![]() |
Originally Posted by dumi777:
|
La mine LA TARA,n-au venit,dar nu ma supar,din contra,bafta tuturor. :oops: :)
|
Originally Posted by Pauline Kael:
|
You & me, Pauline...
Nu era mai simplu prin posta? Era si mai ieftin, de asta sunt sigur...aproape. :P |
Originally Posted by corinka:
mai stau mai stau :) |
Originally Posted by M0n0:
|
S-a referit la curierat normal, cu aviz in cutia postala :).
|
Originally Posted by buticut:
Ce mai faci? Ti-a fost dor de mine? Ai vazut Watchmen? Iti place de Alexander Skarsgaard? Mie de taica'su.Te uiti La "True Blood"?prietena mea da.Si mie mi-a fost dor de tine,asa ca uita-te la Watchmen. |
Atentie ca firma care face pe curiera nu pune un biletel ca a fost la tine acasa si nu te-a gasit sau sa-ti lase coletul in cutia postala, nu se complica si face repede retur. Asa am patit eu.
Eu zic sa alegeti mai cu grija curierul data viitoare, iar cei din Bucuresti nu cred ca pierdeau mult timp facand un drum la redactie. |
Ce se mai aude de DVD-uri? Au mai ajuns inapoi?
|
Pe mine m-a sunat azi un curier, chiar cand eram in drum spre Bistrita. :( Dar ne-am inteles ca maine dimineata sa ma duc sa imi iau coletul de la sediul lor. ;)
|
Nicio miscare la mine, nimic...
Sa mai sper la ceva? :rolleyes: |
Nici tu? Se pare ca au ceva cu Moldova curierii :D Rasistii! :mad:
|
Eu am din nou mici emotii :-P . Toata saptamana am sacrificat pe cineva sa stea acasa non-stop,telefonul l-am tinut mereu la mine si l-am pus pe sunat. Nimeni nu m-a cautat inca,sper sa vina maine. Daca nici de data asta nu il primesc,100% nu e vina mea acum. Keeping fingers crossed! Sper ca cei de la Best Curier sa nu ma mai tina mult in suspans.Scuze, dar asa sunt eu mai nerabdatoare :D .
|
Am primit dvd-urile, atat cele de la predictii, cat si cele de la concursul de Sf. Valentin. Va multumesc mult, atat in numele meu, cat si in numele lui vicki. :D :)
|
Originally Posted by Liviu-:
curierii sunt bineinteles: UNGURI IREDENTISTI ... sau olteni :p |
Tineti-ne la curent cand primiti premiile. Coletul e pe drum si in cazul lui Buticut, si in cazul lui Mono. In rest, cine ce mai are de primit?
|
Eu trebuie sa primesc cele 7 DVD-uri. Nu stiu daca le-ati retrimis, dar in orice caz nu am auzit nimic de la curier si am fost in fiecare zi acasa dupa ora 3...
|
Le-am primit azi!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah multumesc din suflet!!!!!!Sunt super!!!! Scuze pentru toata incurcatura cu retrimisul lor! I <3 Cinemagia! Multumiri Gloriei si lui Pit si tuturor celorlalti!
|
Voi suna sa vad care-i treaba cu premiul lui Liviu. Buticut, ma bucur tare mult ca s-a rezolvat!
|
All times are GMT +2. The time now is 02:06. |