![]() |
Super on-topic - ca aberatie moralä, desigur: sä profiti de tragedia unei täri, ca sä faci bancuri proaste despre a ta.
Unde-ai gäsit-o, Criminalä Micä? |
|
![]() |
The only reason to get married
![]() |
Asta vine perfect cu statusul meu de pe mess din zilele trecute, pe care de altfel l-ai remarcat:
Gândesc, deci sunt nemăritată. Am uitat al cui e citatul. |
|
Cea mai superbă traducere pe care am putut-o vedea. =)) =)) =))
|
Originally Posted by vave:
ce futere :)) |
Originally Posted by alextreme93:
http://www.cinemagia.ro/forum/showth...1&page=85#1690 |
Mea culpa, nu văzusem.
Nu că nimic nu s-ar mai fi repetat pe forum/topic/secţiune. :P |
Poor doggie!
![]() |
Am remarcat că în ultima vreme vânzătorii de animale de companie pun în cuștile sau acvariile din magazinele lor câte o jucărie mică de pluș lângă fiecare cățel sau pisoi.
|
Kit de sfaturi practice despre cum să ieşi viu dintr-un spital
Acest articol a aparut si in Academia Caţavencu din 17 Mar 2010 A dat boala în tine şi te-a mîncat undeva să te duci la spital în loc să iei un pumn de antibiotice ori să-ţi storci singur coşul de pe fund? Ei bine, moşule, s-ar putea s-o mierleşti. Ca să scapi viu dintr-un spital românesc, care, culmea, se poate chema, cinic, Filantropia, şi nu, onest, IML, îţi trebuie nu doar noroc de jucător rusnac de ruletă, ci şi un pic de şcoală a vieţii. Aşa că ia aici şi citeşte, cît încă mai vezi cu ochiul liber, cîteva sfaturi practice culese de pe patul de suferinţă! Şpaga Tehnica înfiptului la buzunarul de la halat e primul lucru care îţi asigură supravieţuirea. E o mişcare pe care trebuie s-o exersezi dinainte, dacă vrei să-ţi iasă din prima şi să nu bagi banii pe lîngă. "Palmat" se cheamă tehnica şi e împrumutată din practicile hoţilor de portofele, care lucrează fin, fără să atingă haina în buzunarul căreia îşi strecoară mîna. Diferenţa e că ei scot, pe cînd tu bagi. Decisivă e aici mişcarea de învăluire, felul discret în care te apropii de obiectiv, îl ţinteşti cu coada ochiului, palmezi suma cu degetul mare şi profiţi de cele cîteva secunde în care victima îţi indică buzunarul corect printr-o uşoară mlădiere a coapsei. Introduci, apoi retragi mîna discret. Atenţie: nu te uita niciodată fixla buzunar. E semn de proastă creştere şi poate genera suspiciuni. Cearşafurile Singura chestie care lipseşte de pe un cearşaf de spital românesc e "Ghiţă was here" scris cu carioca. În rest, găseşti de toate: sînge închegat (care nici măcar nu e al tău), pete zgrunţuroase de apret turnat cu căldarea în cazanul în care s-au fiert albiturile şi care te zgîrie la cur, pete de ketchup nu, că nu se dă ketchup în spital, muci şi - de ce nu? - ulei de motor de la un fost mecanic auto decedat, internat înaintea ta. A doua chestie nasoală e că cearşaful de spital e conceput, de regulă, pentru bolnavi pigmei, aşa că, oricît te-ai strădui, n-o să reuşeşti în veci să ai cearşaf şi sub cap, şi sub cur, şi sub picioare. Alege să ai sub picioare, nu de alta, dar dacă stai fără ciorapi rişti să te pricopseşti cu o micoză pe viaţă de la saltea. WC-urile şi, mai ales, duşul Ideal ar fi să-ţi propui ca pe perioada internării să nu mergi la budă şi să nu te speli. Au fost cazuri de pacienţi cărora le-a ieşit. Dar ei au fost excepţii. Prin urmare, e absolut necesar să dispui de folii de unică folosinţă, pentru colac (mă rog, dacă există colac). Cu cît aveţi mai multe, cu atît mai bine, căci puteţi face oricînd afaceri cu ele printre colegii de salon. Se vor vinde ca pîinea caldă. Cu duşul e mai greu, fiindcă sînt ori încuiate, ori stricate, ori tre' să-l ştii pe directorul spitalului sau pe ministrul Sănătăţii ca să ai acces la ele. Recomandarea noastră: faceţi duş cu şerveţelele umede. Asistentele & Reanimarea Două lucruri sînt aici esenţiale. În primul rînd, înainte de a te interna, încearcă să ai cît mai multe bancnote de 5 şi 10 lei. Asistentele sînt nişte tonomate care nu dau rest. Acum să nu te aştepţi să şi facă ceva pentru banii ăştia sau măcar să zîmbească. Nţţ, no way. Ei reprezintă un fel de taxă de protecţie; dai banu' ca să nu te omoare cînd îţi fac o injecţie, ca să-ţi nimerească vena din prima cînd îţi iau sînge, ca să nu te sugrume cu garoul. În cazul în care ajungeţi la reanimare şi tre' să vă umezească cineva buzele cu apă: asiguraţi-vă că asistenta căreia îi daţi taxa (aproximativ 100 ron) nu iese din tură fix cînd ieşiţi voi din operaţie. Nu pentru că arunci cu banii degeaba pe asta, care se cară, ci că aia care vine după ea, nefiind plătită, s-ar putea să te omoare prin însetare. Haleala Ideal e să primeşti de-acasă. Totuşi, dacă mănînci la oficial, cel mai indicat e să o miroşi înainte şi, eventual, să aştepţi s-o guste un coleg de salon aflat în fază terminală, deşi umblă vorba printre bolnavii cu experienţă că la "Fundeni", "Bagdasar" sau Universitar nu e chiar atît de naşpa. În anumite cazuri însă, aceste zvonuri au fost infirmate. Oricum, nu te duci la spital că să mănînci, nu? Dacă voiai asta alegeai un restaurant. PS: am ceva experienţă pe tema asta, când am să am ceva timp liber vă voi povesti. |
Absolut bestial!!!=))
|
Daaaa, senzational, asta mergea la topicul cu sfaturi pt. o viata sanatoasa! =))
|
pai decat hazul de necaz ne mai ramane de facut cu privire la sistemul nostru de kkt
|
Originally Posted by copila_satanista:
Traim in ROMÂNIA si asta ne ocupa tot timpul, in schimb nici noi nu prea ne implicam in schimbarea tendintelor / "obiceiurilor" , mergem pe principiul "ca sa-mi fie mie si a lor mei bine.. ce-mi pasa mie de restul ." mdap.. chiar asa e .. trist :| |
Originally Posted by S.naicuL:
|
My favorite super hero... :((
![]() |
Poezie
|
Figuri grotești
![]() |
Exagerezi!
|
Pentru toţi cei oropsiţi de soartă care încă mai speră ca el/ea să se întoarcă, soluţia e doar la un click distanţă:
http://www.artaimpacarii.info/artaimpacariin.html =)) =)) =)) |
Originally Posted by vave:
In sfarsit vrajitoarele incep sa aiba o concurenta serioasa !!!!!! Am comandat deja vreo trei sute de exemplare!!!!!! |
La mine zice: Sorry! We could not find what you were looking for :(
...dar o farima de sperantza mai e, ca dup'aia zice: Don't worry, we will help you get to the right place... |
S-ar putea sa-ti treaca odata ce ai intrat.........
![]() |
Vezi pe la sa...
O glumita. LE Alta glumita: http://www.youtube.com/watch?v=4XSBr7nPlWE =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) |
slabiciunea ta este indiferenta noastra! si ma indoiesc ca cineva din lista ta a vrut vreodata sa interactioneze cu tine!de aici si inutilitatea ei! ti-am spus: serpii ataca de frica!
|
nesemnificativa poza, chiar si-asa, mare, cat o zi de post! numai atata poti? deja m-am plictisit! anunta-ne cand ai ceva interesant, atfel ne faci sa pierdem vremea p-aici...si stii vorba aia:timpul costa bani..
|
O intelegi gresit pe Dragomara. Sunt sigur ca e o persoana foarte de treaba si simtita, dar in viata reala, nu pe forum ;) Aici isi da prea multa importanta :P
|
dragomara face niste afirmatii nefondate si in loc sa-si ceara scuze, asa cum ar fi corect si civilizat, o tine asa de azi dimineata intr-una...
|
Stai linistita, tot ce poti face e sa te obisnuiesti cu ea :P
Eu am terminat aici cu off-topicul... |
hodoronc-tronc
..................
Quote:
|
Vad ca si Adrian Marino a dat pe goarna la Securitate . In cine sa mai avem incredere ???
Oare am mai ramas cineva din vechea geratie care sa nu fi colaborat ?? Trebuie sa asteptam ca evreii 40 de ani in desert ca vechea generatie sa dispara biologic ?? |
Te necăjești de pomană, bremenezule. În România, agenții KGB-ului și ai altor agenturi străine care au pus mâna pe tot ce era de furat în Țară se bucură de cea mai mare prețuire și din când în când scot la iveală din arhivele pe care au ajuns stăpâni dosarele de colaboratori ale unora care dădeau în scris la Securitatea lui Ceaușescu fapte banale și anodine, precum bancuri politice spuse de prieteni. Alții, care au avut numeroase avantaje înainte de `89, care plecau cu burse de studiu sau de cercetare în Occident, acum trec drept mari dizidenți și se bucură de toate privilegiile posibile.
|
Dar asta nu ii face mai putin raspunzatori pe cei ca Marino(daca e adevarat). Si fi sigur ca aflam doar despre cei dispensabili. Mai exista si o categorie a unora ce fac o schimbare de macaz cel putin ciudata si despre care probabil nu vom afla niciodata nimic atata timp cat servesc unor interese.
Problema este ca toti acestia sunt intelectuali pur sange. De la care te-ai astepta sa fie stalpi ai onestitatii, curajului, dreptatii, etc. Si ei........ Sa tragem concluzia ca scoala nu schimba prea mult esenta umana ? ( si aici nu ma refer la putul gandirii unui clasic in viata : Scoala romaneasca naste tampiti) |
s-o crezi tu ca un functionar de la ghiseu are salariul de 40 de milioane si-si permite sa se duca pe la coafor sau in mall.
|
Originally Posted by Dragomara:
|
Originally Posted by Windom:
exact ca mine!! :) |
Hainele erau cadouri. :P
|
dragomaro, mama!!!!!!!!!!!!din nou, cu mare regret iti spun:bati campii,fato!da-i bati rau de tot!!!
jurnalul tau,pamfletul asta ridicol pe care l-ai postat mai sus este o mare,mare gogoasa!!!!! nu ai idee ce inseamna sa fii functionar public!!!!asa ca, taci dracului din gura si incearca sa vorbesti numai in cunostinta de cauza! nu terfeli o categorie de salariati care muncesc(in slujba statului si ce-i cu asta?)si au aceleasi probleme si greutati ca toti ceilalti cetateni de rand din tara asta! in ultimul an,mai ales,toata lumea blameaza functionarul:ca ia spaga, ca nu face, ca nu drege... v-o doresc, sa fiti functionari, macar pentru o zi,si-atunci sa vad ce mai aveti de spus! |
@ rvn, ai un avertisment. Pastreaza un ton civilizat daca nu vrei sa te alegi, din nou, cu un bann.
|
windom, sa inteleg ca asta-i un topic unde postezi dimineata cand te trezesti buimac din somn ,tot felul de tampenii visate noaptea?
|
rvn sa-nteleg ca esti tare frustrat de esti asa de agresiv tot timpul si te iei din pom de toata lumea? chiar nu poti sa zici si u ceva pareri interesante?
|
Originally Posted by copila_satanista:
|
:)) my bad, nu m-am obosit sa vad :)
|
nu ma iau de toata lumea ci numai de ce cai care se trezesc postand aiurea in tramvai si au impresia ca, facand asta ,sunt interesanti!
|
sfatul meu e sa nu fii agresiva pentru ca nu faci altceva decat sa fii enervanta pentru toti. cel mai destept este sa vii cu cateva argumente spuse pe un ton calm care pot avea ceva efect asupra lor. asa hai sa ne injuram unii pe altii ca ce prosti suntem si sa vezi ce fain o sa iasa pe forum :)
|
in schimb,sfatul meu este sa nu te bagi! dragomara mereu fabuleaza si nu mi se pare normal!
si tu ti-ai apara statutul daca cineva ti l-ar terfeli in asa hal.. |
|
All times are GMT +2. The time now is 19:56. |