![]() |
Nop. E bun?
|
Nu stiu ce apreciezi tu, mie mi-a cam placut. Mi-a amintit de un altul din ciclul teens in trouble, Ben X.
|
Ok. :)
Next: ![]() |
Ascenseur pour l'echafaud :D
Cedez. |
N-am mai pus de ceva timp o poza pe aici:))
![]() |
ăla e joe pesci? nu m-aş băga să zic că e goodfellas , pentru că l-am văzut o sută de ani în urmă şi nu mai ţin minte absolut nimic.
|
Da,e Pesci in putinele filme in care a jucat rolul principal si nu e Goodfellas.:D
|
Personajul lui Pesci e bazat pe un fotograf celebru din New York.A si lucrat la Dr.Strangelove cu Stanley Kubrick,care inainte sa devina regizor a fost si el fotograf.
Peter Sellers cand l-a cunoscut pe platouri si i-a auzit vocea,i-a placut asa de mult incat a imitat-o pentru a portretiza omul de stiinta german din film. |
The Public Eye. L-am recunoscut ieri dupa palarie dar mi-a fost lene sa raspund :"> si iar cedez. Mai pune una :D
|
L-ai vazut?Daca da,ti-a placut?:))
Inca o bucata,ma revansez acum pentru datile trecute cand am cedat. ![]() |
Din cate vad pe pagina filmului esti cam singurul care l-a vazut :)) poate munteanu16 te va acompania...n-a intrat in aria preferintelor mele de vizionare, poate il prind din intamplare la TV :))
|
E si greu de gasit,mai ales in calitate decenta pentru ca majoritatea ripurilor online sunt conversii dupa VHS.
In fine,ma gandeam ca poate l-ai vazut. |
Chloe Sevigny, da? Sa stiu daca-s pe calea cea buna.
The last days of disco? |
Da,da.:D
The female Sherlock Holmes is on the right track. |
Stai ca editasem deja. Noroc c-am recunoscut-o si pe Kate Beckinsale in fundal. It made things a lot easier. :))
|
Bravo,detective!=D>
|
:">
Cedez. |
Te-ai molipsit de la Pepper.E epidemie! :-O
Eu nu mai am ce sa pun deocamdata... |
Cam limitate alegerile la locul de munca si pentru mine si pentru ea. :P
Hai ca pun o poza, sa nu stea jocul in loc. ![]() |
Lena Endre. dar nu pare sa fie Trolösa:-?
|
All times are GMT +2. The time now is 00:11. |