Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Film in general (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=227)
-   -   Joc-Ghiceste filmul dupa imagine (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95399)

Malombra 26 Jul 2012 22:10

Originally Posted by White1:

"autoiroinia involuntara"

aşa e, ai arătat ce profesionist eşti în asta cu cele 3 posturi despre bava. :)) io am încheiat pledoaria.

White1 26 Jul 2012 22:21

E hai, inchei fara sa ghicesti replica? Ori astepti indiciile? 8-|

reivan 26 Jul 2012 22:35

Cand vad un astfel tip de discutie imi dau seama cat de incult sunt si de ce ascult hip-hop.
Aporpo de replica dumneavoastra , domnule white este din The Dancing Hawk ?

White1 26 Jul 2012 22:38

Cand vad o astfel tip de replica imi dau seama cat de inteligent sunt si de ce ascult muzica extraordinara.

jansic 26 Jul 2012 22:46

:))
Cand vad o astfel de "discutie" , as vrea sa continue.

Malombra 26 Jul 2012 22:56

Originally Posted by White1:

de ce ascult muzica extraordinara.

ca haggard :-& ~X( lol , narcisistule hahaha . (sori alţi useri, i know you are speeecial)

nu, reivan, cred că citatul e din cineva mai palpabil decît dancing hawk. dar presupunerea mă flatează :-*

White1 26 Jul 2012 23:00

Sper ca ":-& " e o gluma mai proasta decat ale mele. Narcisismul e in floare aici, doar e mai bine ascuns la altii 8-|

Kriss_Kringle 26 Jul 2012 23:03

Originally Posted by reivan:

Cand vad un astfel tip de discutie imi dau seama cat de incult sunt si de ce ascult hip-hop.
Aporpo de replica dumneavoastra , domnule white este din The Dancing Hawk ?

Acum ne faci inculti pe toti care ascultam hip hop sau doar tu esti si din intamplare asculti si hip hop?:-?

reivan 26 Jul 2012 23:04

Iata inca o mostra de ironie servita perfect de catre domnul White.Imi cer scuze ca-s un om ingust la minte care in prostia lui crede ca discutiile referitoare la un subiect atat de important pot fi sustinute doar de oameni extraordinar de inteligenti , oameni ce merita apreciati.

Malombra 26 Jul 2012 23:06

white, da tu scheme mai bune decît eternele preşcolarităţi gen 'ba tu eşti!' , 'ba tu!', 'ba tu!', etc., ş.a.m.d., ad infinitum, ad nauseam, nu ştii :-/

narcisismul nu are cum să fie în floare, pentru că sezonul narciselor a trecut. hai măi white, chiar atîta lucru. sau tu stai sub buricul ecuatorului, unde se cîntă "împodobeşte, mamă, palmierul!"? ştiam că anotimpurile sunt pe invers acolo, faţă de emisfera în care stau io.

White1 26 Jul 2012 23:11

Reivan, mama, mai era unul pe aici care tot insista ca e prost. Daca si tu faci la fel o sa ajung sa te cred pana la urma.
Malombra, draga, daca nu-ti place de mine (:( ) gaseste-ti alti useri cu care sa te ironizezi, eu ma mult de atat chiar nu pot.

Malombra 26 Jul 2012 23:14

dragule, dar m-ai înţeles greşit. eu tachinez doar pe cei pe care-i venerez în taină. no hai că m-am băgat la film. tschüss !

reivan 26 Jul 2012 23:21

Originally Posted by Malombra:

dragule, dar m-ai înţeles greşit. eu tachinez doar pe cei pe care-i venerez în taină.

idem.

White1 26 Jul 2012 23:29

Deschid si eu o data gura si ma si aleg cu doi "veneratori". Oh, povara unei personalitati stralucitoare e atat de apasatoare ca aproape ma striveste uneori.

reivan 26 Jul 2012 23:34

@kriss
Referitor la treaba cu hip-hop'ul , consider ca facut de cine trebuie nu de oameni ce se lauda cu banii pe care nu-i au , cu femei sau ca se drogheaza , este cel mai profund si variat gen muzical , cu mesaj bine conturat ce se leaga si de unele dintre cele mai sensibile subiecte .
Deci e cel mai 'dastept' gen , dar , deh romanii au prejudecati si daca un om care face muzica alege sa se exprime cum simte el sa o faca e incult pt ca injura.Urasc genul asta de snobi.

Liviu- 26 Jul 2012 23:39

Da' poze nu mai pune nimeni? Desi ma gandesc ca devine deja off-topic sa se mai puna si de astea...

reivan 26 Jul 2012 23:41

@kriss
Referitor la treaba cu hip-hop'ul , consider ca facut de cine trebuie nu de oameni ce se lauda cu banii pe care nu-i au , cu femei sau ca se drogheaza , este cel mai profund si variat gen muzical , cu mesaj bine conturat ce se leaga si de unele dintre cele mai sensibile subiecte .
Deci e cel mai 'dastept' gen , dar , deh romanii au prejudecati si daca un om care face muzica alege sa se exprime cum simte el sa o faca e incult pt ca injura.Urasc genul asta de snobi.

jansic 26 Jul 2012 23:51

Io! Io! Io! :D

White1 26 Jul 2012 23:53

Pusese Reivan deja, dar au fost niste derbedei pe aici care au intrerupt temporar jocul 8-|

Kriss_Kringle 26 Jul 2012 23:53

Originally Posted by reivan:

@kriss

Cum zicea Nas : "Hip Hop is dead".Cel putin in mainstream are dreptate,e cam mort dar in underground mai sunt cativa care inca tin flacara vie.

Eu personal am inceput sa ma intorc la radacini(Kool G Rap,Das EFX,AZ,Gang Starr,KRS-One etc.) pentru ca nimic din ce e acum nu numai ca nu se ridica la nivelul anilor 90,ci e o insulta a genului si a culturii hip hop in general.
Liric vorbind,nici un gen nu se apropie de profunzimea rap-ului,atata timp cat e facut cum trebuie si de persoana cu skill-urile necesare.

Gata,Liviu,eu am terminat.Eventual o sa mai continui discutia pe privat cu reivan daca o sa mai avem ceva de zis.:P

All times are GMT +2. The time now is 12:02.