![]() |
oricum, de frica babei n-am mai revenit.
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shinjû: Ten No Amijima :P
![]() ![]() |
|
Father Goose
(cedez) |
![]() |
Yol. Il am pe lista pentru vacanta asta.
|
Originally Posted by Liviu-:
|
Il avansez atunci si il programez pentru urmatoarea saptamana :D
![]() |
Unul din finalurile mele preferate, Z.
![]() Dupa modelul indiciului cu surful: film Horror. |
Alte indicii pretioase: e cu demoni-zombie 8-| Regizorul are nume fain:D
|
Dèmoni de lamberto bava
|
Damn, si mai aveam un indiciu important pe langa faptul ca am scris numele filmului in postul de mai sus 8-|
|
da, a fost simplu, se putea ghici şi fără indicii. ţi-ai bătut degeaba capul cu ele. ai lăsat denumirea filmului în titlul pozei. ia dă-i un save picture :))
pune altul. |
Tot timpul o las acolo ca nu stiu cum sa le pun din BSplayer 8-| Indiciile erau o gluma, oricum:P Nu pun.
|
|
Originally Posted by White1:
poate nu, poate credeai că sunt printre noi romantici care au crezut că filmul e despre mineriade şi în poză ar fi fost minerii ieşind fulminant din puţ. demoni-zombie putea fi folosit metaforic. eu de ex. am crezut că e vorba despre un documentar speologic. comentariile tale au fost edificatoare în acest caz. deşi mai apoi mi-am dat cu părerea că ar fi vreun biopic despre trupa queen. :-/ nebănuite sunt căile self-evidentului.. |
Originally Posted by Malombra:
|
ale ironicului fără self, selfless, altruist cum ar veni.
|
Cred ca am descoperit o forma rara de autoironie, "autoiroinia involuntara":D Da, nici eu nu credeam ca se poate.
Totusi, ca sa nu ne mai facem de cap off-topic o sa incerc o "ghiceste replica": "dar cu timpul îţi vei da seama cît de slăbuţ e arsenalul de atac al celor care nu au în tolbă decît ironii repetitive ortografiate cu majusculă" Decat ca ale tale-s minuscule 8-| |
All times are GMT +2. The time now is 12:20. |