![]() |
sa ne grabim pentru ca si anul asta baietii de la KR vor fi in cupe...poate, poate
|
Wow! Sa vezi peste vreo 2 luni ce va fi la topicul cu fericirea. :D
|
TAS a anuntat ca Timisoara isi va primi punctele inapoi, deci va juca in preliminariile Ligii !
Bravo lor. Justice done ! |
![]() =)) |
=)) foarte tare
|
duminica incepe Cupa Confederatiilor.
|
iar Brazilia?
|
ne ne ne. De data asta Brazilia nu prea are fatza. Italia sau Spania zic eu ca vor lua trofeul.
Ce imi place la competitia asta e pitorescul unor intalniri gen Iraq v New Zealand sau Egypt v United States :) |
Azi e si finala Cupei Romaniei, Timi vs. CFR.
|
esteeee..."U" Cluj ramane in B
gata...acuma mi-am gasit linistea pt sezonul asta |
E deja 2-0 pt Cluj dupa prima juma de ora. Nu am o preferata in meciul asta. Sunt apropiat personal de ambele orase, dar simpatizez mai degraba "U", respectiv adevarata Poli.
Ca fapt divers, comentatorul, posibil Baleanu, a inceput halucinant, afirmand ca este poate cel mai important eveniment din istoria orasului Tg. Jiu. :D |
io credeam ca cel mai important eveniment e Cârţu :D
|
Ma uit foarte relaxat la meciul asta. Atat de relaxat incat am devenit atent si la mesajele alea de pe crawl. Cel mai tare mi s-a parut unul care suna astfel: "Hai Madalina! Hai Craiova!" :D
|
vai de ce-i acolo.... sa vada Boc cum merg lucrurile in tzara asta :)))
|
Minunatul si civilizatul public timisorean s-a dat in stamba.
|
oricum, timisoara a lasat-o mai moale.
locul 2 si jocul in tururile preliminare ale ucl i-au culcat pe-o ureche. cert e ca fc timisoara nu m-a atras niciodata ca echipa, n-are stralucire, charisma. la fel si publicul, cu toata coregrafia lui....nimic care sa ma emotioneze....un public sec, o echipa anosta. |
crede-ma keep ca daca ajungi vreodata la un meci pe Dan Paltinisanu ai sa intelegi ce inseamna un public si nu o galerie. Cand un intreg stadion canta te cam ia cu frunicaturi. Nu e chiar asa sec si anost cum aparent crezi
|
Hai ca lumea se tot tine de bancuri pe seama dinamovistilor.
http://www.youtube.com/watch?v=chP0OZBn-VM :D |
|
|
Bah, am uitat sa ma laud: in mai am fost la 2 meciuri din campionate adevarate. Mai intai, la Karlsruhe - Hannover 2-3; meci bun, desi erau codasele din Bundesliga.
Dar cireasa, crema, deliciul, orgasmul a fost Milan-Roma (tot 2-3), ultimul meci al lui Maldini pe San Siro, cu 80.000 de oameni si o caldura sufocanta. Ce se vede din tribuna: Kaka este probabil cel mai bun jucator din lume, Seedorf are o tehnica ametitoare, Beckham alearga mult mai mult decat credeam, Pato are explozie letala, Totti stie sa dea pase de 40 de m la firul ierbii cu exteriorul si stie sa traga la poarta, Inzaghi este o cutra batrana (a cazut de vreo 5 ori in prima repriza si de fiecare data se ridica extrem de indignat, gesticuland la arbitru; spre final, avea o infatisare de parca era dezamagit de tot neamul omenesc..saracul de el, era atat de resemnat cu rautatea arbitrului incat nici macar nu mai protesta =)) ). Dar mai presus de toate, am observat ca fotbalul este un joc simplu: aduci mingea in terenul advers si tragi; cu cat mingea e mai aproape de poarta, cu atat sunt mai mari sansele de a da gol. Profund, nu? :D Am si poze dar pana nu gasesc un cablu micro USB nu le pun. |
Originally Posted by Bogie:
asta e meciul la care s-au trezit unii sa-l huiduie pe Maldini ? |
Viata bate Filmul ... dar si-o ia pe coaja de la Americani. S-a intamplat aseara la Cupa Confederatiilor. Incepusera dezastruos cu 2 infrangeri clare: 1-3 cu italia si 0-3 cu Brazilia iar in ultimul meci nu aveau altceva de facut decat sa-si dea naibii seama ca nu mai au nici o sansa si sa mai ia un bobarnac in freza si de la Egipt (revelatia turneului pana atunci). Defectul americanilor e doua: 1. nu sunt romani 2. nici n-au auzit de Mioritza. In aste conditii s-au apucat sa bata zdravan Egiptul si in colaborare cu jocul rezultatelor s-au dus mai departe devenind singura echipa (din memoria recenta) care trece de grupele unui turneu final dupa ce debuteaza cu 2 infrangeri. Gata. :|
|
asta si pt ca Brazilia nu e Italia
|
Frati stelisti, cica jucam in Eusopa League cu Ujpest.
|
ii batem de le suna apa-n kap
faza naspa ca jucam returul in deplasare |
AAr trebui sa-i linistim marcand o caruta de goluri aici. Am inteles ca fanii lor sunt destul de agresivi, mai ales pe teren propriu, asa ca sa nu le dam motiv sa spere ceva. :D
|
UEFA Cup (2006-07)
1st Qualifying Round: Újpest FC 0 - 4 Vaduz returul nu a mai contat "Dacă ne elimină şi Ujpest, atunci să fugim dracului de aici!"...vorba unui Corleone in viatza |
Originally Posted by Judex:
foarte posibil vom castiga la masa verde din cauza lui Banel |
true fact (sursa ProTV): Egiptul a jucat atat de prost meciul cu SUA pt ca au sarbatorit victoria cu Italia cu prostituatele care le-au furat apoi banii din camerele de hotel. Aint life funny ? :))
|
Eu nu inteleg cum Egiptul a putut sa piarda exact cu scorul care i-ar fi scos din competitie, cand au vazut ca se face 2-0 nu puteau si ei sa ramana cu toata echipa in poarta? La ce dzeu se gandeau!?
|
Originally Posted by miercuri:
sigur nu la autobaza lui Cîrţu |
se gandeau ca au ramas fara banii cu care sa mai fuck ceva si dupa meciul cu SUA =))
|
Diseara, de la 9 jumate, SUA-Spania.
|
Spania-SUA 0-2 Ce blat ordinar ! Spania n-ar putea juca atat de penal cu o echipa de puscarie ca SUA decat daca ii doare in pix. Mai erau cateva minute si cativa jucatori iberici zambeau cu gura pana la urechi. Nu mai vb de cum s-au luat golurile. :( Mi-am adus aminte si de Italia, ranjetul lui Buffon si cat s-au chinuit si ei sa nu cumva sa dea gol Braziliei.
so fuckin embarrasing |
deci tot Brazilia :D
|
Originally Posted by Cinemania:
Nu zi hop inca. Parca-i vad si pe ei cum se tavalesc pe jos si chicotesc si fac ce pot sa ia baetzii lu Obama Cupa. |
atat le trebe...daca o sa fie panarame o sa ma rog sa nu mai ajunga la mondiale
|
Originally Posted by Chambord:
Lol. Asta e tare... a fost blat. >:) Ave, ca suferim de sindromul ligii lu' mitica:-& ... SUA joaca ceva fotbal, nu suficient cat sa crezi ca pot bate o echipa gen Spania (desi imi aduc aminte meciul de la mondiale impotriva Italiei, cand i-au scos macaronarii foarte greu si cu destul de mult noroc...), dar arhisuficient sa faca o instructie de zile mari cu noi. Parerea mea... |
Oh common, n-are cum sa fie blat. Am vazut ultmele 5 minute si Torres saracutul mai ca plangea :( si in cazul asta sa moara si capra vecinului, adica sa nu se califice nici Brazilia.
|
Brazilia castiga Cupa Confederatiilor dupa 3-2 (0-2) cu USA.
That was pretty fuckin close to "I told you so ! (i.e. americans winning the cup after a shameless BLAT :D )" The damn yanks can now go back to their idiot baseball (:| |
Somehow I told you so, just didn't quite say it :D
|
Sper sa avem la anul un Mondial ca cel din 2006, cand nici o tara din afara Europei nu a ajuns in semifinale. Brutaaaaaaaaal B-)
|
Sunt suparat ca din cauza coruptiei din fotbal o echipa draga mie a fost retrogradata in liga a doua.Este vorba de FC Arges.Din pacate cred ca doar echipa o sa aiba de suferit ,nu si cei implicati in blaturi si in toate cele.Ceea ce e mai nasol e ca totul este asa de "deja-vu" .. iar dupa alegerile care or sa fie totul va fi sters cu buretele pentru cei implicati.
|
Hahah.Au gasit vinovatul pentru "performanta".
|
Baga-mi-as si scotea-mi-as! Aia de la Urziceni au avut o singura ocazie si din aia ne-au luat trei puncte. Si mai grav e ca nu-l avem pe Kapetanos contra javrelor. Baiatul asta tre sa se potoleasca, numai aiurea inhata cartonase. Mai mult, e la a doua eliminare deja si nici n-a inceput bine sezonul. Iar bivolul ala de Jiji tine mortis sa creeze tensiune tocmai cand se pare ca Bergodi face ca echipa sa se miste in fine coerent.
|
Originally Posted by bremen1980:
|
|
Originally Posted by Chambord:
excelent! :) |
Originally Posted by bremen1980:
Exact :) Aseara era foarte nedumerit de intrebarea daca isi da demisia. |
All times are GMT +2. The time now is 02:43. |