![]() |
Nu am primit inca adresele urmatorilor castigatori la concursul de predictii:
stafida, norina,axel,dany23,StihB,Black,Dumi777,showreen,CN A7664,lostbreaker asa incat nu le pot expedia coletele. Mai astept pana saptamana urmatoare inclusiv, apoi consider premiile nerevendicate. |
am trimis adresa si numele, sper ca sa trimis de data asta :)
|
Originally Posted by Gloria:
I'm afraid there has been a misunderstanding :(. Eu aveam dreptul la 7 DVD-uri. Initial vroiam sa aleg 5 DVD-uri si 2 postere,dar am zis ca imi dau al 5-lea DVD in schimbul unui poster al lui suspect de bizar pe care el il castigase,adica raman cu 4 DVD-uri si trei postere (cele 2 + posterul de la suspi). Intamplarea face ca si eu mi-am dorit Pulp Fiction,DECI ar trebui ca atat eu,cat si suspect de bizar sa avem DVD-ul cu Pulp Fiction, nu doar unul dintre noi. Evident,asta daca mai aveti Pulp Fiction in stoc si pentru el,ca a fost printre ultimii clasati. Daca nu,nu stiu cum facem... :?. Pe scurt,pachetul meu e in regula.Mai trebuie Suspect de Bizar sa primeasca un film...iar cel pe care si-l dorea era Pulp Fiction... |
Multumim Gloria,Lady Cinemagia.
Eu n-am decat un poster de primit,si daca il primesc imi fac o poza cu el si o pun la cafenea.Daca nu,nu-i nici o tragedie,nu mai fiti sclifositi. :lol: |
am primit astazi pachetul cu DVD-urile.
multumesc |
De la: Gloria
La: SithB Trimis: 23 Feb 2009 23:42 Subiect: Re: Adresa Comenteaza mesajul Primit. am mai trimis inca o data adresa....si stafida a trimis adresa..poti sa verifici daca nu o sa o anunt eu sa o mai trimita o data. |
salut; sa stii ca o sa mai am nevoie si de adresa ei; mesageria mea privata cred ca s-a blocat de la numarul mare de mesaje primite cu ocazia concursului. Imi cer scuze. Acum am primit mesajul tau pe privat si ma ocup de premii.
G. |
Uraaa!!! am primit dvd-urile si sunt f frumoase!!!!!
multumesc mult!!!! numai bine!!!!! :lol: |
Oscar
In seara asta am primit si eu dvd-urile si vreau sa va multumesc inca o data :) ...pe cand un nou concurs cu previziuni ?? :lol:
|
Deci cu mine ºi buticut cum rãmâne?
|
Salutaree!! Si eu am primit dvd-urile astazi. Multumim Gloria, multumim Cinemagia! See yaaa :D
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
Mie inca nu mi-a sosit nimic,le astept cu nerabdare.
Originally Posted by Gloria:
Pai da,dar
Originally Posted by buticut:
Rezolvati-l cumva please pe suspy,ca e un baiat de treaba,chiar daca e PRMist :). |
am primit DVD-ul. multumesc !
|
Eu inca nu am primit nimic...daca nu vine maine,I'll start to freak out :P.
|
Ok...acuma chiar ceva e in neregula. Nu as fi nelinistita daca nici altii nu le-ar fi primit inca,dar vad ca multi deja au confirmat sosirea pachetelor. Sper sa ajunga macar pe vineri,altfel nu prea mai am sperante sa vina.
|
Si eu sunt in aceeasi situatie, dar sa speram ca ajunge pana la sfarsitul saptamanii. Oricum din 30 si ceva nu au zis nici macar jumatete ca au primit pachetul inca, asa ca mai astept.
|
Oh ok...doar ca au fost trimise in ordinea descrescatoare a punctajului obtinut,asa ca trebuia sa il primesc luni aprox. Sper ca nu a ajuns doar datorita faptului ca Posta Romana se misca incet :)
|
la mine s-a trimis pachetul?? ca nu mi-a ajuns nimic:(
sper sa nu fie o cauza pierduta |
Da, Dan, am trimis coletul si catre tine; Best Curier aduce de pe o zi pe alta in Bucuresti, dar in provincie se pare ca ei colaboreaza cu Posta Romana, si e posibil sa se mai prelungeasca un pic; nu disperati, va veti primi premiile. Ati vazut, o parte au primit deja.
Gloria. |
All times are GMT +2. The time now is 22:48. |