![]() |
Un barbat ajunge acasa la 12 noaptea... murdar de ruj, de fond de ten, de rimmel, cu ruj pe camasa... nevasta il astepta nervoasa in sufragerie fumand .
Cand o vede, omul nostru ii zice : -Draga mea, nici nu sti ce mi s-a intamplat : m-am batut cu un clovn! p.s. Paul, just look la pagina lui Bob Sapp, si zi-mi daca observi ceva dubios la commenturi. |
m-am uitat. io zic că nu e xerox, e clonă...
|
clona? atunci sa ii se verifice IP :)
dar care e scopul clonei? la ce ajuta? |
4 prietene stau intr-o cafenea si discuta :
prima : - Eu am gasit un sutien in buzunarul sotului meu, m-am uitat la el, l-am pus inapoi! a doua : - Eu am gasit o pereche de chiloti in buzunarul sotului meu, m-am uitat, i-am studiat, i-am pus la loc. a treia : - Eu am gasit un prezervativ in bucunarul sotului meu, am bagat acul de cateva ori in el! a patra lesina..... |
Originally Posted by iiii:
acum = acul ????? |
da... sorry, nu e copy paste.
|
Un barman ajunge la psihiatru:
- Domnule doctor, ieri, mai pe seară, a intrat un client în bar. A cerut un coniac, l-a băut şi după aceea a mîncat paharul, cu excepţia piciorului. Credeţi că era nebun? - Mai mult ca sigur! Piciorul este partea cea mai gustoasă. |
banc
Ion catre Maria :
-Marie,esti ca un nor. Maria,cu zambetul pe buze : -Alb si pufos ? Ion : -Nu,dar atunci cand pleci,parca mi se lumineaza ziua. |
spameroi la orizont!
|
Nevastă-mea mă sărută de fiecare dată când vin acasă.
- Asta da afecţiune! - Ah nu, e doar investigaţie |
Logica feminina
Merg cu autobuzul catre casa. Autobuzul este plin. Nu vreau sa ma inghesui pana la aparatul de compostat, mai bine rog o doamna sa imi composteze biletul. Dar cum sa ma adresez oare ? Sa o tutuiesc sau sa ma adresez cu Dvs ? La penultima statie nu a coborat, deci merge pana la capatul de linie. Ma uit mai atent la ea, are o sticla de vin, adica sigur merge la un barbat. Vinul nu este cel mai ieftin, deci barbatul arata bine. In satul meu sunt doi barbati care arata bine: sotul meu si amantul meu. La amantul meu sigur nu poate merge deoarece eu acolo ma duc acum. Inseamna ca merge la sotul meu. Sotul meu are doua amante: Claudia si Maria. Claudia e in delegatie... " Maria, poti sa-mi compostezi si mie acest bilet, te rog ?" Maria: "De unde ne cunoastem??????" |
Bulă e în pat cu amanta. Deodată, se aude cheia în uşa de la intrare. Disperat, Bulă se ascunde în şifonier.
Soţul amantei intră in cameră şi o vede dormind. Vrea să plece linişti când deodatalinistea camerei e spartă de un zgomot de băşină din şifonier. Bărbatul deschide şifonierul, îl vede pe Bulă în pielea goală şi rămâne blocat. - Ce te uiţi aşa, zice Bulă, n-ai mai văzut o molie băşinoasă? |
sorin, pe tine te-a amuzat bancul tau?
|
Barbatii sunt ca locurile de parcare... cele mai bune sunt intotdeauna ocupate, iar cele ramase sunt prea mici.
|
De ce Dumnezeu a facut intai barbatul si apoi femeia?
- Pentru ca nu vroia sa fie sacait la cap de femeie. |
Originally Posted by iiii:
Ce a spus Dumnezeu dupa ce l-a creat pe Adam? --Sigur sunt capabil de ceva mai bun de atat! |
-Sti de cati barbati e nevoie sa schimbi un bec in bucatarie?
R : Niciunul . Nu poate sa gateasca pe intuneric???? |
O femeie de 47 de ani, goală în uşa de la baie, îşi întreabă soţul:
- Tu crezi că-mi arăt vârsta? Soţul îi răspunse: - Dacă mă uit la părul tău, îţi dau 25; la bust 30; pentru talie 35; la picioare 30… - Mulţumesc iubitule, chiar crezi asta? - Stai aşa, că n-am terminat de adunat… |
banc copilaresc sorine...
|
Un ardelean intra intr-un bar la New York. Barmanul il ia tare, din prima si ii spune ca in acest bar se bea numai pe pariu.
- Domnule, io pun pariu cu tine ca nu poti sa bei o sticla de Whisky in 30 de minute. Ardeleanul isi cere scuze, iese din bar si apare peste 10 minute inapoi, pune banu pe tejghea si accepta provocarea. Barmanul ii da sticla, ardeleanul o termina in 10 minute. Barmanul, stupefiat. - Domnule, dar n-am crezut ca asa ceva e posibil. N-am crezut ca sunteti instare de asa ceva. Nimeni nu a mai reusit! Ardeleanul: - Nici io n-am crezut, da m-am dus la barul de peste drum sa verific! |
Sorin87 in final ai zis si tu un banc bun.
|
un eschimos e anchetat in legatura cu o crima :
politistul : -Imi puteti spune unde erati in seara de 17 noiembrie spre 27 martie? |
hai sa mai zic tot eu unul...
Care e diferenta dintre un pliculet de ceai si Steaua Bucuresti?? Pliculetul de ceai sta mai mult in cupa! |
Ce ii zice Dumnezeu lui Sf. Petru?
-Petricaaaaaaa , dai ba pe GSP! |
Originally Posted by Cristina_:
Cum se numeste jegul din jurul la piz*a ? R: femeia Ce se afla intre cwr si piz*a ? :-? R: o p*la indecisa ! |
Un btiv mergea spre casa sprijinit de gard. La un moment dat altu il ajunge din spat vanind in patru labe.
Asta de pe gard: Ia uite bah ce ai ajuns, sa mergi in patru labe! Ala de pe jos: L-as ca vedem noi cand se termina gardul. |
Originally Posted by Sorin87:
grea treabă. nici nu știi de ce să râzi... sau dacă trebuie să plângi. |
paul, unele bancuri sunt pentru o anumita clasa sociala. sau o anumita clasa scolara, de exemplu, bancul de mai sus cu betivii e de clasa a III-a.
|
ce zice sorin sunt deja bancuri de clasa a - IV - a.
La clasa a -III- a intra cele de genul: Sti bancul cu masina rosie? |
spuneti voi un banc de clasa a 12-a sa va vad
|
Cand a spus Sorin un banc bun? R: cand a ''terminat'' clasa a 12-a... ![]() |
Nu lasa niciodata mintea barbatului sa-si puna intrebari, e prea mic sa se descurce de unul singur.
|
De clasa a 12-a, banc ce a fost pe buzele multora acum câteva luni.
- Cu cât ai luat bacul? - 2000 de euro. |
Stiu eu unul bun :) "Sorin87" Prea tare, nu? :D |
uie aci unu':
doi Sorini numarau o bila=)) |
foarte tare...ha ha ha
|
Originally Posted by vave:
:| :| :| |
Originally Posted by vave:
sau mai unul: - Ce-a picat la bac? - Tot liceul. |
Originally Posted by Cristina_:
uite nu ma descurc...ajuta-ma...mai nou suferi si de misandrie?! Ca de androfobie m-am lamurit, esti incurabila. Si lasa-ti ma baiatul sa spuna bancuri linistit, are mintea prea odihnita si orice efort face e de apreciat! Sorinele tata, nu-i baga in seama ca sunt gelosi pe intelectul si umorul tau de baiat fin! Nu trebuie sa le dovedesti ca nu esti "emo cu briceag"...oricum nici tu nu te-ai crede... |
Cum faci o vacă să latre?
Vii acasă beat la 4 dimineaţa... si care era feminista p'aci? |
- Cand minte un avocat?
- Cand deschide gura! |
pfuuuuai... ce banc sorine... wow.
hai sa zic si eu banc.... Se face ca un evreu, polonez, stabilit in Telaviv, castiga la loto marele premiu, cateva miliarde de dolari americani.... Omul credincios din fire, ridica suma de bani si merge la rabin, sa ii vorbeasca. Ajunge la sinagoga, intra in biroul rabinului si ii zice : -Rabi rabi, am castigat la loto , o suma imensa de bani , si ca sa arat poporului iudeu cat de credincios sunt, doresc sa ridic din banii mei, cea mai amre sinagoga, cum numai exista in luma aceasta... Rabinul isi da aprobul incantat de initiativa omului, si dupa 3 ani, sinagoga era gata, imensa, lux, totul superb. In inspectie, rabinul si omul nostru care a dat banii.... se plimbau ei ce se plimbau prin sinagoga... rabinul foarte incantat ... pana cand... in mijlocul sinagogii... impozant... bustul lui Adolf Hitler... facut din aur! Rabinul paleste, face o criza de apoplexie, se trage de codite, de barba... incepe sa tine la finantator.... -OMULEEEEEEE, EL ( aratand spre bust ) A PERSECUTAT POPORUL IUDAIC . HOLOCAUST... LAGARE.....!!!!!!!!!!! Omul care a finantat sinagoga, mirat... isi sufleca mana de la camasa, si ii spune pe un ton calm... - Rabi rabi, dar el mi-a dat numerele norocoase! |
Ion este sunat si i se spune ca sotia sa a facut un accident de masina.
Ajunge Ion la spital. Pe sala un doctor. -Domn` doctor stiti ceva de sotia mea? -A suferit multe lovituri la cap si e posibil sa stea in coma 1 an. -Nu-i nimic domn` doctor o ingrijesc o spal e sotia mea o iubesc. -Dar dupa coma asta sunt sanse 50% sa pice intr-o coma mai profunda de 3 ani. -Nu-i nimic domn` doctor o iubesc mult pe sotia mea. -Dar dupa coma asta sunt sanse 70% sa pice intr-o coma si mai adanca de 5 ani. -Nu-i nimic domn` doctor o iubesc mult pe sotia mea. -Hai ma ca am glumit, a murit! |
Daca tot suntem la capitolul bancuri sadice:
I: Ce e mai amuzant decat un bebelus mort? R: Un bebelus mort in costum de clown. |
Originally Posted by White1:
sa fie si a lu FreakDoll haha era doar o gluma, im soryy |
sau
Ce e mai sadic decat un bebelus mort intr-un tomberon? Un bebelus mort in doua tomberoane. |
Un tip beat se pisa pe un stalp.Vine o dama si exclama:
- Vai ce grosolanie...! - Dar lungimea e buna?zice el. @cristi88: Lol =)) |
Care este asemanarea dintre un barbat si o telecomanda?
R:Ambii sunt: simpli, usor de folosit si de obicei ii gasesti pe langa televizor. |
Se duce adam la D-zeu
Adam: - Doamne da si mie cea mai frumoasa, curata si inteligenta fiinta, sa-mi petrec si eu noptile cu cineva Dumnezeu: - Iti dau dar te costa un picior si-o mana Adam - Si pe o coasta ce dai? Dumnezeu: -Femeia |
Cum se barbiereste Chuck Norris ?
Isi da cu pumnu in barba.... ( numai Chuck Norris raneste Chuck Norris ) |
All times are GMT +2. The time now is 00:37. |