![]() |
Este tradare nationala sa tii cu rusii in razboiul cu nemtii!!!!!!!!!!!!!!!!
Asta a fost mai mult decat un meci. A fost reeditarea razboiului care a crucificat Romania!!! Orice roman de bun simt a tinut cu Werder Bremen. |
Inseamna ca ai fost singurul roman de bun simt aseara la meci.
|
Nu chiar. :D
|
Poate ca restul oamenilor nu au gandit asa departe ca tine .. ci doar s`au bucurat de un meci frumos,in care s`a intamplat ca 2 romani (antrenor + jucator) sa castige cupa Uefa.As vrea sa ajunga si echipele noastre sa joace cum au jucat cele 2 echipe aseara.As vrea sa vad lume in stadioane ca aseara,sa se bucure pentru meci,nu sa vina sa se ia la bataie.
|
Cei 2 "romani" sunt niste tradatori spurcati. Rat ne-a mancat calificarea recent. Dar nu de asta sunt spurcati. Ci pentru ca labarii aia doi sunt in slujba sovieticilor.
PS. Da, minerii ucraineni au jucat mai bine. |
Originally Posted by Judex:
Ohoo, calm, omule! care sovietici? care labari? hai, cu Ratz mai merge, dar Lucescu e un profesionist incontestabil. |
Keepy, nu pot sa uit cum a pierdut ca boul calificarea cu Northern Irish. Apoi a inceput sa injure Steaua. Iar in prealabil l-a mancat de cur in 70 pe Dobrin.
PLUS AM AVUT DOUA GOLURI VALABILE ANULATE ASEARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Da, parca am auzit si eu ceva de complexul lui Lucescu vizavi de Steaua...nu mai stiu de unde i se trage...am impresia ca de la faptul ca n-a reusit s-o antreneze vreodata? bine, acum omul si-a facut si o aura de antrenor cosmopolit, umblat prin lume... poate ca de aici si imaginea pozitiva, chiar apropiata de mit. |
I se trage de la faptul ca, asa cum mi-a povestit personal Ilie Savu, a vrut sa vina la Steaua ca jucator. I s-a spus atunci: du-te ba dracu de tigan.
|
of...Europa e asa departe X(
sper ca titlul sa se dispute intre banateni si ialomiteni |
OK people. THIS is the big day !
Barcelona vs. draku (man.utd) :D Sa le scoatem fotbalu din kap lui alde CR7 & co !! Haideti la lupta cea mare ! :P |
3 - 1 pt Barca :D ....sper
|
Originally Posted by Cinemania:
8-> I hope so |
2 - 2 sau 3 - 2 (inca nu stiu pentru cine).
|
Astazi suntem catalani :D
|
Originally Posted by miercuri:
Evident :D. Ronaldo va rata un penalty si Messi va da doua goluri :D. Eu zic 2-1 pt Barcelona sau 2-2 si se ajunge la penalty-uri, unde tot Barcelona va iesi victorioasa cu 7-6. |
...Not ;)
|
meci fara stralucire.
barcelona a meritat victoria. |
Felicitari suporterilor Barcelonei!
|
de vis!!!!!!!!!!!!!
Barca e o masinarie de fotbal....Iniesta, Xavi, Messi >:D< |
Doamne, ce minunat ! BARCELONA - campioana Europei >:D< <:-P :x :-bd =D> B-)
Bucuria, spectacolul, frumusetea au invins ! That's why we love football, that's why we love movies, that's why we LOVE ! pe http://www.sport.ro/ aveti videos cu cele mai importante momente de aseara. Ce gol Messi (exact ca golul lui Maradona de la CM, contra Angliei, :D , ce ironie frumoasa) ! Nu are cum sa-i scape Balonul de Aur. Si Guardiola - un mare jucator ajuns mare antrenor in primul sau an pe banca ! Prima echipa din Spania care reuseste tripla: Champions League, campionatul, cupa ! Antologic momentul din semifinala cu Chelsea cand cu cateva momente inainte de final ii strange resemnat mana lui Hiddink (nu banuia ca peste cateva zile lui avea sa i se stranga mana de campion :) ) ![]() Barça - "Més que un club" (More than a club). |
|
Originally Posted by Cinemania:
In fine, m-am bucurat enorm aserea, in sfarsit s-a terminat norocul porcesc al lui man united. Xavi, Puyol si Messi au fost :x pe cand jegu de ronaldo numai s-a strambat, a comentat si a faultat tot meciu. Giggs a fost ca si cum n-ar fi fost, player of the year my ass. |
Am vazut meciul - era sa scriu "filmul" - in doua locuri. Pe Av. Almirante Reis se afla o cofetarie, printre multe altele. Turbat de sete, pe la 8 fara ceva am intrat acolo vazand de-afara un dozator de Sagres. La televizor, un meci. Credeam ca se uita barmanii, doi batranei simpatici, ca in rest era plin de cuconet - doua babute haioase, alte doua tipe pe la 30 care discutau ceva probleme matrimoniale, dar faceau ce faceau si mai trageau cu coada ochiului catre strain, o studenta care completa niste teste, plus un gagiu care avea sa-si sictireasca gagica din cauza ca urmarea meciul. M-am prins si eu vazand un PM cu Rooney ca la ei finala CL incepe la alta ora decat la noi. Asa ca m-am bagat in bere si in juma de prima repriza. Batraneii au inchis, asa ca am dat fuguta in Rossio Square si m-am instalat pe terasa unui rstaurant italienesc. Meciul era inauntru, dar eu trebuia sa fumez. Asa ca am fost nevoit sa fac ture cu halba-n mana intre terasa si masa unor tineri italieni insotiti de o blonda _ cred ca italianca si ea - si o negresa incerta dar bunaciune. Bineinteles ca sangele ma indemna sa tin cu englezii, dar parca m-am bucurat un pic alaturi de restul lumii cand a castigat Barca. Nici nu stiu ce-a fost mai frumos si mai intunecat-stelar - noaptea sau tipesa?
|
Judex, da' ce poetic esti ! :D te pomenesti ca te-ai indragostit de pantera neagra ? :)
|
Chamb, ma indragostesc eu usor, dar nici chiar asa. Negresa chiar e bunaciune, dar eu iubesc pe altcineva si de obicei e una singura intr-un anumit interval de timp.
Ca fapt divers, aseara am facut niste fotografii, dintre care una cred ca e de expus, unor finlandeze. Am datele lor de contact, evident. Una era satena, cealalta blonda. satena un pic mai nasoala, blonda superba, cu niste ochi mari albastri. Satena nu parea deloc interesata, in schimb blonda arunca niste priviri... :D Frumoasa-i viata de artist. |
o seara magica
cainii se vor pregati in continuare de Liga Campionilor :D FELICITARI Brasovului!!!! au mers in Stefan Cel Mare cu 4 perechi de cojones iar pt Urziceni in sfarsit CL e foarte, foarte aproape |
Bravo Urziceniului si Brasovului ! Ma intreb totusi ce-o sa faca Urziceniul in Liga. Acolo trebuie bagati ceva bani pt achizitii iar Unirea e o echipa cam saracutza. Macar Dinamo avea niste actionari care daca ar fi auzit imnul :P ar fi bagat mana in buzunar. Sincer, sper ca Timisoara sa primeasca punctele, sa bata in ultima etapa iar Urziceniul sa o ia de la Steaua. :D
|
Originally Posted by Chambord:
actionarii de la Dinamo au tot bagat mana in buzunar si tot degeaba...meritul de a juca in CL nu vine de la banii pe care ii ai cat despre ultima etapa, daca Urziceniul are nevoie de acel 1 punct il va obtine sigur...daca nu mai mult...mi-e greu sa cred ca Steaua ar putea sa puna vreo problema ialomitenilor...asta-i adevarul crunt...Steaua a fost varza sezonul asta |
@Chambord: Dar Steaua ce-a facut in CL? Nu cred ca Unirea va obtine rezultate mai proaste :D Iar Dinamo, daca au luat bataie de la Urziceni, de la Brasov, avea fata de CL? Mai da-i dreaq pe Borcea, Gigi, Iancu s.a. Macar Unirea e mai spalata si ma bucur pt ei :).
Totusi, sistemul actual al CL mi se pare moartea fotbalului: fara surprize, joaca numai monstrii intre ei (cel putin in fazele superioare); aceleasi meciuri, aceleasi echipe, publicitatea merge, fanii vin la stadion; ce frumoasa ar fi o finala Rosenborg - TSKA Sofia ;;) Problema este ca un singur meci bun (e.g Roma-CFR) nu te duce nicaieri :(...pe cand la tenis e de ajuns o zi extraordinara si "regele", "extraterestrul" Nadal primeste o bataita exemplara de la Robin "The Toad" Soderling. |
detest fotbalul din ultimul timp de la noi. Si mai ales stirile sportive (care sunt tot una cu cele fotbalistice). :-&
Noroc ca mai vine cate o fata dintr-asta ca Sorana sa propuna si altceva decat datu cu picioru' |
muie dinamo
|
Originally Posted by klein:
pana si stirile fotbalistice au devenit stiri mondene. |
Buey, io abia azi dimineata am aflat de la amicul meu stelist si vienez ce s-a intamplat prin campionat. Iar acum nu pot sa vad si eu in liniste rezumatele ca a luat-o razna forumul...
Oricum, bravo Urziceni! |
Originally Posted by klein:
Iti recomand suplimentul de stiri sportive antifotbal de la Adevarul. |
Hai Craiova!
http://www.trilulilu.ro/MaTr3o/d06382e426d798 |
deocamdata le-o trage tata lu' Politist Adjectiv :D |
Il urasc! Detest Vasluiul ca echipa de fotbal.
|
da' ce ti-a facut ?!
|
Pai bate pe Craiova, nu vezi?
|
daca craiova are cojo le da doua goluri akuma de nu se vad
|
Sa te auda Dumnezeu!
|
Urziceni - Campioana ! Brava ba baieti ! Sa faceti treaba si in Liga Campionilor !
|
Bravo Urziceni!
Bai Chamb, vezi ca eu sufar acum! :D |
inca suferi? :D
imi pare rau de Craiova...anu asta macar au fost acolo sus si era misto pt ei sa joace din nou prin Europa...si-au dat singuri cu stangu'n dreptu' |
Offff...
Le-au dat astia punctele inapoi timisorenilor? |
inca nu...cica o sa le primeasca inapoi (SPER)
|
Deci ne priveaza de satisfactia de a vedea cateii umiliti iar in turul preliminar...
|
dimpotriva...umilinta va fi cu atat mai mare in europe league >:)
|
Sa invatam sa pronuntam: Knattspyrnuffelag. =))
|
All times are GMT +2. The time now is 10:16. |