![]() |
ce scorţoşi, nene! vreau şi eu un cur, da nu de madamă. numa la tine te gîndeşti, na. >:)
|
![]() there there >:D< |
![]() dacă hipo e din latex, apă meibi. |
Originally Posted by Malombra:
So L is a pervert.Who would have guessed?:-O Mai urmeaza dezvaluiri socante si despre Yagami Light ca sa fie full circle.:)) |
kriss, eu nu ştiu cine e gagiul acela, l-am găsit şi eu pe net. nu am găsit pe oposumii din madagascar şi l-am pus pe flăcăul acela mangoloid. în rest, sunt în ceaţă :)
lu omu': cum ce e mult se împarte cu prietenii, here you go http://www.youtube.com/watch?v=Nh2iyPmucFk am observat şi eu acum că nu e hipo, e rino(faringită). |
L, Light (:) ) of my life (parca am mai auzit asta pe undeva), is not a pervert!!! Adevaratul soc ar fi fost daca ar fi recunoscut Malombra ca-i fana infocata Death Note, ca se uita in fiecare zi la episodul in care MOARE L (a, nu stiati ca moare? atunci nu cititi cuvintele din spate, sunt un spoiler) si ca adoarme plangand pe perna sub care isi tine manga din care a pus poza respectiva 8-|
Nu va impacientati (si asta imi suna familiar), e doar un atac gratuit 8-| |
Chiar ca as fi ramas si eu masca daca Malombra era fana infocata Death Note si avea un altar dedicat lui L in casa,cu lumanari,action figure-uri si poze.:))
|
prea multe cerinţe pentru o singură viaţă: şi manga, şi anime, şi joc video, şi asasinate copycat - cum să încapă toatea astea într-o viaţă de om? în plus, mie o cotoroanţă mi-a cetit în stele şi-n cafele că nu apuc patruj-de-ani-u'. probabil pentru că n-am vrut să cumpăr de la ea pămătuful miraculos cameleonic. las death note-ul pentru următoarea mea încarnare.
|
![]() 1946... |
it's a wonderful life, al caprei. pune altul sau să pună cine vrea.
|
![]() |
Taxi Driver :P
|
Scurta lectie de...cultura generala :D
![]() |
Boogie?
|
Ok, u can stop asking
Dirk: What can you expect when you're on top? You know? It's like Napoleon. When he was the king, you know, people were just constantly trying to conquer him, you know, in the Roman Empire. So, it's history repeating itself all over again. |
![]() |
gloomy sunday
|
Da. :x
|
jucaţi-vă mai departe, că eu nu am timp.
|
Originally Posted by Namaste:
Desi scena-mama e din categoria pumn-in-plex(ave, Pitbull) -si-ranga-peste-genunchi: ![]() ![]() |
All times are GMT +2. The time now is 09:19. |