Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   Da' io cu cine votez? (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=95865)

keepwalking 04 Dec 2009 11:17

singura greseala a lui geoana e ca a crezut ca traieste intr-o tara libera in care te poti intalni liber cu cine vrei.
ei, uite ca nu traieste intr-o astfel de tara.

Judex 04 Dec 2009 11:20

Originally Posted by marius_em:

Originally Posted by Judex:

Daca tu nu ti-ai dat seama ca Base l-a rupt pe Geoana aseara, e foarte grav.

Nu era vorba daca Base l-a rupt sau nu pe Geoana, ce naiba? Citeste ce am scris. Am mai scris un comentariu anterior in care mi-am expus parerea despre faptul ca Geoana a fost surclasat de Base in ceea ce priveste talentul oratoric, si mi-ai spus ca sunt cretin politic.

Originally Posted by StefanDo:

iar tu, marius, votezi pentru cei multi si obiditi, nu-i asa?

Eu am spus deja ca votez cu Geoana, am si explicat de ce. Asta in pofida faptului ca unii ma considera retrograd sau cretin politic, pentru faptul ca-mi exercit dreptul de vot in alta directie decat vor ei. Parerile adverse tin de democratie, nu?

Tu chiar crezi in democratia populara! =))
Scuze de pleonasm. :D

Dragomara 04 Dec 2009 11:22

Eu am spus deja ca votez cu Geoana, am si explicat de ce. Asta in pofida faptului ca unii ma considera retrograd sau cretin politic, pentru faptul ca-mi exercit dreptul de vot in alta directie decat vor ei. Parerile adverse tin de democratie, nu?

fii serios! pe mine m-au catalogat azi mai-tinerii mei colegi drept COMUNISTĂ! :)) :))
cică ei îl vor pe Băsescu pentru că nu le va umbla la impozitul pe venit! =)) =)) =)) =))
acum câtă minte trebuie să ai pentru a nu-ţi da seama că statul, pentru a face rost de bani va introduce alte NOI TAXE, care în final tot pe tine, IDIOTUL DE RÂND, te vor afecta!! :( :-?

marius_em 04 Dec 2009 11:23

Originally Posted by keepwalking:

singura greseala a lui geoana e ca a crezut ca traieste intr-o tara libera in care te poti intalni liber cu cine vrei.

Aici te contrazic. E campanie electorala, si imaginea conteaza cel mai mult. Cred ca staff-ul lui Geoana e ori rau intentionat, ori nu stie ce inseamna campanie.

Dragomara 04 Dec 2009 11:24

Originally Posted by keepwalking:

el, ca el! dar cu noi cum rămâne?! :-O :-O :-O
el e doar unul, noi suntem milioane!:-? :(

cremaxx 04 Dec 2009 11:27

Eu l-as vota pe Mircea Badea presedinte daca era pe lista electorala.

Le facea autostrazi lui basescu si geony , iar apoi ii punea sa se plimbe pe ele cu penele pe fund.:))

Judex 04 Dec 2009 11:29

Originally Posted by Dragomara:

fii serios! pe mine m-au catalogat azi mai-tinerii mei colegi drept COMUNISTĂ! :)) :))
cică ei îl vor pe Băsescu pentru că nu le va umbla la impozitul pe venit! =)) =)) =)) =))
acum câtă minte trebuie să ai pentru a nu-ţi da seama că statul, pentru a face rost de bani va introduce alte NOI TAXE, care în final tot pe tine, IDIOTUL DE RÂND, te vor afecta!! :( :-?

Pai esti comunista, ma! Daca tu crezi ca cu Geoana presedinte se vor pune in aplicare ideile programului antonescian, e extrem de grav. :))
O dedicatie:
http://www.youtube.com/watch?v=nlGZUTEGRZ4

halebardul 04 Dec 2009 11:34

Originally Posted by corinka:

Rationamentul tau nu prea are logica, Hal! :))

asa cum nici votul tau n-are logica, corinka.

Tu votezi ca sa vezi pe cineva frumos si elegant la televizor? Atunci uita-te la paradele de moda cu supermodele masculine.
Tu l-ai vota probabil pe Alexandru Cascatau, daca ar candida.

Dragomara 04 Dec 2009 11:35

scorneala asta legată de comunism mi se pare cel mai mare cretinism al prezentei şi mai ales pretinsei confruntări electorale.

On-topic

Judex 04 Dec 2009 11:39

Originally Posted by halebardul:

Originally Posted by corinka:

Rationamentul tau nu prea are logica, Hal! :))

asa cum nici votul tau n-are logica, corinka.

Tu votezi ca sa vezi pe cineva frumos si elegant la televizor? Atunci uita-te la paradele de moda cu supermodele masculine.
Tu l-ai vota probabil pe Alexandru Cascatau, daca ar candida.

Who the fuck is Cascatau ala? =))

victor 04 Dec 2009 11:39

pentru ca romanul s-a nascut ori poet ori scenarist si eu nu am nici un talent la poezie ma risc la scenarite :

fapte :

- ieri in jur de ora 3 a strapuns informatia pe net ca geoana s-a dat cu vantu in barci la 2 noaptea
- academia catavencu a fost partasa la aceasta informatie si confirmarea ei
- academia catavencu e a lui vantu
- stafful lui geoana a avut timp destul sa priceapa ca basescu ar putea sa ii puna o astfel de intrebare si sa pregateasca un raspuns decent

intrebare :

- e lucrat geoana ?

reactile amandoura la video/intalnire cu vantu au fost penibile dar ce ma frapeaza e ca spre deosebire de basescu caruia i s-a servit in fata filmuletul, geoana a avut timp. ori exista mai multi prostanaci ori s-au intors armele.

Judex 04 Dec 2009 11:42

Originally Posted by victor:

pentru ca romanul s-a nascut ori poet ori scenarist si eu nu am nici un talent la poezie ma risc la scenarite :

fapte :

- ieri in jur de ora 3 a strapuns informatia pe net ca geoana s-a dat cu vantu in barci la 2 noaptea
- academia catavencu a fost partasa la aceasta informatie si confirmarea ei
- academia catavencu e a lui vantu
- stafful lui geoana a avut timp destul sa priceapa ca basescu ar putea sa ii puna o astfel de intrebare si sa pregateasca un raspuns decent

intrebare :

- e lucrat geoana ?

reactile amandoura la video/intalnire cu vantu au fost penibile dar ce ma frapeaza e ca spre deosebire de basescu caruia i s-a servit in fata filmuletul, geoana a avut timp. ori exista mai multi prostanaci ori s-au intors armele.

Nu s-au intors armele, ci doar se pregateste debarcarea tripletei Geoana-Antonescu-Johannis dupa ce PSD va pune ghearele pe putere.

Dragomara 04 Dec 2009 11:44

io una nu cred că adevărul trebuie confundat cu un răspuns decent, şi NICIDECUM NU trebuie nşpe duble pentru a-l spune. etc.

keepwalking 04 Dec 2009 11:47

victor & judex,

da, la co-scenaristii vantu & basescu ma gandesc si eu.
cert este ca vantu nu e prea iubit de ziaristii din trustul sau.
aici am putea gasi un fir care poate explica in parte situatia.

Dragomara 04 Dec 2009 11:50

se pregateste debarcarea tripletei Geoana-Antonescu-Johannis dupa ce PSD va pune ghearele pe putere.

în visele tale. o fi românul poet, dar totuşi nici chiar atât de prost cetăţean, îmi place mie să cred.

mă rog, fie ce-o fi! însă, repet, votul de duminică va demonstra cine suntem cu adevărat. personal eu înclin a crede că am devenit, de ani buni, o ţară bananieră. atât. mi-ar plăcea să cred că nu este şi din vina mea. :-?

Judex 04 Dec 2009 11:52

Originally Posted by Dragomara:

se pregateste debarcarea tripletei Geoana-Antonescu-Johannis dupa ce PSD va pune ghearele pe putere.

în visele tale. o fi românul poet, dar totuşi nici chiar atât de prost cetăţean, îmi place mie să cred.

mă rog, fie ce-o fi! însă, repet, votul de duminică va demonstra cine suntem cu adevărat. personal eu înclin a crede că am devenit, de ani buni, o ţară bananieră. atât. mi-ar plăcea să cred că nu este şi din vina mea. :-?

Ok. Vedem in cateva luni. ;)

keepwalking 04 Dec 2009 11:54

am putea sa ne gandim la urmatoarea chestie:

Basescu il scoate din cutie pe Nicolae Popa cu trei zile inainte de alegeri.
Sa nu ne inchipuim ca, dupa sapte ani de cautari, Popa e arestat fix cu o zi inainte de confruntarea finala.
Basescu il tine acolo si-i zice lui Vantu: "Il am pe Popa, martor cheie in dosarul FNI. Chestia asta te poate ingropa. Vrei sa il fac disparut ca pe Omar Hayssam? Daca da, cheama-l pe Geoana la tine in seara asta"
Vantu il suna si Geoana vine. Fotografii de la Hotnews (ca ale lor au fost initial pozele), fireste, vin si ei.
Vantu joaca la doua capete. Daca iese Geoana, nu stiu ce se intampla. Dar daca iese Basescu, ii poate spune acestuia ca l-a sprijinit decisiv sa castige. Nu intamplator Vantu asteapta ziua de 7 decembrie pentru a spune mai multe.

victor 04 Dec 2009 11:55

Nu s-au intors armele, ci doar se pregateste debarcarea tripletei Geoana-Antonescu-Johannis dupa ce PSD va pune ghearele pe putere.

geoana nu poate fi debarcat daca iese presedinte. antonescu nu va avea functie in guvern, eventual un post cald de sef la senat sau deputati ce o fi el ca nici nu stiu. johannis....si ce daca ? si stolojan a renuntat la nominalizare dupa numire. a sarit cineva in sus ?

halebardul 04 Dec 2009 12:00

@keep
bine, bine, dar ce i-a zis Vantu cand a venit Geoana la el? "Salut! Hai la o relaxare Zen?"

:)) :((

am auzit teoria asta chiar azi dimineata, de la Mircea Badea.
Si unii zic ca e strict parerea lor personala, ca judeca cu mintea lor.

Judex 04 Dec 2009 12:02

Ba poate fi debarcat Geoana ca presedinte. Miza e mare al dracului. B-)

All times are GMT +2. The time now is 08:07.