![]() |
s-o bipuiasca windom.
|
Hai sa nu tinem jocul.
A personal favourite si o raritate. ![]() |
O mica bijuterie marca Michael Mann, intr-adevar. Cu mare dificultate am gasit filmul asta (calitate foarte slaba a imaginii, ar merita un tratament DVD).
|
Din cate stiu eu, n-a iesit (am vazut un transfer ce nu-i face dreptate) - au vrut sa-l scoata acum cativa ani si s-au razgandit. But who knows? Pana una, alta, alaturi de Manhunter, e MM-ul meu favorit.
|
Windom, ai legatura
|
1 Attachment(s)
Sa spunem mai intii oamenilor ca e vorba de The Keep mai sus, sa nu existe nici o confuzie.
Attachment 246 |
nu cred ca e stealing beauty dar e din anii aia.:P
sau Inventing the Abbotts :-/ |
Avem Liv Tyler si Pruitt Taylor Vince - it must be Heavy.
Dar as ceda, ca e deductie (n-am vazut filmul). |
nici eu nu l-am vazut, asa ca am trecut pe langa:D . sa puna cineva o poza daca im.kino e asa amabila.
|
Heavy e. Unul dintre filmele mele de suflet. Identificare totala cu personajul principal (in afara de kg in plus):P .
|
randul lui im.kino la postat, ca eu n-am rabdare.>:) cu toate ca habar nu voi avea=))
|
ba uite ca pun mai usor >:)
![]() |
Originally Posted by Im.Kino:
|
Nein!
|
C'mon! Regizor cult, actor idem - cel mai plin zambet ever.
|
intre cocosi si intra oripilata in mica arena |
Pai esti la un pas :)
Si nu mai cita mesajul daca nu e niciunul sub el, ca n-are rost. |
Ai zis lupte de cocosi! Deci...
|
Hmmmmmm, I'm thinking Nicholson, Sutherland...:-? |
Si ei au zambet plin, dar cel la care ma refer eu e cel mai cel. Si e nitel mai pour le connaisseuri.
|
Is the fella we are talking about gay, by any chance?:-?
|
No! As manly as they come! As manly as his friend, Mr. Sam Peckinpah...
|
Ma gindesc la Sam Peckinpah, ma gindesc la cel mai plin zambet ever si-l vad in fata ochilor pe James Coburn. Am I on the right path?:D
|
ma obsedeaza ghicitoarea asta :) ,
nu-i dau de capat de nici un fel, spune macar de ce origine e actorul sau regizorul. |
@Windom - cu Coburn esti cel mai aproape (zambet, charisma si "me, a fan" wise)
@Mercutio - ambii sunt americani si ai fost extrem de aproape (English translation?) |
Sa fie Charlton Heston cel cu zambetul ?
|
Zambet mare la Charlton Heston?
Recap: Actor si regizor cult, ambii americani Actor cu zamber mare, bun prieten cu Peckinpah Filmul are lupte cu cocosi New hint: Cei doi, actor si regizor, au mai facut un film cu statut de cult (road movie de asta data). In ambele filme, un rol secundar e jucat de o a treia personalitate cult a cinema-ului american (dar cele mai bune roluri ale sale sunt la Wenders si Alex Cox). |
Lee Marvin mai are un zimbet interesant, Peter Fonda...:-?
|
M-ati innebunit (sau o faceti special?) :(
Actor cult implica faptul ca nu e cunoscut de toata lumea, ca pentru cei mai multi oameni numele lui nu spune nimic. Pe de alta parte, orice carte/interviu despre/cu Peckipah ati deschide, numele actorului cu pricina pops up. Indiciu nou - fara regizorul filmului in discutie, Tarantino n-ar fi debutat, la propriu (a ajutat intrarea in productie dimpreuna cu Harvey Keitel). Alt indiciu - regizorul, protagonistul si secundarul au fost, cu totii, prieteni buni cu Jack. Daca nu nimeriti, pun poza cu protagonistul in prim plan X( |
ca n-o fi vorba de Cockfighter din 1974 regizat de Monte Hellman, cu Warren Oates? :D
|
<:-P <:-P <:-P
Ca sa fie foarte clar - cel mai plin zambet din lume i-a apartinut si va continua sa-i apartina lui Warren Oates (am o teorie cu tipurile de zambete la actori - la Jack e rictus cinic, la Coburn e plin dar cu un pic de ironie strecurata in ochi, la Heston e atotstiutor, etc., etc.). |
Cred ca l-am vazut pe vreun canal de arta sau de filme clasice mai de mult, oricum nu mai stiam dupa nume nici filmul, nici actorul, nici regizorul. Thanks god! Ma gandeam ca e ceva de prin colectia mea si m-a lasat memoria de tot. :)
|
anyway, daca nu pune nimeni pun eu ceva:
![]() |
Indiciu, please, ca nenea cu ochelari imi mananca ficatul :)
|
si eu sunt foarte curios. mercutio cred ca are o colectzie speciala.
|
Regizor englez cunoscut, dupa o carte de un scriitor celebru tot englez , despre niste intamplari adevarate din Franta, intr-o epoca de care cred ca va dati seama din poza.
later edit am scris initial un roman, dar nu este o carte de fictiune |
The Devils al lui Ken Russell?
|
Originally Posted by Windom:
:) |
1 Attachment(s)
|
Valerie a týden divu (1970) aka Valerie and Her Week of Wonders
Vine si poza imediat... |
|
It'sa Mad (x4) World
|
![]() |
The Offence, cu Sean Connery.
|
Originally Posted by keepwalking:
Off topic: de unde pot face rost de filmul respectiv? Pare foarte interesant, dar am impresia ca e o raritate... |
nu stiu, eu l-am vazut pe tcm sau mgm, nu mai tin minte...
poate ca stie im.kino... |
Originally Posted by Windom:
Daca ai instalat torrent încearca.... http://btjunkie.org/torrent/The-Offe...5e32a3a6664c43 |
De pe amazon.fr (a aparut la Wildside) - in America nu exista pe DVD
|
gigabyte, Im.Kino, merci de info. L-am gasit pe Amazon uk, cred ca-mi vine mai repede decit de pe torent.:D Am primit colete din Anglia in 3 zile, mai ceva ca Posta Romana...;)
Sorry, back on topic... |
1 Attachment(s)
|
All times are GMT +2. The time now is 04:22. |