![]() |
Haide bre... e mai aprig decat Pitt-ul pus de mine :)
|
scuze, a countess from hong kong
|
:P trei dintr-o lovitura
Originally Posted by Im.Kino:
|
...
|
am scris mai sus:">
|
next ...
|
![]() |
ecranizare, autorul cartii a luat nobelul in 1972.
|
Si se mai spunea ca altii suntem cei care punem raritati... Eclectic, indeed...
|
Ansichten eines Clowns (1976) dupa Heinrich Böll:D
|
este. si e randul tau.
|
Cedez rindul, deocamdata sint in pana de inspiratie...:)
|
![]() |
Hellzapoppin' (1941)
|
nu vezi sau nu poti posta?
|
Exista un motiv pentru care se evita imaginile cu text ;) ...
|
este. am pus imagine cu text pentru ca era funny:D
|
păi iarăşi am postat ca să aflu că de fapt se răspunsese la ghicitoare. deşi browserul nu a arătat nimic la refresh.
|
|
"A Woman of Paris",nu?Daca da,puneti tot voi poza.
|
da ...
|
Fuck it...
Nu merge... |
Hai ca indraznesc sa postez eu o poza, daca nu te superi :D.
![]() This should be easy..:D |
Pai e... Si, totusi, nimeni n-a raspuns inca. Fie n-a intrat nimeni pe thread, fie problema nu era ca-s pozele prea complicate ci ca, de fapt, nici clasicele nu s-au prea vazut. I hate to be mean, dar cam asta e situatia.
|
Pai asta e, daca puneti un film din 1903, cum vrei sa stim imediat? puneti si voi filme mai noi, macar din 90' incoace, nu-i vad sensu'. Pui o poza dintr-un film care poate nici tu nu l-ai vazut vechi ca sa nu ghiceasca nimeni, wtf?
|
Glumesti, nu? I REALLY hope you do!
Am niste vesti - cinema-ul n-a inceput in 1990 si, mai mult decat atat, cu foarte putine exceptii, cam toate temele post '90 au fost bifate in filmele de dinainte de mareata perioada. In cazul de fata, nici macar nu-i un film de la 1900, ci de putin dupa 1950. Adica exact perioada beat, perioada pre sexual revolution, perioada in care au inceput sa se contureze/sintetizeze ideile cinema-ului contemporan ("Easy Riders, Raging Bulls" ar fi o lectura interesanta). |
Iar nu ma pot abtine...:-<
The Wild One ppl, The Wild One!!! |
Ok, si daca 1950 poate nu l-as sti, pt. ca nici nu prea se gasesc clasicele astea sa le iei sa le vezi, mai bine ma uit la un film ceva mai nou.
Sa stii ca de cateva ori am stiut numele filmului .. dar nu am postat pt. ca nu aveam poza sa pun, si daca puneam de exemplu o poza dintr-un film din 2004 imi sareati in cap! |
@ Windom - ai avut ceva ambitie, eu n-am rezistat nici 24 de ore :)
@ Gospin - clasicele se gasesc (de cumparat, no less!), ca nu-s raritati. Si poti ghici fara sa pui poza (au cedat si altii randul)... iar daca pui din 2004, inseamna ca se va ghici repede (poate), si gata. PS - daca tin mortis "sa te-ncui" (ceea ce nu e cazul, amuzant e sa se ghiceasca), pot sa te incui si cu un film facut dupa 90. |
Gospin, eu nu postez un film daca nu l-am vazut.
Oricum, Windom, you got it right ! :) |
Ah, nici n-am vazut-o pe aia cu pusul pozei dintr-un film nevazut. Nu subestima cultura altora.
|
Cedez rindul, ca ramin imediat fara curent...;)
|
1 Attachment(s)
|
Vai de mine! Nu-i facut dupa 90! 79 pare atat de departe in timp...
|
Exact!! Cum ai putut?
Deci da, ma abtin :) . |
Nickname-ul meu vs. Nickname-ul meu cumva?
|
O da =)) .
|
Im.Kino,
nici eu nu iubesc filmele de dupa 90, preferintele mele oprindu-se undeva la mijlocul anilor 80. dar trebuie sa remarc ca pe topicul asta (si pe celalalt, cu personaje) a fost o vreme in care s-au postat imagini care trimiteau la filme accesibile doar unei categorii extrem de restranse de spectatori. si nu cred ca erau neaparat filme de o calitate general acceptata. farmecul unui astfel de concurs sta tocmai in alternarea intrebarilor dificile cu cele mai usoare. altfel, ramane un simpozion academic pe diverse nişe cinematografice, pierzandu-si popularitatea tipica unor concursuri de cultura generala. kramer a dat raspunsul corect:) |
Calitate general acceptata - probabil ca nu, dar toate imaginile/persoanele puse erau (din filme) fie faimoase, fie multi-premiate, fie cult (recunosc, cea de-a treia categorie implica a fi cinefil veritabil, deci o categorie foarte restransa).
The Wild One era o intrebare hiper simpla (poate ma contrazici, totusi). Cine a spus ca nu iubesc filmele de dupa 90? Supozitia e cum nu se poate mai falsa. Inteleg teoria cu farmecul - dar nimeni n-a impiedicat pe nimeni sa puna ceva simplu dupa ceva greu (si viceversa). |
Originally Posted by Im.Kino:
la modul propriu, da, n-a exista nici o restrictie, dar ati creat un efect psihologic care a inhibat, cred eu, o buna parte din ceilalti useri. |
filmul asta mi-a venit in minte primul. e simplu...cred
![]() |
Cu alte cuvinte, puteti pune ceva usor dupa ceva greu, dar si mai bine ar fi sa nu puneti nimic greu :-/ .
Pai gradul de dificultate e ceva discutabil. Cum ne dam seama care-i limita? |
fiecare e liber sa posteze ce vrea. asa e democratic. alte discutii sunt inutile. cu cat gradul de dificultate e mai mare, cu atat mai interesant e jocul.
kramer vs kramer brazil, cred |
fear and loathing in las vegas?
|
Cam da.
|
![]() |
Noi albinoi.
|
yup
|
pana posteaza o imagine cine era de drept la rand
![]() |