Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Joc-Ghiceste filmul dupa imagine (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95399)

Pepper 09 Nov 2012 20:24

Yep, Mr Deeds went to town :D with his tuba

Federico 09 Nov 2012 21:10

Originally Posted by anaemona:

Very gratefully, with grateful appreciation, with sincere appreciative gratitude, in appreciatively grateful sincerity of... [vezi continuarea pe Google... de dragul suspansului :D ]

Misto melodia, btw...

* * *
In alta ordine de idei, poti sa-ti mai dau o mana de ajutor si azi, daca n-ai timp si chef de urcat poze. :D

anaemona 09 Nov 2012 21:24

Da, da, mersi Fed, ajuta-ma si astazi. Asculta tot albumul Time al lui ELO, n-o sa-ti para rau sau poate o sa-ti para (te tin si eu in suspans :) )

Federico 09 Nov 2012 21:30

Okey-dokey.
Presimt ca asta o sa inghete jocul pe termen lung de tot. Fiindca n-am de gand sa dau indicii sau sa cedez. :D

Namaste 09 Nov 2012 21:32

Naked :|

anaemona 09 Nov 2012 21:39

Originally Posted by Federico:

Okey-dokey.
Presimt ca asta o sa inghete jocul pe termen lung de tot. Fiindca n-am de gand sa dau indicii sau sa cedez. :D

Originally Posted by Namaste:

:))

Federico 09 Nov 2012 21:39

Originally Posted by omudindulap:

Cum de n-ai pus-o p-asta? :D

Nu vazusem inca tot filmul la vremea aia. La poza aleasa de mine se-ntamplase sa ma opresc (misto coincidenta, nonetheless) dupa ce verificam documentul proaspat furat daca e privibil tehnic. Si nu era. Avea subtirarea aia scandinava si era non-expurgabila. Si eram deja la 4 incercare parca. Incepusem sa-mi pierd sperantele. Btw - a bit of trivia for you -, decisesem sa vad filmul dupa ce-am bagat de seama ca Chambord la trecut pe lista de favorite. E foarte bun, intr-adevar, dar e pacat de potentialul uluitor pe care-l avea. E prea vorbaret. Dupa ce-am aflat dupa vizionare ca e bazat pe-o carte imi venea sa-mi zbor creierii. Din fericire (desi si din pacate, intr-un fel, fiidnca as fi vrut mult sa ma interesez si de carte, daca era fidela filmului), era vorba de o adaptare vaga dupa o relicva de acum mai bine de juma veac. Just saying.

Namaste 09 Nov 2012 21:42

Originally Posted by Federico:

Okey-dokey.

Sa nu cedezi, ca-ti cade rangul. :P

Federico 09 Nov 2012 21:44

Originally Posted by anaemona:

:))

Foarte perspicace fata, nu?

Federico 09 Nov 2012 21:48

Sa nu cedezi, ca-ti cade rangul. :P

Buffalo '66. Excelent filmul.
[eram sa zic prima oara American Buffalo...]

Sa continuam in aceeasi maniera... criptica, abstrusa si ezoterica:

Namaste 09 Nov 2012 21:50

bini, tu...P-D L

Federico 09 Nov 2012 21:55

Bai, sa n-am parte, de unde atata inspiratie pe capul tau in seara asta?...

Namaste 09 Nov 2012 21:58

S-or fi aliniat planetele, cine stie?

Tot Leigh.

anaemona 10 Nov 2012 00:38

High hopes (my god, chiar trebuia sa spui ca e Leigh? :P glumesc, e unul din regizorii mei preferati :x iar tipa e una din actritele lui preferate :D) l-am vazut cam demultisor, poate ar trebui sa-l revad.

Daca-l asteptati pe Federico, tot lui ii cedez :D daca nu, sa fie altcineva.

Pepper 10 Nov 2012 13:33

Eu n-am de gand s-astept imaginile (usor de ghicit) ale lui Federico...:D
Ceva clasic, fara replici

Pepper 10 Nov 2012 14:39

Nici acum?

Regizor danez

oneflyride 10 Nov 2012 14:40

Vampyr?

Pepper 10 Nov 2012 14:42

Deci nu l-ai vazut :P nu-i

l.e. Ba l-ai vazut dar nu ti s-a imprimat in memorie rugul ca si mie. Ireprosabila scena ca realizare :)

White1 10 Nov 2012 15:03

Daca-i cu ruguri tre' sa fie ala cu Ioana 8-|

oneflyride 10 Nov 2012 15:13

Da, The Passion of Joan of Arc trebuie sa fie :) Chiar nu mai tineam minte finalul, si nu e preferatul meu de la Dreyer (cu toate ca mi-a placut, destul de mult).

Pune tu White, daca vrei.

All times are GMT +2. The time now is 06:26.