![]() |
|
Sa auzi si sa nu crezi: http://www.youtube.com/watch?v=xmXc4vZLYs0 Asa da!
|
:-O Chiar ca! Trebuie sa iau si eu albumul!:) Suna mult mai puternic, mai ales decat albumele din anii '90
|
oaaai! nu-i mai ascultasem de ani eu, chiar fain!
bine-ai revenit shori :) |
|
încep prin a spune ca îmi place la nebunie muzica rock şi ascult orice de la led zeppelin la dire straits beatles la metallica bon jovi nirvana soad red hot chili peppers orice vreţi.Dar am o problemă cu muzica death metal sau black metal sau cum o fi (dacă e vreo diferenţă ).Aş vrea dacă poate cineva să-mi explice care îi mesajul genurilor ăstora sau cum stă treaba cu ele, am încercat să ascult şi nu reuşesc mă simt bine ascultând. de aici şi problema care mă intrigă: cum ascultă unii stilurile astea?Nu vreau să transform discuţia într-o cearta a gusturilor muzicale nu am nimic cu persoanele care ascultă aceste genuri pur şi simplu vreau să îmi explice cunoscătorii, motivele pentru care se folosesc urletele exagerate şi alte forme de interpretare care mi se par total inestetice .:-/
|
Originally Posted by andreiu09:
Daca nu te-a prins nici cum, nu ar trebui sa fie asta o problema prea apasatoare pentru tine. Nereusind sa abordezi genurile respective (total diferite, apropo) nu vei putea nici sa le aprofundezi / intelegi, prin urmare vei ramane in continuare cu intriga. Oricate raspunsuri vei primi.
Aici vrei o explicatie din punct de vedere al istoriei muzicale a genurilor ? Sau din punctul de vedere al celor care dau cu grohul, Satana, coasa, Dumnezeu si alte cate mai exista? Apropo: crezi ca in pictura, de exemplu, poate exista brutalitate ?
Raportat la ce ? |
|
Katatonia - My Twin >:) >:) >:) >:)
|
asa da, faina :)
|
Pai tu de ce asculti ce-ai enumerat acolo? Eu, una, n-am nevoie de explicatii in ceea ce priveste muzica, atata vreme cat simt ceva. Folosesc de ce-ul in alte domenii. |
Ai iai iai deja curge cu vesti bune! Bag in vene "Aphotic" al celor de la Novembers Doom =P~
"The Dark Host" |
|
:)) pai si e rau? :-?
|
da, din pacate... ca zombie aia... sunt rai de tot... :((
in fine... i don't feel very good tonight... sorry. it's just a depression... hope it will end tomorrow. :( (continuati cu muzica... eu ma retrag in cuibusorul meu. :) ) |
Originally Posted by dragonfly_drk:
mi s-a parut mie ceva... sper sa-ti calmeze somnul gandurile :) |
:)) ... you're funny... thanks :">
|
Cine asculta Guns' n' Roses??????????????(sau altele)
|
Omule...Don't let the rock die!!!!!!!!
|
O melodie super de la Guns N Roses :X:X:) :)
Guns N Roses - Knocking On Heaven's Door |
All times are GMT +2. The time now is 13:25. |