiction s-a epuizat cu siguranta... |
Extraordinar,Buti!O propun...moderatoare! E inteligenta si stabila psihic:p
Da,asa e ,a cheltuit mult Cinemagia,plus deranjul,timpul pierdut...dar asa sunt romanii,niste clontzopisti,speculanti,monopolisti...Fata,ce postere ai primit? |
Azi am ajuns si eu la sediul Cinemagia si mi-am ridicat DVD-urile. Totul este ok. Mersi mult.
|
Nu inteleg ce se intampla...nu stiu astia de la curier adresa? Uita sa treaca prin Iasi? Ce exact se intampla? Niciun telefon...nada. A trecut mai bine de o luna de cand au fost Oscarurile...vreo 2-3 saptamani de cand am stabilit ce dvd-uri imi vin...Cred ca veneau pana acu de vreo 4-5 ori.
P.s. Nu vreau sa sun ca fiind obsedat de chestia asta, da... :D |
Am zis eu ca au ceva cu moldovenii :D Si eu sunt in aceeasi situatie, inca... Nici macar un semn :(
|
Acum jucam jocul ignorarii? Gloria...te rog eu, daca vine pachetul inapoi la sediu, trimite-l prin posta (platesc taxele postale daca e nevoie)...
|
Cum a zis si M0n0, nu vreau sa par obsedat/nerecunoscator, dar au trecut 4 saptamani si nu stiu nimic de premiu. Orice mic semn e bine venit...
|
Poate cei de la firma de curierat sunt neseriosi si cam lenesi.
|
Originally Posted by Liviu-:
All good things come to those who can...wait! :) |
Sper ca asa va fi :D
|
Originally Posted by buticut:
I'll answer (chiar daca nu mi-a fost adresata mie) to this later (adica cand o sa vina DVD-urile) so I can't screw up my karma :w00t: |
Maine se implineste exact o luna de cand au fost trimise DVD-urile? As fi bucuros sa primesc si cea mai mica informatie cu privire la starea lor pentru a sarbatori aceasta data :D
PS: Am cumparat ceva prin curier (alt curier) si a ajuns in 18 ore... |
Mai am si eu de primit dvd-ul de la Oscar.
Si din ce-mi aduc aminte din ultimele saptamani, eram "in tratative" pt "Dr. Zhivago" (legat de 14.02). Am inteles ca l-a primit Buticut care nu-l dorea, in schimb ea dorea "Signing in the Rain". Pe asta il am eu si as vrea sa-l retrimit la redactie. Nu ma incita ABSOLUT DELOC sa-l vizionez (nu suport muzicalurile, pt mine ala nu e cinema, e altceva) si ma gandesc ca fac un bine, poate ajunge la somebody mai fanatic care il vrea in varianta originala. Eu o inteleg poe Gloria, probabil toti au capiat-o: "Il vrea p-asta! Il vreau p-asta! Eu p-asta! etc.". |
Sacrilegiu.Nu ai vazut "Singin in the rain" si nu vrei sa il vezi cand ai ocazia cea mai buna ? Go away bad dream :)
|
Poate am sa-l vad pe viitor la tv dar nu vreau sa am dvd cu el pt ca sunt SIGUR ca n-am sa-l revad. Nu ma intelege gresit, percep greutatea clasicelor dar am ceva cu muzicalurile.
|
M`ai lamurit ... atunci sper sa il trimiti sa il primeasca cineva care merita sa il vada :)
|
Originally Posted by Neuptolem:
Eu am primit chiar codasele din lista mea,insa nu e suparare. Am "The Women" si "Elegy". |
All times are GMT +2. The time now is 17:35. |