![]() |
Np, continuati si le mut dupa ce se incheie discutia :P
|
Originally Posted by White1:
Of, discutia :D m-a confuzat teribil O las. Daca o ghiceste cineva (sau foloseste alte mijloace), bine. |
|
Originally Posted by White1:
eu cred că te-a strivit deja. hey snail wazzup? Np, continuati si le mut dupa ce se incheie discutia hai măi liviu, da chiar totul tre' să arate ca o farmacie aicea? dezvolţi un defect profesional, igienizare excesivă, sterilizarea both as dezinfectare şi castrare a gîndului (hăhă, cum sună asta) :)) . un pic de spanac întins pe pereţi n-a ucis pe nimeni :D vă las, copkii :-* |
pai va las sa va desfasurati, dar nu se poate pe pagini intregi :P cauta oamenii pozele si nu le mai gasesc :D
|
păi dacă unii se simt balzac, scriu comedia umană pe forum, în timp ce se fac de comedie, eu ce vină am :-/ :D . amu chiar am dispărut.
mai că aş face un pact. pînă nu văd Heimat II, care are 1532 de minute, să nu mai apar prin zonă. numa' bine, îşi mai scot oamenii şezlongurile, mai apucă să soarbă o citronadă. B-) |
Da de ce vorbesti despre tine la persoana a treia? 8-|
|
Ok , hint.
Comedie israeliano-germana , anii `70 , dace parte dintr-o serie de filme. |
reivan, indicii sau numele filmului.
L-am gasit, Eskimo Limon. ![]() |
Baisers volés :x
Cedez |
|
The Flowers of War
|
![]() |
Film danez, anii 80, nominalizat la Palme d'Or.
|
Trier,Element Of Crime.
Cedez. |
Daca nu se-ncumeta nimeni..
![]() ![]() |
Comedie frantuzeasca, sfarsitul anilor 70. Regizorul filmului este un cunoscut fotograf american. De asemenea, a realizat o serie de documentare, printre care si unul ce-l are ca subiect pe Muhammad Ali, si doar 2 lung-metraje.
![]() |
Cannibal Holocaust
![]() |
![]() |
![]() |
All times are GMT +2. The time now is 04:15. |