![]() |
Originally Posted by Im.Kino:
ntz-ntz, iaşte! tre' doar să cauţi. http://www.netflix.com/Movie/The_Offence/70011912 http://www.blockbuster.com/browse/ca...eDetails/25337 |
Mai, mai, mai...
La primul link spune ca filmul n-a iesit pe DVD iar al doilea cred ca-ti ofera un import sau un laserdisk, because... "DVD releases In 2004, MGM UK released a DVD of the film which contained no extras or trailers. Simultaneous releases from MGM were made in other PAL format countries, such as Germany and Australia. On October 20, 2008, the film was again released on DVD in the UK by Optimum Releasing, again without extras or trailers. As of 2009, the film has not been released on DVD in North America, one of the few films of either Sean Connery or Sidney Lumet not to do so. " (http://www.instantcast.com/AllStars/...fence/Article/) Si petitiile, precum si articolele pe subiectul asta, abunda. |
Al tau are bonusuri? |
Da, un documentar de 25 de minute despre The Offence in contextul policierului 70s. E editia Wildside, as I said.
|
yeap, my bad! sorry!:"> |
Revenind la poza mea. Un film despre viata unui pictor celebru.
|
caravaggio? dar nu sunt sigur.
|
Exact.
|
saru'mana. ma mai gandesc putzin ce imagine sa pun.:) pana atunci, potzi pune chiar tu alta.;)
|
cu trimitere directa la im.kino, ca recunoashte de minune filme clasice
![]() piece of cake |
Da nu vad mai nimic din poza... La regle du jeu?
|
:-? indiciu: suspence, suspence. daca nu tzine, postez imaginea integrala.:">
|
for im.kino, with regard & reverence
![]() |
Lifeboat (1944)?
|
da:-S shtiu ca im.kino shtia dar o fi prea ocupata. lucy, posteaza o fotografie:)
|
Sa posteze altcineva, va rog.
|
Imi pare rau ca-s cu 7 ore in urma si nu pot fi pe faza, ca as fi ghicit unele :D
Macar sa postez cand n-are nimeni chef: ![]() |
If... (1968)
Postarea miine...(:| |
1 Attachment(s)
|
Picnic at Hanging Rock.
@man... Stiam ca e Hitchcock si acum doua zile ma gandeam cum arata Tallullah (premonition?), ca nu stiam de unde stiu numele... Unfortunatelly, zilele astea time is not on my side... Cedez randul pana dupa 1. BTW, La multi ani! |
Daca tot cedeaza..
![]() :D |
Prea simplu, Casablanca :P Vine si poza acusi...
![]() |
Pai White Heat, dar tot cedez...
|
![]() |
De ce sa te abtii?:)
|
s-a facut remake dupa el?
|
Originally Posted by bremen1980:
|
Moebius 1996 ( film argentinian) ?
|
Nu l-am vazut , am ghicit , am cautat pe net film argentinean despre disparitia unui metrou.
Am sa-l caut pe net poate gasesc un torrent:-? |
Pare foarte interesant subiectul, de unde fac rost de film?:D |
Una usoara , cred.....
![]() |
Der Himmel über Berlin, cred...:D
|
1 Attachment(s)
|
Prea usor, Vampyr :D . Cedez randul .
|
Uite dom'le ca se mai uita si generatia tinara la clasici, nu doar noi astia trecuti pe linie moarta. Foarte laudabil...=D>
|
N-am mai pus cam de mult o poza :)
![]() |
Intre timp am obtinut si eu acces la el prin amabilitatea unei persoane foarte dragute de pe acest forum.:P L-am cautat pe 2 Amazoane dar nu e de gasit. Ce sa-i faci, citeodata trebuie sa devii outlaw de amorul artei...:"> Dar am de asteptat pina imi ajunge...(:| Back on topic... |
Pentru ca n-am vrut sa fie ghicitoare grea, mai pun o poza, da sa-mi promiteti ca n-o rotiti cu 180 grade :) , voi puteti sta in cap in fata monitorului, ca m'est egal :)
![]() |
It's a wonderful life
|
Ba as zice You Only Live Once. Puteam sa jur de la prima photo ca e Lang, acum sunt 95% sigura.
|
Hai sa risc nitel, pana confirma Anaemona.
Scuze., poza e mica, dar elocventa, cred... ![]() |
Fritz Lang indeed :) Atame!? |
Nu, nu e film spaniolesc... dar e european ;)
Pe vremuri, cand se dadea "la noi", cadrul asta nu exista din motive, ma rog, evidente. Cadrul urmator, tot absent, era asta: ![]() |
Imi plac tot mai mult postarile lui Im.Kino.:) Seamana cu un Jess Franco (poza:P ) desi probabil ca Im.Kino are gusturi prea rafinate pentru a se complica cu Jess. Imi tot vine in minte Kinski vazind poza asta, nu stiu de ce...:-?
|
Imi pare rau Windom, nu-i nici Franco si nici Kinski - desi Kinski, intr-un anume fel, e un indiciu excelent in cazul de fata (ca sa nu fiu prea abstracta, felul cu pricina e "cultul personalitatii")
|
oh, shoot ! pozele alea erau din acelasi film ? ar trebui sa nu mai citesc numai ultimul post in topicul asta. :( |
Afacerea Pigot - Pour la peau d'un flic
|
Si poza...
![]() |
Unchiul Vanya?
|
Nu, dar asta e drumul bun.
|
All times are GMT +2. The time now is 22:47. |