![]() |
[quote="Olorea"]
Originally Posted by WraIth:
like these ones :D ? Thanks girl .........am avut la ce sa ma uit :D |
Originally Posted by WraIth:
vorbele tale au o usoara tenta sexuala.... ;) |
si demona are o parodie scrisa.acum sunt curioasa sa vad ce ati scris voi doi,ca pe a ei am citit-o si e haioasa rau. :lol:
|
..Iar paginile astea...
|
Originally Posted by Undomiel:
WAS SUPOSE TO BE A FREAKIN` SECRET!!! :x |
Originally Posted by Demona:
Obosesc eu la cati au scris asta... Cand intrati intr-o categorie a forum-ului spre exemplu Fanatic aveti sus, in capul tabelelor urmatoarele chestiuni Subiecte - Raspunsuri - Autor - Vizualizari - Ultimul mesaj si in dreptul coloanei cu Ultimul mesaj aveti data ultimului mesaj, autorul si o pagina mica cu o sagetuta - pentru a vedea ultimul mesaj apasati pe sagetuta aia! Si chiar daca la topic apare ca sunt doar 70 de pagini voi vedeti a 71-a pagina |
shi acum ca nu mai este secret....ne spui shi noua parodia?.. :happy: |
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Am ars-o ieri! After all...it's a secret! |
pai dc sa fie secret?....daca tot te-ai chinuit la ea, dc sa nu o dezvalui lumii....?
|
Sau nu Smeagol...Anyway...check this out! :) V-atzi imaginat cum arata LOTR Cast as Asians? Take a look over here...Jet Li as Frodo! ;)
Asian LOTR Cast |
|
|
Parodia va intra pe FORUM zilele astea. Sau de Luni incolo. Este in sfarsit gata. + sa nu uit:
|
Originally Posted by LadyEowyin:
Whatever... |
Originally Posted by Gaandalf:
It's destroyed! Everythin` is... |
mama ce fatzau are gandalf!!!! chinezoiu naibii.....!!!! :P :lol:
|
am vazut scris undeva ca legolas este mai batran ca elrond....is that true? :huh:
|
Nu are cum sa fie asa. Elrond e fiul lui Earendil si s-a nascut mai devreme decat Thranduil, tatal lui Legolas. Vezi Encyclopedia of Arda: http://www.glyphweb.com/arda/default.htm |
pai am cumparat recent niste cartonase( :P ) cu lotr in care prezinta aproape fiecare personaj......iar la legolas scie ca are varsta de 7000 ani iar la elrond 6700 de ani... :huh:
shi in plus mai scrie ca aragorn are 88 de ani!! :huh: could that be possible?! |
Elrond - nu are cum sa fie mai mic ca Legolas - clar asta ... e atesta in fiecare carte ... + a mai fost o confuzie shi cu Gandalf - in joc zice ca are 7000 de ani, in film zice k "300 lives of men he walked this earth and now he has no time", dar el este atestat shi in Silmarillion - sub numele de Olorin - "one of the Maia" - most wise and powerful - shi obijnuia sa pribegeasca pe Middle-Earth. |
Shi mai interesant este k Aragorn este un descendent al fratelui lui Elrond ... pretty freakin' weird! :shock:
|
|
hmmm.....asta stiam shi eu....deci intr-un fel arwen shi aragorn sunt verisori!!! :sick: :sick: :hmm: |
Cu deosebita placere de a intarzia....................am vazut shi eu asian-ul :lol: Daca Legolas mai face shi kung-fu om s-a facut
|
|
A pus mana careva ep dvd.. Merita cumparat.. sau pirateria sa traiasca?! ;)
|
Legolas al nostru shi-a dovedit maiestria shi in Troia ... :P
Originally Posted by TLD:
|
Originally Posted by elanor:
din anglia!! :happy: :happy: |
extended editionu de la rotk a aparut? |
Din Anglia am luat si eu caruri dintr-astea
|
Originally Posted by elanor:
Probabil de pe net... |
nu neaparat ... Lady Eowyn she hand-picked them ...
da io nu ma agit dupa cartonashe ... il am acasa pe olorin shi [pe smeagol, i got the one ring ... up next The ring of Barahir ... :D |
|
Dak asa o sa arate cutia.. pai... SOCAT e putin spus... Pacat ca o sa piratez mai mult ca sigur dvd-ul... :P |
|
|
Nu mai zi mey din astea, ca te salta FBI-ul! ;) |
Am vrut sa cumpar dvdul dar nu am vazut nici o sectiune speciala pentru prezentarea la versiunea extinsa. Nu se merita 950.000 lei.
|
Gaandalfe,sa nu crezi c-am uitat ce-am promis ca fac,dar am avut examene pina acum si tiff si nici sa suflu nu am apucat.Dar miercuri... :D well,it'll be a good day to die. :D
|
Originally Posted by raptor:
|
950000 lei?? cam scump, cam scump... |
dar tu cat ai vrea sa fie???, mi se pare un pret destul de convenabil pt un dvd ca lotr, dar parca tot mai bune sunt filmele piratate
|
pai in anglia dvdul cu lotr-rotk costa 13 lire!!!
|
Si ce te mira? Unde ai trait pana acum? |
Originally Posted by BeNnY:
ce vrei sa spui prin asta? eu am zis doar ca in anglia dvd-ul este mai ieftin decat in romania... |
Erai mirat ca in Anglia costa doar 13 lire si in RO costa de 2 ori mai mult. Nu te-ai obisnuit cu chestia asta? Aici sa coste lucrurile de 2 ori mai mult?
|
Originally Posted by BeNnY:
da corect...ai dreptate |
din pacate, dar poate dupa ce intram in ue toate chestile astea vor disparea :x
|
Originally Posted by Ionutz55:
Parca intram in UE doar cu numele si intrebarea era daca emigrand in masa gasim o solutie? P.S. DE CE DRACU AI SEMNATURA AIA URIASA??? MAI E SI ROSIE!!! :x :x :x Fa-o mai mica sau scoate-o! Probabil c-ai scris asa mare ca sa compensezi altceva care e mic :hmm: :x :hmm: |
Nah gata copii...haidetzi sa vedetzi ce face un adevarat fan LOTR. Iar in discutzia de azi il avem pe raptor. Artist mare acest baiat dupa cum ne-am dat totzi seama...
Take a look at what HE DID...By the way...el este cel care poarta onorabila opera. Din "surse", am aflat ca "chestia" e facuta din lut, a fost aplicata pe viu...durerosa a fost la aplicarea la pleoape shi greu a fost sa-l scotzi din urechi...cat despre experientza...raptor declara..."a fost stranie..." Shi un advertisment pentru amatori, venita de la artistul insushi: se desprinde greu.nu incercati fara acordul parintilor" Heare that people? Romanian Orc |
All times are GMT +2. The time now is 22:47. |