Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Loc de dat cu picioru' (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=84043)

Cinemania 11 Jun 2009 08:42

sa ne grabim pentru ca si anul asta baietii de la KR vor fi in cupe...poate, poate

Judex 11 Jun 2009 08:47

Wow! Sa vezi peste vreo 2 luni ce va fi la topicul cu fericirea. :D

Chambord 11 Jun 2009 11:01

TAS a anuntat ca Timisoara isi va primi punctele inapoi, deci va juca in preliminariile Ligii !
Bravo lor. Justice done !

Judex 12 Jun 2009 15:35

=))

Chambord 12 Jun 2009 15:45

=)) foarte tare

Chambord 12 Jun 2009 16:27

duminica incepe Cupa Confederatiilor.

Cinemania 12 Jun 2009 16:54

iar Brazilia?

Chambord 13 Jun 2009 10:50

ne ne ne. De data asta Brazilia nu prea are fatza. Italia sau Spania zic eu ca vor lua trofeul.
Ce imi place la competitia asta e pitorescul unor intalniri gen Iraq v New Zealand sau Egypt v United States :)

Judex 13 Jun 2009 12:39

Azi e si finala Cupei Romaniei, Timi vs. CFR.

Cinemania 13 Jun 2009 12:59

esteeee..."U" Cluj ramane in B

gata...acuma mi-am gasit linistea pt sezonul asta

Judex 13 Jun 2009 20:36

E deja 2-0 pt Cluj dupa prima juma de ora. Nu am o preferata in meciul asta. Sunt apropiat personal de ambele orase, dar simpatizez mai degraba "U", respectiv adevarata Poli.

Ca fapt divers, comentatorul, posibil Baleanu, a inceput halucinant, afirmand ca este poate cel mai important eveniment din istoria orasului Tg. Jiu. :D

Cinemania 13 Jun 2009 21:18

io credeam ca cel mai important eveniment e Cârţu :D

Judex 13 Jun 2009 21:31

Ma uit foarte relaxat la meciul asta. Atat de relaxat incat am devenit atent si la mesajele alea de pe crawl. Cel mai tare mi s-a parut unul care suna astfel: "Hai Madalina! Hai Craiova!" :D

hellsteed 13 Jun 2009 21:51

vai de ce-i acolo.... sa vada Boc cum merg lucrurile in tzara asta :)))

Judex 13 Jun 2009 22:00

Minunatul si civilizatul public timisorean s-a dat in stamba.

keepwalking 14 Jun 2009 00:00

oricum, timisoara a lasat-o mai moale.
locul 2 si jocul in tururile preliminare ale ucl i-au culcat pe-o ureche.
cert e ca fc timisoara nu m-a atras niciodata ca echipa, n-are stralucire, charisma.
la fel si publicul, cu toata coregrafia lui....nimic care sa ma emotioneze....un public sec, o echipa anosta.

hellsteed 14 Jun 2009 10:22

crede-ma keep ca daca ajungi vreodata la un meci pe Dan Paltinisanu ai sa intelegi ce inseamna un public si nu o galerie. Cand un intreg stadion canta te cam ia cu frunicaturi. Nu e chiar asa sec si anost cum aparent crezi

Judex 15 Jun 2009 01:07

Hai ca lumea se tot tine de bancuri pe seama dinamovistilor.
http://www.youtube.com/watch?v=chP0OZBn-VM
:D

Cinemania 16 Jun 2009 08:11

http://www.gsp.ro/international/cm-2...or-143035.html

Cinemania 17 Jun 2009 09:17

could it be ? :D

http://www.sport.ro/liga-1/ultima-or...in-liga-i.html

Bogie 17 Jun 2009 10:26

Bah, am uitat sa ma laud: in mai am fost la 2 meciuri din campionate adevarate. Mai intai, la Karlsruhe - Hannover 2-3; meci bun, desi erau codasele din Bundesliga.

Dar cireasa, crema, deliciul, orgasmul a fost Milan-Roma (tot 2-3), ultimul meci al lui Maldini pe San Siro, cu 80.000 de oameni si o caldura sufocanta. Ce se vede din tribuna: Kaka este probabil cel mai bun jucator din lume, Seedorf are o tehnica ametitoare, Beckham alearga mult mai mult decat credeam, Pato are explozie letala, Totti stie sa dea pase de 40 de m la firul ierbii cu exteriorul si stie sa traga la poarta, Inzaghi este o cutra batrana (a cazut de vreo 5 ori in prima repriza si de fiecare data se ridica extrem de indignat, gesticuland la arbitru; spre final, avea o infatisare de parca era dezamagit de tot neamul omenesc..saracul de el, era atat de resemnat cu rautatea arbitrului incat nici macar nu mai protesta =)) ).

Dar mai presus de toate, am observat ca fotbalul este un joc simplu: aduci mingea in terenul advers si tragi; cu cat mingea e mai aproape de poarta, cu atat sunt mai mari sansele de a da gol. Profund, nu? :D

Am si poze dar pana nu gasesc un cablu micro USB nu le pun.

Cinemania 17 Jun 2009 10:37

Originally Posted by Bogie:

Dar cireasa, crema, deliciul, orgasmul a fost Milan-Roma (tot 2-3), ultimul meci al lui Maldini pe San Siro, cu 80.000 de oameni si o caldura sufocanta.

asta e meciul la care s-au trezit unii sa-l huiduie pe Maldini ?

Chambord 22 Jun 2009 09:00

Viata bate Filmul ... dar si-o ia pe coaja de la Americani. S-a intamplat aseara la Cupa Confederatiilor. Incepusera dezastruos cu 2 infrangeri clare: 1-3 cu italia si 0-3 cu Brazilia iar in ultimul meci nu aveau altceva de facut decat sa-si dea naibii seama ca nu mai au nici o sansa si sa mai ia un bobarnac in freza si de la Egipt (revelatia turneului pana atunci). Defectul americanilor e doua: 1. nu sunt romani 2. nici n-au auzit de Mioritza. In aste conditii s-au apucat sa bata zdravan Egiptul si in colaborare cu jocul rezultatelor s-au dus mai departe devenind singura echipa (din memoria recenta) care trece de grupele unui turneu final dupa ce debuteaza cu 2 infrangeri. Gata. :|

Cinemania 22 Jun 2009 09:09

asta si pt ca Brazilia nu e Italia

Judex 22 Jun 2009 16:01

Frati stelisti, cica jucam in Eusopa League cu Ujpest.

Chambord 22 Jun 2009 16:06

ii batem de le suna apa-n kap
faza naspa ca jucam returul in deplasare

Judex 22 Jun 2009 16:15

AAr trebui sa-i linistim marcand o caruta de goluri aici. Am inteles ca fanii lor sunt destul de agresivi, mai ales pe teren propriu, asa ca sa nu le dam motiv sa spere ceva. :D

Cinemania 23 Jun 2009 07:54

UEFA Cup (2006-07)

1st Qualifying Round: Újpest FC 0 - 4 Vaduz

returul nu a mai contat

"Dacă ne elimină şi Ujpest, atunci să fugim dracului de aici!"...vorba unui Corleone in viatza

Cinemania 23 Jun 2009 07:54

Originally Posted by Judex:

AAr trebui sa-i linistim marcand o caruta de goluri aici. Am inteles ca fanii lor sunt destul de agresivi, mai ales pe teren propriu, asa ca sa nu le dam motiv sa spere ceva. :D

foarte posibil vom castiga la masa verde din cauza lui Banel

Chambord 23 Jun 2009 09:45

true fact (sursa ProTV): Egiptul a jucat atat de prost meciul cu SUA pt ca au sarbatorit victoria cu Italia cu prostituatele care le-au furat apoi banii din camerele de hotel. Aint life funny ? :))

miercuri 23 Jun 2009 15:41

Eu nu inteleg cum Egiptul a putut sa piarda exact cu scorul care i-ar fi scos din competitie, cand au vazut ca se face 2-0 nu puteau si ei sa ramana cu toata echipa in poarta? La ce dzeu se gandeau!?

Cinemania 23 Jun 2009 18:49

Originally Posted by miercuri:

Eu nu inteleg cum Egiptul a putut sa piarda exact cu scorul care i-ar fi scos din competitie, cand au vazut ca se face 2-0 nu puteau si ei sa ramana cu toata echipa in poarta? La ce dzeu se gandeau!?

sigur nu la autobaza lui Cîrţu

Chambord 23 Jun 2009 19:54

se gandeau ca au ramas fara banii cu care sa mai fuck ceva si dupa meciul cu SUA =))

Judex 24 Jun 2009 20:10

Diseara, de la 9 jumate, SUA-Spania.

Chambord 25 Jun 2009 07:36

Spania-SUA 0-2 Ce blat ordinar ! Spania n-ar putea juca atat de penal cu o echipa de puscarie ca SUA decat daca ii doare in pix. Mai erau cateva minute si cativa jucatori iberici zambeau cu gura pana la urechi. Nu mai vb de cum s-au luat golurile. :( Mi-am adus aminte si de Italia, ranjetul lui Buffon si cat s-au chinuit si ei sa nu cumva sa dea gol Braziliei.

so fuckin embarrasing

Cinemania 25 Jun 2009 07:39

deci tot Brazilia :D

Chambord 25 Jun 2009 07:45

Originally Posted by Cinemania:

deci tot Brazilia :D

Nu zi hop inca. Parca-i vad si pe ei cum se tavalesc pe jos si chicotesc si fac ce pot sa ia baetzii lu Obama Cupa.

Cinemania 25 Jun 2009 07:47

atat le trebe...daca o sa fie panarame o sa ma rog sa nu mai ajunga la mondiale

tzeapa 25 Jun 2009 09:44

Originally Posted by Chambord:

Spania-SUA 0-2 Ce blat ordinar ! Spania n-ar putea juca atat de penal cu o echipa de puscarie ca SUA decat daca ii doare in pix. Mai erau cateva minute si cativa jucatori iberici zambeau cu gura pana la urechi. Nu mai vb de cum s-au luat golurile. :( Mi-am adus aminte si de Italia, ranjetul lui Buffon si cat s-au chinuit si ei sa nu cumva sa dea gol Braziliei.

so fuckin embarrasing

Lol. Asta e tare... a fost blat. >:) Ave, ca suferim de sindromul ligii lu' mitica:-& ... SUA joaca ceva fotbal, nu suficient cat sa crezi ca pot bate o echipa gen Spania (desi imi aduc aminte meciul de la mondiale impotriva Italiei, cand i-au scos macaronarii foarte greu si cu destul de mult noroc...), dar arhisuficient sa faca o instructie de zile mari cu noi.

Parerea mea...

miercuri 25 Jun 2009 12:40

Oh common, n-are cum sa fie blat. Am vazut ultmele 5 minute si Torres saracutul mai ca plangea :( si in cazul asta sa moara si capra vecinului, adica sa nu se califice nici Brazilia.

Chambord 29 Jun 2009 08:35

Brazilia castiga Cupa Confederatiilor dupa 3-2 (0-2) cu USA.
That was pretty fuckin close to "I told you so ! (i.e. americans winning the cup after a shameless BLAT :D )"

The damn yanks can now go back to their idiot baseball (:|

Cinemania 29 Jun 2009 09:02

Somehow I told you so, just didn't quite say it :D

Chambord 29 Jun 2009 09:09

Sper sa avem la anul un Mondial ca cel din 2006, cand nici o tara din afara Europei nu a ajuns in semifinale. Brutaaaaaaaaal B-)

redmen 09 Jul 2009 10:22

Sunt suparat ca din cauza coruptiei din fotbal o echipa draga mie a fost retrogradata in liga a doua.Este vorba de FC Arges.Din pacate cred ca doar echipa o sa aiba de suferit ,nu si cei implicati in blaturi si in toate cele.Ceea ce e mai nasol e ca totul este asa de "deja-vu" .. iar dupa alegerile care or sa fie totul va fi sters cu buretele pentru cei implicati.

redmen 09 Jul 2009 10:59

Hahah.Au gasit vinovatul pentru "performanta".

Judex 16 Aug 2009 21:45

Baga-mi-as si scotea-mi-as! Aia de la Urziceni au avut o singura ocazie si din aia ne-au luat trei puncte. Si mai grav e ca nu-l avem pe Kapetanos contra javrelor. Baiatul asta tre sa se potoleasca, numai aiurea inhata cartonase. Mai mult, e la a doua eliminare deja si nici n-a inceput bine sezonul. Iar bivolul ala de Jiji tine mortis sa creeze tensiune tocmai cand se pare ca Bergodi face ca echipa sa se miste in fine coerent.

moltisanti88 17 Aug 2009 13:43

Originally Posted by bremen1980:

9.58

9.58

9.58

Bolt (...of lightning).

Chambord 21 Aug 2009 09:00

http://blogsport.gsp.ro/buzarin/2009...a-campionilor/

keepwalking 21 Aug 2009 09:34

excelent! :)

keepwalking 21 Aug 2009 10:24

Originally Posted by bremen1980:

Pe mine ma fascineaza Bonetti asta .Are ceva din Peter Sellers in ''The Party '' -nu stie ce-i cu el ,ce-a patit si in ce s-a bagat.:-/

Exact :)
Aseara era foarte nedumerit de intrebarea daca isi da demisia.

All times are GMT +2. The time now is 02:43.