![]() |
Originally Posted by Gaandalf:
Simte-l shi pe asta...asl pls ... :lol: |
Gandalf a scris
Quote:
sorry fair Olorin dar nu ;) ...desi se pare ca au aceiasi radacina :o GANDALF Olórin (his name in Valinor, derived from a stem meaning "dream" - not an actual translation of "Gandalf", meaning "Elf of the Wand", a name he was given by people who did not know that he was actually a Maia.) -LotR:391, UT:396 cf. 391 DREAM (noun) olor, olórë, lor; DREAMY olosta, olórëa -LOS, LT1:259, LotR:488 cf. Letters:308, UT:396 |
de ce trebuie totdeauna sa se iste certuri?desi trebuie sa recunosc ca ori de cate ori e o chestie,demona e implicata si ii rupe pe toti! ;) hai sa nu ne mai certam si sa traim toti in pace si armonie... :w00t:
|
Originally Posted by Olorea:
:shock: tu te stii ca demona sau copiezi de pe net? :? |
Demona a scris
Quote:
vezi mesajul de mai sus... la conjugat nu ma pricep...inca... ce ar insemna ce ai conjugat tu acolo? lumineaza un incepator! te rog istima :oops: parca sunt Vineri..asa vorbesc :oops: |
Gandalf a scris
Quote:
nu poate omul sa mai viseze? :x mai am o luna de cursuri de master...porma'stresiunea :(( ...si deabia dupa vine "vacanta"-adica fara cursuri ca lucrul tot serviciu e. ca veni vorba care este decanul vostru de varsta? ca daca e Demona atunci eu va cresc media cu cativa ani!? :P |
Undomiel
Quote:
Buna Undomiel! As vrea eu sa le stiu pe dinafara ;) Acu' invat! Dar nici "copiat" nu zic ca e... se zice consultarea unui dictionar :P si in nici un caz nu las asa ceva numai pe net...daca gasesc asa ceva vreau si eu pe calculator...ca doar l-am burdusit cu lectii de Quenya... intrebarea e: de unde fac rost de timp sa si le invat ..ca Demona... da de...ea a inceput de tinerica (15 ani) ps: sper ca nu te superi Demi? as vrea si eu sa fiu (in parte) ca tine :) |
[quote="Olorea
intrebarea e: de unde fac rost de timp sa si le invat ..ca Demona... da de...ea a inceput de tinerica (15 ani) ps: sper ca nu te superi Demi? as vrea si eu sa fiu (in parte) ca tine :)[/quote] lasa ca o angajezi pe demona ca meditator.... :) |
Sméagol-Gollum
Quote:
pai ce? :? pentru meditatii nu imi trebuie timp? sau exista o bucla temporala creata special de demona pentru lectii de elfeasca? :o |
Uuh.. damn... that shit is dangerous! Eu iti propun sa fii atenta... Vezi Evanescence... |
BeNnY
Quote:
care parte? cea cu bucla temporala? sau cu "sa fiu (in parte) ca demi?" daca e ultima (cum cred eu) atunci Demi nu are de ce sa se supere! Nimeni nu poate sa vrea, nici nu poate fi in totalitate ca alta persoana! Pai fiecare persoana e unica!!!! Eu vreau sa pastrez mare parte din mine si sa adaug de la Demona parte cu cunostintele aprofundate despre taica Tolkien si ale lui opere!! In rest oricum, se prea poate sa semanam destul... Iar faza cu evanescence o stiu, ca de dragul unora ca demi, gandalf, raptor...etc (sunteti prea multi-sper ca nu se supara careva ca nu-l mentionez) am stat sa citesc toate 68 de pagini de discutii... |
Originally Posted by Demona:
fairt ? nice goin' Oloreea :P If u know all of that i think u do know some shit ... take care ... |
Scurt pe 2. Exista pe pagina principala a www.theonering.net un link care va permite sa dowload-ati un filmulet de Quicktime in care se prezinta meniul DVD-ului versiunii de cinematograf (deci nu cea extinsa) a Retur of The King.
In alta ordine de idei, eu nu incercam sa intru in vreo competitie cu cineva, ci pur si simplu incercam sa evit una. Exemplu: La mine in facultate e un tip care stie Kant, Habermas, Berlin, si alti filosofi cam pe de rost. Nu stiiu pe altcineva cu atata info filosofica in memorie. Omul asta a memorat aproape cartile lui, astfel ca la cursurile unde se vorbeste despre respectivii filosofi el sta si citeste o carte, de obicei una a altui filosof. Am tot respectul pentru omul respectiv. Chiar ma bucura sa stiu ca cineva acorda atata atentie unei materii nu tocmai accesibila tuturor. Dar, respectivul om este foarte enervant si ciudat. Absolut oricine intr in discutie cu el despre filosofie, sau orice alt domeniu si nu da dovada ca stie la fel de multe sau mai multe ca el este luat peste picior. Tipul asta se crede buricul Pamantului pentru ca stie poate mai multa filiosofie decat voi stiu eu vreodata si pentru ca el se uita numai la filme de Tarkovsky, filmele de genul Star Wars fiind in opinia sa create pentru imbecili si inutile. De aceea eu caut sa il evit pe respectivul. EXACT aceeasi impreie mi-a lasat-o mie Demona in mesajul ei cu "Don't f**k with the master!". Surprinzator acest val de superioritate pe care e acum Demona, tinand cont ca o consideram printre persoanele cele mai dragute de pe acest forum, ea fiind prima care mi-a zis welcome intr-un PM simpatic care, la momentul respectiv, ma facea sa ma simt vesel ca fac parte dintr-un grup de fani LOTR. Ce schimbare... Demona mi-a lasat impresia ca la fel ca respectivul cu filosofia are de gand sa ia peste picior pe toti cei care stiu mai putine decat ea despre Middle Earth si scrierile lui Tolkien. Te felicit Demona ca ai avut timpul sa inveti si sa retii atatea lucruri frumoase. Dar nu te felicit pentru atitudinea de care dai dovada...Iar pentru restul imi pare si mai rau. Parca tot ce spune Demona e sacru si voi trbuie sa o urmati orbeste, nu va prea dati cu parerea. Si eu care speram sa am parte de un grup de oameni care sa discute Tolkien, sa citeasca noile INFO despre filme, etc. Nu zic sa ma ascultati orbeste pe mine, departe de mine gandul. DAR forum = discutie, iar aici nu se face altceva decat sa se asculte... Semnez deci retragerea mea de pe acest forum. Si sincer, nu cred sa ii pese cuiva de plecarea mea la fel de mult cum i-ar pasa de plecarea Demonei... Demona, felicitari pentru faptul ca ai timp, rabdare si dedicatie sa inveti atatea lucruri. Imparte-le cu lumea. Si da Demona, sunt chiar atat de important pe cum ma cred. Si tu esti la fel de importanta. TOTI suntem la fel de importanti....
|
Originally Posted by Le-Martin:
|
Shi akuma k sa schimbam un pic seriozitatea asta ia uitatz-il pe Sauron un pic akolo sha ... :lol:
http://flyingmoose.org/tolksarc/sauron.gif |
Ok stiu ce e off-topic dar... poate la "Condica de sugestii si
reclamatii" nu vede nimeni mesajul meu de ajutor: "chiar vreau sa am poza aia ca avatar! imi poate primi cineva poza pe un site care permite linkuri externe? " la mine e pe geocites si nu merge. :( cand vad X-uletul ala in loc de avatar ma fac si mai :(( |
Viggo Mortensen - isn't it nice ?
|
http://img-nex.theonering.net/movies/rotk_dvd_menu.mov - apropo de ce zicea Le Martin ... nu arata nimik de documentare... e cam nashpa...
|
Am stat vreo juma` de ora shi am citit parerile voastre. Sa o luam asha pe rand. Nu o sa mai dau paste la nu`sh cate mesaje sau o sa i-au fiecare mesaj in parte sa raspund la el. Se gaseshte fiecare in urmatoarele randuri:
(*) Olorea: visatoarea... ;) posibil sa ai foarte mare dreptate cu varsta mea(dar totushi...I'm not 16, dar sigur gandesc 15) ;) And trust me..that's the only thing u want to have like me...the elvish part stuff I know...Trust Demona! Thx thou...shi oricum nu semeni pe Evanescence...or you better try not to do that... ;) Chestia cu numele tau(Oloriel...etc)...Numele elfeshti feminine folosesc cel mai des terminatzile: dess, ien, wen(virgin)iel(iell - girl),sell(daugher)...etc...Cam asha se formeaza numele la ei. Exemplu:gil(star) + iel = Giliel (Fiica Stea), thoron(eagle) + aear(ocean) + iel = Thoronaeariel. Dar cred ca asta shiai deja...In fine...vroiam sa zic ca grupul de cuvinte "ea" nu este o alegere tocmai buna pentru numele de elf... Dar ce shtiu eu... Fiecare cu preferintzele lui... Ignore me... :D (*) BeNnY: ...thank you, thank you... :) (*) Gaandalf: thank you also...like always... :P (*) Le-Martin: faza cu redarea PM-ului meu o intzelegeam sa itzi aduca ceva glorie daca scriam altceva in el. Dar nu ca tzi-am urat bun venit pe forum. In fine...mishcare greshita. N-ai cashtigat nimic. Ai demonstrat doar ca eshti lame. Ca suntem totzi importantzi...adevarat, fiecare in felul lui, dar tu ai demonstrat mai mult decat altzii...ca eshti mai putzin important. Pun pariu ca o sa intri pe forum doar ca sa vezi ce tzi-am raspuns la mesaj. Probabil nu o sa raspunzi la mesaj sa dai impresia ca nu ai fost pe aici sau raspunzi ca sa ai ultimul cuvant(I give a shit...potzi sa ai shi antepenultimul, ultimul sau care cuvant il mai vrei sa-l ai...I don't give a damn. Aici se incheiea "conversatzia" de pe forum despre tine. E topic LOTR nu Le-Martin... |
|
(*) Gaandalf : vad k itzi merge avatarul akuma ...
Yup :D , THX to good BeNnY !:) |
In fine si in definitiv...eu astept seara trilogiilor la tiff unde o sa ma instalez cit mai comfortabil cu putiintza si,timp de 9 ore,o sa belesc ochii cit cepele la ecran.Deie Domnu' sa nu ploua/ploaie/picure. :P
|
Originally Posted by raptor:
|
ce avem in program?pai lord,bine'nteles...si multa mincare/bautura...si o vizita la baita inainte de inceperea filmului,ca dup'aia nu mai se poate :D
|
happy 2000 posts Gaandalf!!!! :happy: :happy:
|
Originally Posted by Sméagol-Gollum:
Mai mai... ce s-a potrivit! Gandalf a facut 2000 de posturi cand topicul lui a facut 69 de pagini... Sa fie vreo legatura? :o :? |
Originally Posted by BeNnY:
welcome to the twilight zone!!! 8) 8) |
|
are dreptate: happy 2000 posts Gaandalf!!!! si din partea mea! PS:iar nu se vede ultimul mesaj anume TLD |
Akuma sunt in cautarea unui gif ... sa vedem ce gasim dk nu ...ramanem la acelashi ... Semnatura va fi schimbata cat se poate de curand ptr k tre sa fa reclama la parodia LOTR! Get Get Get Ready! You will feast your eyes! |
Faza super tare .... ma jucam War Of the Ring shi eram la asediu Helm's Deep ... Io potejez cetatea shi knd ce observ k era o ieshire exact k in film shi cine se hotarashte sa iasa de capul lui afara pe pod ? Ei 2 .. Aragorn cu Gimli ... shi nu va mai zic k au nimict totul ... sa fi fost oare programat calculatorul sa faca asha ceva sau pura coincidentza ? :P
|
Mai multe imagini din ROTK:
http://www.webshots.com/g/55/46724-sh.html Aragorn si Frodo: http://community.webshots.com/photo/...73461649IxGOJM Special pt. Gandalf: http://community.webshots.com/photo/...33499473TwwSOX Sper ca va plac pozele! LOTR Rullzzz!! |
desenul cu gandalf e fain.demona are unul de asta,dar si cu restul din lotr!olorea mi se pare mie,dar cam incepi s-o copiezi.ea era cu acel "rulzzz".hmmm... :hmm: |
Originally Posted by Anne Claire:
Anne Claire, lasa mey fata! Nu cred ca a fost cu intentzie. :) Rulzzz-ul ala poa` sa iasa la toata lumea... :) |
ai dreptate Demi. la mine a iesit pt ca .. :) off..sentimentele transmise de LOTR :) ...nu au fost nici macar in parte atinse in Troy( deci nici o amenintare din aceasta parte). |
Mi-au placut pozele ...........nu mai altele ,da' cu un WitchKing,or something like that :P
Happy thounsands Ganz(cu intarziere) :( -------------------- Anne Claire.........tu asculti Guano Apes?? :? Asha de curiozitate ....ca nu imi dau seama de legatura |
Originally Posted by WraIth:
like these ones :D ? http://community.webshots.com/photo/...17698389ajmKcV si astea(dar atentie! nu merg direct-luati adresa si puneti-o la Address in explorer (sau ce folositi)-in felul asta le puteti vedea) http://members.tripod.com/padawanjen...raith1_lrg.jpg http://members.tripod.com/padawanjen...hking1_lrg.jpg http://members.tripod.com/padawanjen...aiths4_lrg.jpg http://members.tripod.com/padawanjen...raith3_lrg.jpg http://avatarratava.tripod.com/Wallp...wraiths800.jpg |
Originally Posted by Gaandalf:
nu cred ca era o coincidenta.... |
|
|
So fianlly we came to a agreement...Bey! Eu inca n-am LOTR - RotK pe CD! :((
|
Originally Posted by WraIth:
da!ascult :) e cu si fara legatura... |
Hmmm... pai se poate asa ceva?! Il am eu care nu-s asa amre fan si tu nimik... In curand o sa-l aiba si olorea dak ma indur eu de ea si ii dau cd-urile! ;) |
Originally Posted by TLD:
daca? :(( iar ma omori cu chesti da'stea?... ti-am zis ca nu astept pana la bac-ul tau.. :( |
|
Gandy vezi ca sunt online pe Messenger azi pana pe la 2 asa ca buzz me. Daca nu treci pe la mine pe seara.
Parodia a fost terminata din partea mea. Trebuie sa ne vedem sa punem totul la punct da? |
Originally Posted by LadyEowyin:
|
Originally Posted by LadyEowyin:
Deci faza asta, data viitoare o bagi la PM! Bine? Ca sa nu mai dau shi alte discutzii... |
peste 5 zile apare lotr-rotk pe dvd... 8)
|
Originally Posted by Anne Claire:
ma gandeam eu imi place melodia |
All times are GMT +2. The time now is 06:57. |