![]() |
multe sosele din romanica seamana intre ele, ba cu flori, ba cu ursi pe margine....
asta e pe transfagarasan intre balea si vidraru |
Originally Posted by Pepper:
Bine ca nu te-ai apropiat mai mult, nu e indicat. Daca ma sperie ceva pe lumea asta, in afara de tot ce ma inconjoara, bineinteles ;) e sa ma aflu fata in fata cu un urs... sau cu un paianjen for that matter :)) |
am iesit putin in afara geamului masinii si i-am facut poza usor emotionata ca deh ursoaicele cu pui sunt cele mai periculoase. daca eram pe jos nu ma apropiam nici la 100 de metri de ea :-S
|
Era la cersit cu puiul, deci.... exploatare! =)) Nice! :)
Si niste floricele de la mine :) ![]() |
|
Vrabie?
|
Este o specie mai mare ca vrabia pe care n-am identificat-o. este foarte amuzant de privit deoarece nu topaie ci paseste, si intr-un mod extrem de grabit.
|
![]() Poza ta, Pepper, mi'a amintit de o pasarica salvata din dintii unui caine care si'o alesese drept jucarie. Scuzati calitatea pozei, nu'i cea mai buna. |
|
Our daughters' shots merge?! O poza facuta de fiica-mea (7 ani) cu un apus la sat.
![]() |
|
|
Vad ca avem o gramada de fotografi destul de priceputi pe cinemagia.Veniti fratilor si pe la nunti ,botezuri ,taieri de moate ,inmormintari ,comemorari ,exorcizari >:) ??? Se scoate omul mai ieftin cu voi .;) si maninca si gura voastra o paine :-O
|
|
![]() vin eu la nunta. :D Pot si sa fur mireasa, sau, la comanda, doar anumite organe. |
Originally Posted by dansatorul_polimorf:
|
|
![]() |
|
Am vrut sa prind o libelula albastra, dar nu am reusit... si m-am multumit cu aceasta
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 02:05. |