![]() |
da, vad ca Gloria nu mi-a raspuns, nici aici si nici pe privat, dati premiile alea sau nu? sa inteleg ca a fost o gluma?
daca nu e gluma, atunci va rog sa imi trimiteti acele filme pe care le vrea Mono pe adresa lui Mono. Le iau eu de la el cand ajung in Ro. Multumesc. |
Bine, facem precum doresti.
|
Quote:
|
Originally Posted by buticut:
|
Originally Posted by Suspect de bizar:
|
Am expediat ieri o parte dintre DVD-uri - am luat in ordine: cei care au castigat 10 DVD-uri, 7, si la o parte dintre cei care au castigat 3; mai toti mi-au cerut cam aceleasi titluri, iar unele DVD-uri n-au fost revendicate de nimeni... Ceea ce m-a dus in situatia de a cauta alternative...
Afisele tot saptamana asta le vom trimite. |
Nu se posteaza vreo lista cu ce primim fiecare? Eu sunt curioasa daca primesc ce am vrut.
|
pai tu ai catigat un DVD, parca. La tine e facut plicul, dar astept sa ne vina si dvd-urile de la Media Pro Distribution, cei are au sponsorizat concursul de Valentine's; in acelasi plic am pus si dvd-urile lui viki, cum mi s-a cerut.
|
Stiu ca am castigat un dvd, eram curioasa daca este "Pulp Fiction". Si cu coletul comun nu este mai usor si pentru cinemagia? Noua ne convine ca nu mergem pe rand la posta, poate si pentru voi e mai simplu sa faceti un singur colet, pentru al carui continut va multumim frumos. :)
|
Multumesc!
|
Gloria,
sunt curios daca au plecat si DVD-urile inspre mine si ce titluri sunt... Eu optasem printr-un PM la cele 3 titluri pentru: 1. The Shawshank Redemption 2. Gosford Park si 3. Carlito’s Way parca. Daca nu se poate, in ordinea preferintei ar fi: 4. Pulp Fiction 5. English Patient / Pacientul Englez 6. Good Will Hunting 7. A Bronx Tale / Poveste De Bronx 8. What’s Eating Gilbert Grape / Arnie 9. The Don Is Dead / Razboiul Mafiei 10. Lonely Hearts/ Dragostea ucide 11. Home of the Brave/ Acasa printre cei curajosi 12. Where the truth lies/ Aparente inselatoare 13. Captain Alatriste / Capitanul Alatriste 14. A River Runs Trough It / Candva Pe Aici Trecea Un Rau 15. After Glow / In Amurg Daca sunt alte titluri asta e, dar sa stiu si eu inainte :) Multumesc anticipat si inca o data felicitari castigatorilor. |
Io ce primesc? :? „Pulp Fiction” sper.
|
|
Nu prea am mai putut intra pe forum in ultima perioada de timp.
Am vazut ca am castigat 3 dvd-uri... De preferat: Pulp Fiction The Shawshank Redemption / Inchisoarea Ingerilor A Bronx Tale / Poveste De Bronx Daca nu se poate niciunul din astea...oricare e ok. O zi buna si multumesc! |
Eu nu mai inteleg nimic: suspect de bizar, ai castigat un afis. De ce ceri un dvd? Cu Pulp fiction?Iar, corinka, tu ai castigat un DVD; sunt altii, care au avut punctaj mai mare si care au revendicat inaintea ta Pulp Fiction... |
Originally Posted by europe_east:
Europe, MoNo trebuie sa-mi trimita prin mesaj privat adresa, altfel nu am cum sa-i expediez cele trei DVD-uri castigate de tine. G. |
Am fãcut schimb cu buticut,ea îmi dã un DVD ºi io ei un afiº. :shock:
|
Exact...si Suspi isi dorea Pulp Fiction pe DVD... |
Originally Posted by Gloria:
|
Situatia e in felul urmator: in coletul lui Buticut este un DVD Pulp Fiction; pentru ca pe mp mi-a cerut titlul acesta; eu am dedus ca-l veti schimba voi intre voi. Prin urmare, Suspect de bizar, iti vei primi de la buticut DVD-ul Pulp Fiction.
Corinka, si in coletul vostru este un Pulp Fiction, pentru ca - vicki a cerut un Pulp Fiction, iar voi aveti un colet comun, dupa cum mi-ati cerut pe mesaj privat. Deci toata lumea e multumita. :sleep: |
All times are GMT +2. The time now is 04:17. |