![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
cineva care stie ce vrea de la viatza........go holland(shi cehia in finala :D ) |
eu vreau sa castige portugalia...go figo!! :)
|
Originally Posted by Danny:
Si sa castige Cehia. |
si eu mias doris a castige cehia, dar totusi cred ca portugalia va castiga euro 04
oricum o sa vedem 2 semifinale si o finala foarte spectaculoasa, cel putzin asa sper |
In aceasta seara..... va castiga Portugalia, cu 2-1.... sper cel putin, ca daca nu iar pierd o bere....
|
Originally Posted by Danny:
In seara asta bate Grecia cu 2-1 :P |
Originally Posted by LadyEowyin:
Azi nu joaca Grecia :) . Azi bate Portugalia... va fi cam greu, dar nu imposibil. Hai Portugalia! :happy: |
Originally Posted by LadyEowyin:
|
in seara asta cred ca va castiga portugalia cu cel mult 2-1, dar pt mine nu sunt exculse si prelungirile, sau eventualele lovituri de departajare
oricum este clar ca vom vedea un meci frumos, mai frumos va fi daca nu va juca figo :P |
in seara asta cred ca va castiga portugalia cu cel mult 2-1, dar pt mine nu sunt exculse si prelungirile, sau eventualele lovituri de departajare
oricum este clar ca vom vedea un meci frumos, mai frumos va fi daca nu va juca figo :P |
Originally Posted by Jay:
DVD ultimul Almodovar - La Lala Educacion; cartea despre Lars von Trier, "Cartea nelinistirii" (2 volume) de Fernando Pessoa, o baterie de bere Carlsberg si... o partida de sex :D miza mare, asa ca va rog sa nu mai cobiti, Portugalia trebuie sa invinga :D :P aha, scorul: Portugalia-Olanda: 2-1 rugati-va pentru fratele Herbert :lol: :lol: :lol: |
Originally Posted by Ionutz55:
Din cate am auzit va juca Figo :hmm: . PS: Herbert, daca e sa castigi ce se intampla? Sau asta era miza comuna? :lol: |
Originally Posted by Pinky:
lecturi poetice(platite) pe traseul Regensburg-Munchen-Berlin si, daca Portugalia castiga titlul, voi vedea la Wimbledon finala feminina si masculina in 2005. miza nebuna, de infarct. |
sper sa mearga Olanda in finala shi sa le dea muian la totzi.
|
mai Gaandalfe, esti cam vulgar si crud. ce s-a intamplat cu tine, unde a disparut inocenta cinefagului care esti? te-a batut cumva soarele in cap, acolo in Constanta ta? :P :P
|
Originally Posted by herbert:
oricum sincer tzin cu Holland ... :) |
Originally Posted by Gaandalf:
coboara, doamne, spiritul samaritean si peste "ratacitul" Gaandalf :D :D :D |
Neptun ? Nu vii la Mamaia ? O sa vina mai multzi bagam shi un "KARSBERG" shi mai stam shi la o "palavra."
PortuCalia e deja rasuflata. :D |
Originally Posted by herbert:
Chiar ca miza nebuna :lol: . Personal, deja te vad la Wimbledon, but, hey, what do I know? :D |
All times are GMT +2. The time now is 22:48. |