![]() |
Nu pot, nu-s moderator aici.
Stefan sau Gloria. |
Bine, pana unesc ei topicurile, un strigat din toti rarunchii: Mue Chelsea!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Judex, mai joaca Neville la Manchester United? Ma mai uitam si eu la meciurile lor cu ani in urma ca sa il vad pe Neville. :D
|
Care, Gary sau Phil?
Unul dintre ei sigur mai joaca, l-am vazut ieri si a fost printre cei mai prosti. |
Originally Posted by Judex:
Gary, Gary imi placea mult. Cred ca si este sau era mai bun decat fratele lui. |
Da, Gary parca era ceva mai bun decat Phil.
Oricum, I'm not really into ManUre. ;) |
Da, jegii de Chelsea ne-au prins intr-o zi tare proasta. Macar de s-ar fi terminat 2-3. Nutrim sperante pentru saptamana urmatoare, dar va fi greu greu greu. :(
|
Please..........
http://www.youtube.com/watch?v=V7676EC06oc |
Voi ati vazut ce meci a fost Chelski-Liverpool? Cred ca vecinii mei au pus deja petitie pe net, pt ca de data asta am avut si invitati care tineau cu echipa lui Abramovich.... :D
|
Am vazut pana la 3-2 si m-am enervat si am stins. Prin minutu 86, la 3-4, eram pe ym cu o prietena si facem un prayer circle sa mai dam "un golisor". Si apoi Lampard s-a trezit sa save the day, jegul. Macar we put up a good fight, sper sa-i spulbere Barcelona.
|
Eu din Spania tin cu Real Madrid, dare de data asta sunt fan Barca!
|
pentru ca sunt pe primul loc sau pt ca joaca misto? :) |
Originally Posted by Cinemania:
|
Incerdibil, mah!!!!!!!!!!!!!!
Am fost si eu sa beau o bere cu un amic a carui nevasta i-a nascut o fetita, am venit in timp util sa vad si eu derby-ul Liverpool-Arsenal, m-ati tinut pe forum cu suspendarile pulii, iar cand mi-am reamintit ca e rost de supermeci se terminase! Si a fost fabulos, citesc acum... |
Da, fabulos, dar frustrant. Pun pariu ca Arshavin nu o sa miste nimic in meciul cu Manchester, mama lui de rus, acum s-a gasit sa aiba o zi buna.
In rest, yo quiero muchissimo a Fernando Torres, asta se stia deja :p Si Benayoun si el jos palaria. Bile neagra pentru un negru de la Arsenal (nu mai stiu care), care tot meciul a faultat intr-o veselie. |
N-am vazut , miercuricio, decat 6 goluri pe un soi de rezumat pe un fel de sait, dar nu mai gasesc acum. Daca primesc sau gasesc ceva mai clar intre timp, postez link aici.
|
|
Arsenal au avut 4 suturi pe poarta si 4 goluri, noi am avut vreo 20. Respect Arsenal, dar parca prea au fost norocosi aseara.
|
Postez aici ca tot are legatura cu fotbalul.Am vazut ca au mai fost retinuti niste arbitri,dupa ce zilele trecute a fost retinut Penescu si cu Gheorghe Constantin.Incep lucrurile sa se miste ? Sa se faca curatenie ? Sau totul o fi doar o mascarada ca multe alte lucruri care s`au intamplat ? Oare o sa il vedem si pe Mircea Sandu anchetat ? Probabil si`a luat demult masurile de precautie.
|
Originally Posted by redmen:
Doamne ajuta ! Si pe Mitica de la Liga. |
La momentul actual in fotbalul din lumea sunt 2 echipe : Barcelona si restul . Mi s-ar parea foarte injust ca Barcelona sa nu ia tot in acest sezon dupa spectacolul care il ofera si usurinta cu care castiga unele meciuri cu echipe mari precum cele cu Lyon , Bayern, Sevilla, Valencia sau Real....dar avand in vedere ca viata e uneori nedreapta ramane de vazut.
Cat despre fotbalul romanesc ... sper sa nu mai fie locuri inchisoare din cauza oamenilor de fotbal care sunt in ea.... fiindca prea multa mizerie e pe la noi ... si nu numa in fotabal, dar na... s-a inceput cu el... acum nu stiu cat o sa tina :)) |
Welcome back, Crin3l!
|
Ingrozitor cum ii pot pupa in cur arbitrii din Premier League pe Manchester. In viata mea n-am vazut o echipa mai detestabila.
|
cfr - otelul 0-1
daca se gata prost pt ardeleni oare cat il mai tin patronii pe Conceicao in Gruia ? :D |
Deci Timisoara, da? :D
http://gsp.ro/fotbal/cupa-romaniei/u...-4-135778.html |
My beloved Barcelona e in finala Champions League ! Gol in minutul 93 ! Cand sufeream hopeless ! Contra autobazei Chelsea ! In 10 oameni ! That's pretty fuckin awesome. B-)
http://www.youtube.com/watch?v=ujBXKjx4ilg Trebuia sa se termine odata cu norocul (kior) chelskyan. Oricum, ce gol a putut sa dea Essien ! Man.Utd. u're gonna fuckin die ! :-q Aaaa, si sa nu-l uitam pe Ballack. Am cazut jos din pat de ras cand s-a apucat el, nervos, sa-l fugareasca juma' de teren pe arbitru, cu mainile ridicate, ca fantoma de la Opera, si cu privirea aia de capcaun nibelung O) http://www.youtube.com/watch?v=iyj2f3kQH_U ![]() |
Pentru mine Iniesta este in momenutul de fata peste C.Ronaldo si Messi. Are un fel aparte de a juca fotbal, foarte cerebral. El este creierul Barcelonei , iar Messi inima . B-)
|
Cand l-a fugarit Ballack pe arbitru mi-am amintit de faza cu Gino si Zotta de-acum 10 ani. =))
Oricum, aia de la Chelski au sarit in corpore la gatul norvegianului. Azi au aparut in presa o gramada de declaratii in sensul asta. |
ay ay ay! ce fotbalist esti tu? |
Aia e semnatura, man! :Chestie de PR. :D
|
Barca ar face bine sa killereasca pe Manchester in finala, cu ocazii clare si fara emotii in prelungiri. Manchester sunt atat de mizerabil de norocosi incat castiga si cand joaca prost.
In alta ordine de idei, pacat ca e suspendat Dani Alves, pe el contam sa-l faulteze masiv pe c. ronaldo :P |
Se uita cineva la Werder Bremen - Hamburg? Ce meci tare :D.
Quote:
Same here =))=))=)).Dadea din maini de zici ca facea semne la avioane. |
Originally Posted by Chambord:
finala de vis...muream de ciuda daca nu se califica Barca |
Originally Posted by buticut:
Din pacate m-am uitat doar pana la golul de 1-0 :( si am pierdut un super meci. Ce fain au revenit Werder ! Nu mai stiu unde scria cineva aici pe forum ca Bremen ori joaca foarte prost ori senzational de bine B-) Golurile: http://www.youtube.com/watch?v=IY3h3SPPWyY Bravoooo si lu' nea Mircea. Sahtior e si ea in finala ! <:-P :-bd http://www.youtube.com/watch?v=1clTya5bKtQ Finala e la Istanbul (care pt el e second home). Ii tin pumnii. Poate daca ia cupa, se linisteste si el si vine in sfarsit la nationala :D |
sau ramane pe acolo la cum merg Galata si Fener :D
|
Deci eu am marcat de doua ori aseara in deplasarea de la Londra. Ai mei au castigat cu 3-0. O seara fructuoasa. :)
|
Liverpool, Barcelona si Arsenal cele mai spectaculoase echipe ale momentului, te uiti la ele ca la teatru ;) bv lor fac cinste fotbalului...dupa ce ma uit la alea si schimb pe Liga1 imi vine sa plang :)) avem un fotbal groaznic (:| bine asta daca il pot numi fotbal :-S
|
Si Arsenal observ ca si-o ia rau de la Chelsea chiar acum, macar a marcat Anelka gol, slava domnului, sa nu mai iasa slinosul de cronaldo top scorer si anul asta. |
Azi am luat-o pe coaja rau.
Dar poate vede asta. http://www.youtube.com/watch?v=MHEHw...eature=related |
a dat latrina pe dinafara...asta s-a intamplat
|
Zau daca nu preferam un loc 4 decat locu 2 :(
|
Deci eu imi bag si-mi scot tot!!! Weekend de 2 lei: Steaua pierde acasa cu tiganii, L'pool nu mai are nici o sansa la Premiership, iar Dinamo bate din nou pe Timisoara... Fuck!!!!!!!!!!!!!
|
si Europe League pare tot mai departe X(
ah Liverpool....echipa meseriasa care da mereu senzatia ca titlul in Anglia e ceva ce-i sperie
blat :D |
Originally Posted by Cinemania:
Cat pot sa blestem egalurile alea nenorocite de la inceputul sezonului, unul cu Stoke in care marcase Gerrard in minutul 2 si i-au anulat golul. grrrr. Si mai blestem si bara lui Fabregas din minutul 88, in meciul cu manchester de weekendul asta... grrrrr |
Tiganul borat a luat UEFA cu care presa si toti jegosii din tara asta ne vor scoate ochii vreme lunga.....................
A castigat iar Rusia impotriva Germaniei mele iubite. FUCK THE SOVIETS!!!!!!!!!!!!!!!! For my beloved losers: http://www.youtube.com/watch?v=pEdoLKknCi0 |
ce ai ba judex de esti asa ?
Bravo Mircea Lucescu, bravo Rat ! =D> Un trofeu frumos, ultimii castigatori de Cupa UEFA. Poate pe Europa League pune si o echipa de-a noastra mana intr-o zi. 8-> |
Ce am???????????????????
Pai tiganul ala e tradator de tara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma pis pe Sahtiorul lui si pe obsesia lui. E un nenorocit. E ca si cum Nicolaescu ar fi castigat Oscarul. |
De ce e tradator ? Ca a luat cupa cu o echipa straina ?
|
Ca este agent sovietic.
|
Poa` sa fie si de la Mosad.Eu ma bucur pentru el.Noi mai avem inca ani (lumina) pana sa ajungem la asa performanta.
|
All times are GMT +2. The time now is 02:50. |