![]() |
the whole nine yards - 7.5/10
|
The Whole Nine Yards ..............9/10.
|
Sideways... Mie nu mi-a placut, desi scrie pe ici colo ca ar fi mare favorit la Oscar. Film despre relationships. Are cateva faze bune, da' l-as baga la comedie slaba.
|
The Whole Nine Yards - 5/10: o comedie amuzanta (in cel mai bun caz), cu twist-uri putin credibile, un Perry si o Arquette cam enervanti, dar - in ultima instanta - filmul e salvat de rolurile lui Willis si Duncan.
|
The Patriot ................ 9/10.
|
Sleepy Hollow - 7/10: un pic ma asteptam la ceva mai mult. Atmosfera creata de Burton si overacting-ul lui Depp conduc, insa, filmul, inspre un rezultat bun. De notat si culorile, rolurile lui Gambon, Richardson, Walken(!), Ricci (hai sa zicem) si Jeffrey Jones, posibilul omagiu adus lui "Frankenstein" (moara in flacari), aparitiile calaretului si visurile lui Crane.
|
2046 - 9/10. interesant, inteligent
In the Name of the Father - 8.7/10. nu stiu cum de l-am ratat pana acum Touching the Void - 9.5 pt un film documentar. Dovada ca se pot face filme documentare bune, captivante, "entertaining" cu toate ca subiectul e unul dramatic. Asta ca sa-l pun in contradictie cu F.9/11 un film fara valoare documentara dupa parerea mea...ce sa nu mai vorbim de entertainment. |
Silence of the Lambs - 9.5/10
wow |
Tacerea Mieilor 9/10
|
Pe ProCinema:
To Kill A Mockingbird - 7/10: desi Gregory Peck e mare, iar copiii sunt draguti, lectura romanului a fost mai satisfacatoare decat acest film, usor monoton. The Silence of the Lambs - 6/10 (in scadere de la 7): nici nu m-am mai uitat la tot filmul... In afara de performantele actoricesti ale lui Hopkins si Foster, nu ma mai atrage nimic la "Tacerea mieilor". - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - De semnalat o gafa de traducere (una dintre cele mai des intalnite), in "To Kill A Mockingbird". La un moment dat, Dill zice: My father was a railroad man..., iar subtitrarile zic: Tatal meu a fost ceferist... |
La Mala Educación (Bad Education) - 7/10. Cel mai nou film al lui Almodovar. Un film care necesita a fi vizonat de la un capat la altul pentru a-l intelege in totalitate. Filmul ofera scene indecente intre gay si chiar accente de pedofilie. In plus, in aceste fapte de prosta educatie este implicata religia... Daca treceti de aceste impasuri puteti savura o poveste foarte buna.
PS : Nota este pentru poveste, nu pentru eventualele discutii pe care le poate aduce. |
"Napoleon Dynamite" 7 / 10 - cel mai nonconformist film cu adolescenti, geniala atmosfera
|
The Silenceof the Lambs............10/10.
Lethal Weapon 4........................7/10. Harry Potter...............................8/10. Pollack......................................9/10. |
Originally Posted by jackpot:
Pollock bai desteptule, Jackson Pollock |
The Silence Of The Lambs 9.5/10 Foarte bun. se vede ca-i dupa o carte. Desi am fost surprins de aparitiile mai scurte ale lui Anthony. credeam ca apare mai mult.
Lethal Wepon 4 7.5/10 Pure fun. Gibson rules. The Front Page 8.5/10 Rar am vazut un film care sa redea asa de bine atmosfera jurnalismului. Dialoguri geniale si actori superbi. Highly recomended. |
Bin-jip (2004) 7/10 Talmes balmes solipsist despre un maniac care se furiseaza in casele oamenilor, repara instalatiile defecte, spala meticulos lenjeria murdara si gateste, imbracat in hainele proprietarilor,aproape lipsit de dialoguri si alternand imaginea “invizibilitatii” cotidiene cu aspiratia hazlie de a iesi din campul vizual printr-o ingenioasa stiinta a umbrelor si intuitie cinetica.all in all, joc al sublimarilor si joaca subtila cu simturile, pasionant in redarea unui erotism eliptic, scutit de orice verbozitati, meserias in maimutarirea ritualurilor casnice,abil in manuirea filonului asiatic(echivocuri, ermetism,fetisuri, cruzime, penitenta,asceza), si cautandu-si disperat salvarea intr-un post-scriptum lesinat, smth like “nu stim daca viata e vis sau realitate”.
|
The Front Page - 6/10: daca nu ar fi fost Matthau si Lemmon...
Harry Potter 1 - 7/10: nu prea multe de zis... e totusi un film fascinant, dar paleste in comparatie cu Prisoner of Azkaban. |
ken park. nu e rau. luat in sine, fiecare 'episod' este valabil, dar patternul se repeta [parinte abuziv, copil cu probleme etc.] si filmul ca intreg e cam monoton. noroc cu scenele de sex explicit.
|
Dogville - 9/10. Lars von Trier. Natura oamenilor.
|
Lethal Weapon 4 - 8/10
The Alamo - 1/10 Master & Commander - 2/10 The Incredibles - 9/10 - superb dar parca vroiam mai mult umor. |
All times are GMT +2. The time now is 16:02. |