Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

WraIth 29 Jun 2004 20:15

Originally Posted by Gaandalf:

Go Holland... Holland rox! Portucalia sux! :sick:

cineva care stie ce vrea de la viatza........go holland(shi cehia in finala :D )

Sm�agol-Gollum 29 Jun 2004 21:34

eu vreau sa castige portugalia...go figo!! :)

Danny 29 Jun 2004 22:11

Originally Posted by Danny:

Sper sa vad o finala Portugalia-Cehia.

Si sa castige Cehia.

Ionutz55 29 Jun 2004 22:33

si eu mias doris a castige cehia, dar totusi cred ca portugalia va castiga euro 04
oricum o sa vedem 2 semifinale si o finala foarte spectaculoasa, cel putzin asa sper

Jay 30 Jun 2004 05:54

In aceasta seara..... va castiga Portugalia, cu 2-1.... sper cel putin, ca daca nu iar pierd o bere....

LadyEowyin 30 Jun 2004 07:38

Si sa castige Cehia.

Go Cehia.
In seara asta bate Grecia cu 2-1 :P

Pinky 30 Jun 2004 09:13

Originally Posted by LadyEowyin:

Si sa castige Cehia.

Go Cehia.

Azi nu joaca Grecia :) . Azi bate Portugalia... va fi cam greu, dar nu imposibil. Hai Portugalia! :happy:

Jay 30 Jun 2004 11:16

Originally Posted by LadyEowyin:

Si sa castige Cehia.

Go Cehia.

Sa-mi spui si mie pe ce program este meciul cu Grecia, in seata asta... e dipa Portugalia - Olanda sau e in acelasi timp??? :D :D :D

Ionutz55 30 Jun 2004 11:53

in seara asta cred ca va castiga portugalia cu cel mult 2-1, dar pt mine nu sunt exculse si prelungirile, sau eventualele lovituri de departajare
oricum este clar ca vom vedea un meci frumos, mai frumos va fi daca nu va juca figo :P

Ionutz55 30 Jun 2004 11:53

in seara asta cred ca va castiga portugalia cu cel mult 2-1, dar pt mine nu sunt exculse si prelungirile, sau eventualele lovituri de departajare
oricum este clar ca vom vedea un meci frumos, mai frumos va fi daca nu va juca figo :P

Ionutz55 30 Jun 2004 11:54

herbert 30 Jun 2004 11:59

Originally Posted by Jay:

In aceasta seara..... va castiga Portugalia, cu 2-1.... sper cel putin, ca daca nu iar pierd o bere....

si eu am mizat pe Portugalia, daca nu, atunci pierd:
DVD ultimul Almodovar - La Lala Educacion; cartea despre Lars von Trier, "Cartea nelinistirii" (2 volume) de Fernando Pessoa, o baterie de bere Carlsberg si... o partida de sex :D miza mare, asa ca va rog sa nu mai cobiti, Portugalia trebuie sa invinga :D :P
aha, scorul: Portugalia-Olanda: 2-1
rugati-va pentru fratele Herbert :lol: :lol: :lol:

Pinky 30 Jun 2004 12:24

Originally Posted by Ionutz55:

Din cate am auzit va juca Figo :hmm: .
PS: Herbert, daca e sa castigi ce se intampla? Sau asta era miza comuna? :lol:

herbert 30 Jun 2004 12:48

Originally Posted by Pinky:

Herbert, daca e sa castigi ce se intampla? Sau asta era miza comuna? :lol:

sa spun, sa nu spun?? bine, spun.
lecturi poetice(platite) pe traseul Regensburg-Munchen-Berlin si, daca Portugalia castiga titlul, voi vedea la Wimbledon finala feminina si masculina in 2005. miza nebuna, de infarct.

Gaandalf 30 Jun 2004 13:34

sper sa mearga Olanda in finala shi sa le dea muian la totzi.

herbert 30 Jun 2004 13:47

mai Gaandalfe, esti cam vulgar si crud. ce s-a intamplat cu tine, unde a disparut inocenta cinefagului care esti? te-a batut cumva soarele in cap, acolo in Constanta ta? :P :P

Gaandalf 30 Jun 2004 13:50

Originally Posted by herbert:

mai Gaandalfe, esti cam vulgar si crud. ce s-a intamplat cu tine, unde a disparut inocenta cinefagului care esti? te-a batut cumva soarele in cap, acolo in Constanta ta? :P :P

ceva s-a intamplat ... deci ai dreptate. Sunt pe modul "uuuussssaaaah" shi precum baietzii rai - it ain't workin'
oricum sincer tzin cu Holland ... :)

herbert 30 Jun 2004 14:00

Originally Posted by Gaandalf:

ceva s-a intamplat ... deci ai dreptate. Sunt pe modul "uuuussssaaaah" shi precum baietzii rai - it ain't workin'
oricum sincer tzin cu Holland ... :)

tii mai mult la Olanda asta ghiftuita decat la un... coleg de forum??? crede, te rog, in victoria Portugaliei, ca iti trimit o ilustrata de la Regensburg, Munchen, Berlin si stam la o bere(la mai multe beri) cand vin la Constanta-Neptun in august :lol: :lol:
coboara, doamne, spiritul samaritean si peste "ratacitul" Gaandalf :D :D :D

Gaandalf 30 Jun 2004 14:04

Neptun ? Nu vii la Mamaia ? O sa vina mai multzi bagam shi un "KARSBERG" shi mai stam shi la o "palavra."
PortuCalia e deja rasuflata. :D

Pinky 30 Jun 2004 15:22

Originally Posted by herbert:

Originally Posted by Pinky:

Herbert, daca e sa castigi ce se intampla? Sau asta era miza comuna? :lol:

sa spun, sa nu spun?? bine, spun.
lecturi poetice(platite) pe traseul Regensburg-Munchen-Berlin si, daca Portugalia castiga titlul, voi vedea la Wimbledon finala feminina si masculina in 2005. miza nebuna, de infarct.

Chiar ca miza nebuna :lol: . Personal, deja te vad la Wimbledon, but, hey, what do I know? :D

All times are GMT +2. The time now is 22:48.