![]() |
dragi useri ai ac. topic,
ma bucur sa va anunt p ac. cale k o parte dintre voi (mai precis, cei care au postat p pag. 27) sinteti prezenti in rev. 'dilematek', la rubrik '3,14tek' - ult. nr. v-am exploatat, carevasazik! traiask capitalismu!! :P |
De Mala parca e vorba, din cite stiu eu.
|
nu, e d mai multi - mala included :P
|
oh, joy! am si eu o recomandare pt micul print pe pagina aia! :D
:happy: |
Originally Posted by Alex Leo Serban:
nici eu! m-a dezamagit insa finalul dar nici eu nu stiu cum l-as fi facut ca sa fie ok... |
fac checiarindarai
zazidanlemetro izbetar! 8) |
Originally Posted by Supastar:
LOL , queneau vs salinger! si culmea e: cre k au fost scrise cam in ac. perioada - cd anyone check this out? |
exactly! that was part of the idea!;) :P
a lui salinger apare in '51, iar a lui queneau in '59. |
pe spatele unei carti:
" Acest decadent, ultimul urmas al unei traditii nobile, ii va invata, poate, pe oameni sa guste din nou farmecul inutil al vietii de contemplatie si chinul gratuit al introspectiei" (Ionesco despre Proust) :love: |
SUPERB!
|
daaaaaaaaa
superb spus, am vazut si eu citatul asta... dar nu mai stiu p c carte! :(( |
e fraza de incheiere a unui articol de-ale lui Ionesco aparut in romania literara prin decembrie '32 (park!) intitulat integrarea lui proust in traditia franceza si (eu cel putin) l-am vazut pe coperta spate a cartii pro si contra proust institutul cultural roman 2006 sub emblema anului francofoniei. |
mersi (ah, c pakt k nu am aici c cu sedila! :w00t: ) bocu...
|
|
da merci s scrie FARA sedila, LOL!
(asta-i k in bancu cu iepurashu in padure...) |
da, dar tu, ca sã fii cool, multe cuvinte le scrii altfel decît se scriu. þi-am arãtat doar cã ai sedilã. nu mã interesa la ce cuvînt voiai tu s-o foloseºti
|
esti f antipathique
|
JULIO CORTAZAR - cit de mult o iubim pe glenda
mi-au placut mult povestirile (pe unele le citisem si in alta editie) dar nu-mi dau seama ce vedea j.c. la glenda... am i missing smth? i like julie much better |
si italo calvino - neaparat italo calvino!
tot la polirom. iar la humanitas, o carte f tare: 'sexul si spaima' d pascal quignard (cel cu 'toate diminetile lumii')... |
Originally Posted by erectia eunucului:
mi-e dor de le citta invisibili, de ce nu o traduce nimeni? |
All times are GMT +2. The time now is 15:26. |