![]() |
Rasputin 8/10
sa vedeti ce faza interesanta: in timp ce filmul rula la prima tv, pe dicovery dadea despre "ultimul tar",adica despre nicolai romanov si despre rasputin!! misto coincidenta! |
"El Espinazo del diablo' 7 / 10
|
The Jackal ........9/10.
|
Shark Tale - 2/10
Manchurian Candidate - 7/10 |
The Barbershop 1&2 (6 / 10 fiecare)
Dintr-o avalansa de filme cu si despre negri astea parca au ceva atmosfera! |
Spun 6/10
La Femme Fatale 8/10 |
Revazut
The Game............9/10. Donnie Brasco.......7/10 |
The Incredibles
so cool! |
shark tale 4/5
animatie cam prea pentru copii da cu niste faze dementiale marturisesc ca am un dinte impotriva filmului si pt ca personaju lu jegu de will smith makes up cu pestoaica angelina jolie.... lotus 2/5 plictis ugigator care la un moment dat devine psihotic... imagine super are ceva din atmosfera prozei scurte a lui baconsky(asta e de bine) dar primele 40 de minute.... si femeile cu jeepu...pica prost (asta e de rau) |
LOTR-ROTK - 10/10!!!!
|
Supravietuitorii.......8/10
|
'the incredibles' - 7/10 - apreciez cateva faze nostime, dar nu sare mai departe de 'hero movie'-ul obisnuit.
'trapped' - 7/10 - imi pare bine ca n-a fost chiar asa de prost cum ma asteptam. courtney love si k bacon sunt de milioane, iat theron e superba ca de obicei, intr-un rol premergator parca lui 'monster'. |
CASSHERN - 8/10
|
Prime-time pe HBO, samabata seara:
Men In Black 2 - 4/10: macar e amuzant. Vanilla Sky - 8/10: stiu ca parerile sunt impartite in legatura cu filmul asta, dar mie imi place foarte mult. Cel putin pentru muzica. Pentru mine: Barry Lyndon - 9/10 |
Am vazut a treia oara Vanilla sky si ii dau 10/10
Fahrenheit 9/11 9/10 |
si dead end 9/10
|
Originally Posted by MinRep:
Si pentru mine... :love: Todo sobre mi madre 7/10 |
SENATORUL MELCILOR 10/10 *****
|
The One ..................2/10.
Cel mai tare Sci-Fi vazut vreodata... |
...grrr...si am zis ca nu ma mai uit la filme cu greci blonzi
Alexander 6.3/10 |