![]() |
Namaste, păi ce să-mi mai doresc şi io? dacă cu geografia văii humorului s-a dovedit că stau prost, amu măcar seriozitate să fie. un priveghi acolo, un post alb-negru sau chiar sepia.. :(
|
Guys, cre' ca s-a strecurat o nentelegere pe undeva. Aici nu se mai aplica faza aia cu cel mai destept cedeaza, sa stiti... Mai potoliti-va efuziunile de generozitate!
![]() |
Bad dream... Crash
|
Da. Cum ai stiut? Bravo. Nu m-asteptam sa-l dibuiasca cineva vreodata. Traim o seara istorica...
PS: Nu ceda, ca ma supar si vorbesc cu adminstratorii and I'll have you banned cat ai zice 'pune poza'. Fara misto. |
Um...esti ironic? Daca da, stai linistit, nu-i asa istorica, am dat un search pe google.
|
Ai dat search pe goagal? Oops. Si mai rau. Cartonas rosu. Direct.
Lasa usa deschisa ca-ti trimit administratorii pe cap in no time. |
Da...cam departe sa vina peste mine dar, fie, o las deschisa... Poate, poate. Apropo, arata bine moderatorii astia?
|
Clearly...I have no idea what I'm doing :-P
|
Originally Posted by Federico:
eu unul uit mereu ce poze postez aici si mi-e teama sa nu le pun pe aceleasi. |
The Sweet Hereafter? (Feddy, nu lua fata asa tare din prima, las-o sa se acomodeze un pic:)) ).
|
Originally Posted by faraimaginatie:
|
Ok...sa puna altcineva poza ca eu nu ma descurc. :-) Federico, merge si cu cagule, nu am retineri de genul.
|
Great. Mi-a parut bine.
![]() ![]() |
Dekalog, primul episod (prima parte). Cedez
|
Originally Posted by Igor12:
Halucinant. Nu stiu ce-aveti azi. Anyway. Acum sa va vad. ![]() |
Asa-i ca v-am inchis cu asta? Huh? Huh?
![]() |
I just can't put my finger on it:|
|
Mwhahahahahahaha.
Mwhahahahahahaha. Mwhahahahahahaha. Mwhahahahahahaha. Mwhahahahahahaha. Mwhahahahahahaha. Mwhahahahahahaha. Mwhahahahahahaha. Dac-ai sti cat e de celebru! :D |
Pare a fi LoTR.
|
Ala-i, 'tu-i papucii lui sa-i 't. :|
|
All times are GMT +2. The time now is 09:13. |