![]() |
Wooo, nou blockhead !
Blockhead - Downtown Science Release date: Oct 17, 2005 Genre: Instrumental Hip Hop Format: Album |
The Grateful Dead, combinat usor cu Pink Floyd si Eric Clapton...
|
Originally Posted by MinRep:
and that's supposed to work? -Mandrugada -Catpower -Morphine -Tom Waits (totul separat, a album at a time) |
Originally Posted by Nae:
Power to the Nae. Ian Brown Beta Band Cocteau Twins |
in dricul toamnei se asculta Shigeru Umebayashi.
sonuriile lui optimist-nostalgice, de parca ai rataci prin tara oximoronului. de pilda: Polonaise Lost Interlude Herbert et Raluca-Ioana Scrisorile infantei (...) |
futureheads
dEUS kings of leon kasabian |
Greatest Hits 1960-1974
Pe urmä o sä vinä 1975-1983 Si pe urmä, 1984-1989 |
Originally Posted by Pitbull:
Pitbull, din periodizarile pe care le faci, inteleg ca ai o discografie foarte bogata si croita cumva tematic: copilaria, adolescenta, tineretea... sunt curios sa ascult ceva si din creatia ta muzicala. uite, fratilor, un creator polivalent, aproape complet... |
lasa omul sa asculte ce vrea.
nu cred c-a protestat cineva la masturbarile tale publice cu umebayashi. on topic: Thin Films. Prietenii stiu de ce. |
Originally Posted by Airlight:
mai aerianule, cred ca ai o problema de situare in context si in... propozitie. te bagi ca musca si esti ridicol. era un mesaj prietenesc, criptic pt Pitbull, nimic mai mult. nu faceam aprecieri si nu perturbam dreptul sau de a asculta ce doreste. stai fara grija. pt informarea ta, afla ca am depasit faza masturbarilor. (...) hai, te-am onorat destul. nu meritam eu sa incep saptamana pe CineMagia cu o expresie gen: du-te-n PM! nu e genul meu. dar daca insisti... on topic: Soundtrack - Eternal Sunshine of the Spotless Mind 1. Beck - Everybody's Gotta Learn Sometimes 2. Jon Brion - Sidewalk Flight 3. Don Nelson - Some Kinda Shuffle 4. Jon Brion - Howard Makes It All Go Away 5. The Willowz - Something 6. Jon Brion - Postcard 7. The Willowz - I Wonder 8. Jon Brion - Peer Pressure 9. Jon Brion - A Dream Upon Waking 10. Jon Brion - Strings That Tie To You 11. Jon Brion - Phone Call 12. Don Nelson - Nola's Bounce 13. Jon Brion - Down The Drain 14. Jon Brion - Row 15. Jon Brion - Drive In 16. Jon Brion - Main Title 17. Jon Brion - Spotless Mind 18. Jon Brion - Elephant Parade |
mistoul ala gratuit cu creatorul polivalent m-a deranjat.
de rest poti sa zici ce vrei, mi se frange inima-mi plange. peace. |
portishead, over and over...
wandering star? |
Oricand, oriunde si langa oricine : Tomasso Albinoni - Adagio in G Minor
|
Strauss - Dunarea albastra
Vivaldi - Iarna J.S. Bach - Air 'on the G string' Ravel - Bolero Debussy - Clair de Lune Mozart - Serenade for winds |
katie melua.
"is it girlish?" you ask. "do I care?" I reply. |
Acoustic versions of Songs From Shadows
|
Am o dispozitie ciudata dimineata asta...
Deci, Coheed and Cambria - The Suffering, Welcome Home Sinergy - Me, Myself, My Enemy, A mental symphony Sirenia - In my darkest hour, A shadow of your own self si cireasa de pe tort, Apocalyptica feat. Matthias Sayer - Hope Vol. 2 |
ketil bjornstad - piano
terje rypdal - electric guitar david darling - cello jon christensen - drums the sea se cheama. bun saman. asta si zeppelin (mellon collie days) si un cocktail aberant de beta band cu neutral milk hotel.not entirely happy with it, dar astea sunt zile nemuzicabile. |
ce a dat mai bun muzica franceza in ultimii ani, my new obsession:
jack the ripper cu ladies first, i'm coming si book of lies. |
got my hands on a crop of tom waits albums,so...
Asylum Years |
All times are GMT +2. The time now is 14:06. |